Barbaros Hayrettin Pasa Kimdir Haberleri

İstanbul ve Ankara'da protestolar sürüyor!

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği bombalı saldırının ardından İsrail'in İstanbul ve Ankara Başkonsolosluğu önündeki protestolar sürüyor. Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) üyeleri, akşam namazının ardından Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde toplanarak, kortej halinde İsrail Başkonsolosluk binasına yürüdü. TİP Ankara İl Başkanlığı da İsrail Ankara Büyükelçiliği Konutu önünde protesto gösterisi düzenledi.

Haber 2023-10-18 22:48:50

MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu hangi sezon yarıştı? Hayatı ve biyografisi

MasterChef Barbaros, All Star konsepti ile ilk kez ekrana gelecek yarışmada tekrar yarışacak. Geçtiğimiz 6 sezonun ikincilerinden olan genç yarışmacı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu ne zaman birinci oldu?

Magazin 2023-06-14 21:02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Barlas’ın cenaze törenine katıldı

Gazeteci Mehmet Barlas, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da eşlik etti.

Haber 2023-06-04 14:03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nin açılışında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Barbaros Hayrettin Paşa Camii Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan konuşmasında açılışı yapılan cami ile ilgili bilgiler paylaşırken “Kaptan-ı Derya buradan denize indi. Bu semt gerçekten böyle bir camiye hasretti. Kısa zamanda inşası gerçekleşti. 750 milyon TL’ye bitirildi” dedi.

Haber 2023-05-12 14:54:08

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde geri sayım başladı

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nin birkaç hafta içerisinde yapılacak açılışı için son hazırlıklar tamamlanıyor.

Yurthaber 25-04-23 12:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracında dikkat çeken anlar! 'İlk çocuğun mu?' diye sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Cumhurbaşkanı Erdoğan, ona oyuncak hediye etti.

Haber 15-04-23 15:01

Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? AK Parti Manisa milletvekili adayı oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun oynadığı diziler!

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti milletvekili adayları isim listesinin belli olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu, Payitaht "Abdülhamid", Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı gibi pek çok dizide oynamıştır. Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Manisa milletvekili adayı oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun oynadığı diziler nelerdir?

Haber 10-04-23 09:36

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi saat 15.00'e kadar hizmet vermeyecek

Şehir Hatları, İstanbul Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nin 15.00'e kadar kapalı olacağını, seferlerin Tarihi Beşiktaş İskelesi'nden yapılacağını bildirdi.

Yurthaber 09-03-23 11:50

Barbaros Şansal neden gözaltına alındı? Modacı Barbaros Şansal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Barbaros Şansal da Metin Uca gibi gözaltına alındı. Kullanıcılar gözaltı nedenini merak ederlerken bir yandan da Barbaros Şansal kimdir araştırmaya başladılar. Kendini Yıldırım Mayruk'un yamağı olarak adlandıran Şansal, bir süredir yurtdışında yaşıyordu. Türkiye ile ilgili sansasyonel açıklamaları nedeniyle uzun süre gündemden düşmemişti. Peki Barbaros Şansal neden gözaltına alındı? Modacı Barbaros Şansal kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Haber 02-02-23 18:46

Barbaros Hayrettin Paşa tarihte kimdir, gerçek ismi ne? Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman, nasıl öldü? İşte tarihteki yeri ve önemi...

Trt1'in yeni tarihi dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatı anlatılacak. Dizinin ilk bölümü ile birlikte Barbaros Hayrettin Paşa tarihte kimdir? Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman, nasıl öldü? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte tarihteki yeri ve önemi...

Magazin 23-12-22 19:41

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin Sultan Süleyman'ı Arif Pişkin kimdir? Arif Pişkin nereli ve kaç yaşında?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Arif Pişkin vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TRT 1'deki "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinin devamı niteliğinde olan yapım fragmanıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin başrolünde Tolgahan Sayışman var. Peki, Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin Sultan Süleyman'ı Arif Pişkin kimdir? Arif Pişkin nereli ve kaç yaşında?

Magazin 23-12-22 19:40

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı ne zaman başlıyor? İşte Barbaros Hayreddin dizisi oyuncuları ve konusu

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi için geri sayım başladı. Bu hafta ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Peki, Barbaros Hayreddin Sultanın Ferman dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 19-12-22 14:10

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler'den Barbaros Hayrettin Paşa gemisine ilişkin açıklama:

"Ordu'muz birçok alanda olduğu gibi enerji alanında da adını sıkça duyuran bir il olmaya hazırlanıyor"

Yurthaber 03-09-22 18:40

Barbaros Hayrettin Paşa sismik araştırma gemisi, Ünye Limanı'na geldi

"Barbaros Hayrettin Paşa" sismik araştırma gemisi, Ünye Limanı'na geldi

Yurthaber 02-09-22 23:58

Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosundaki Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor?

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı. Bunun üzerine Tiago Çukur'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Çukur, orta saha forvet oyuncuları arasında yer alıyor. Peki Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosundaki Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor? İşte detaylar...

Spor 23-05-22 17:58

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bayram namazı kılmayı da Rabbim bizlere nasip etsin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazını İstanbul Çamlıca camii'nde kıldı. Namaz sonrası önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bayram namazı kılmayı da Rabbim bizlere nasip etsin. Bizler size dua ediyoruz, sizler de bizlere dua edin." dedi. Erdoğan, ayrıca bu hafta büyük ihtimalle Rus lider Putin’le bir görüşme yapacaklarını duyurdu.

Haber 02-05-22 07:52

Kızıl Sakal Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman, nasıl öldü? Barbaroslar tarihte kimler?

Oruç Reis, TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ile gündeme geldi. Oruç Reis'in kim olduğu ve ne zaman öldüğü araştırılmaya başlandı. Oruç Reis, Barbaros Hayreddin Paşa'nın ağabeyi ve Cezayir'i ele geçiren usta Kaptan-ı derya olarak bilinir. Oruç Reis tarihte, Barbaros, Baba Oruç ve Kızıl Sakal isimleri ile de bilinmektedir. İşte Oruç Reis'in hayatına dair merak edilenler!

Haber 15-04-22 00:14

Levent'te yapımı süren caminin 4 minaresi yükselmeye başladı

Barbaros Hayrettin Paşa'nın askerlerinin eğitim alanında yapılan 20 bin kişi kapasiteli caminin halılarında, pencere ve süslemelerinde deniz ve denizci ağırlıklı detaylar kullanılacak

Yurthaber 24-02-22 11:06

Hayrettin Eren kimdir, nasıl şehit oldu? Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, görev esnasında Senegal'de şehit oldu. Hayrettin Eren'in kim olduğu ve neden, nasıl şehit olduğu merak edildi. Peki Hayrettin Eren kimdir, nasıl şehit oldu?

Haber 23-02-22 18:28

Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman yaşadı, ne zaman ve nasıl öldü? İşte tarihteki yeri...

Oruç Reis'in hayatı ve hangi dönemde yaşadığı merak ediliyor. Baba Oruç, Barbaros ve Kızıl Sakal isimleriyle bilinen Oruç Reis'in kızıl sakalından ötürü kendisine "Barbarossa" lakabı verilmiştir. Oruç Reis'in ardından kardeşi Hızır da ağabeyine hürmeten aynı lakap ile anılmıştır. Peki Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman yaşadı, ne zaman ve nasıl öldü? İşte tarihteki yeri...

Haber 16-09-21 22:12

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayın tarihi de TRT tarafından açıklandı.

Magazin 06-09-21 01:28

Uşak'ta Zafer Türküleriyle Kahramanlık Hikayeleri programı düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkan Vekili ve yazar İskender Pala: - "Çocuklarımızı öyle yetiştirmeliyiz, onlara büyürken öyle ninniler söylemeliyiz ki benim oğlum ileride Barbaros Hayrettin Paşa olacak, benim oğlum ileride bir Fatih olacak, benim oğlum ileride bir Ali Kuşçu olacak, benim oğlum ileride Nene Hatun olacak, Zeynep Hatun olacak diye atalarımızın kahramanlıkları ve hikayeleriyle büyütmeliyiz"

Yurthaber 01-09-21 00:47

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Barbaroslar oyuncuları kimlerdir?

"Barbaroslar" dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizide, Akdeniz'i Türk gölü haline çeviren Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı işlenecek. Dizinin ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. Öte yandan dizide yer alan ünlü oyuncular da dikkat çekti. Peki Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Barbaroslar oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar...

Trend 13-07-21 11:14

Barbaros Hayreddin Paşa kimdir? Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman yaşadı, nasıl öldü?

Barbaros Hayreddin Paşa hayatının ele alındığı TRT 1 ekranlarında başlayacak olan yeni dönem dizisi 'Barbaroslar'ın ardından Akdeniz'i Türk gölü haline çeviren Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Barbaros Hayreddin Paşa kimdir? Barbaros Hayreddin Paşa ne zaman yaşadı, nasıl öldü? Detaylar haberimizde...

Magazin 13-07-21 10:03

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Barbaroslar'dan ilk fragman yayınlandı! Barbaroslar ne zaman başlıyor?

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar'dan sürpriz bir fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak.

Magazin 20-06-21 20:35

TRT dizisi Barbaros ne zaman başlayacak? İşte Barbaros dizisinin oyuncuları

TRT’de yayınlanmaya hazırlanan Barbaros dizisi heyecanla bekleniyor. Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatına yer verilecek olan Barbaros dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ise şimdiden merak konusu oldu. Başrolde Engin Altan Düzyatan’ın oynayacağı Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, ayrıntılar…

Magazin 25-03-21 22:52

Kamyonun altına giren otomobildeki sürücü yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde park halindeki kamyona çarparak altına giren otomobil sürücüsü yaralandı.Kaza saat 20.30 sıralarında Kartepe Köseköy Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi üzerinde meydana geldi.

Haber 16-03-21 21:39

Evden televizyon hırsızlığı

Samsun’un Bafra ilçesinde eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce televizyon çalındı.Olay, Mevlana Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Sokak’ta bulunan 2 katlı evin birinci katında meydana geldi.

Yurthaber 02-03-21 14:55

Kuşadası’nda palmiyeler Adagöl’ü süsleyecek

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin turistik çarşılarında başlatılan alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları kapsamında Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı’ndan sökülen palmiye ağaçları bundan böyle Adagöl Mesire Alanını süsleyecek.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı’ndan sökülerek Adagöl’e taşınmaya başlanan ağaçların yerine ise 48 adet genç palmiye ağacı dikilecek.

Yurthaber 17-02-21 09:49

Survivor Hayrettin kimdir? Survivor'dan elenen Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Hayrettin'in hayat hikayesi

Survivor 2021 yarışmasından son elenen yarışmacı Hayrettin oldu. Ünlü oyuncu, sunucu ve komedyen Hayrettin Karaoğuz'un Survivor macerası beklenenden kısa sürdü. Bir dönem televizyon programları da yapan Hayrettin, YouTube'da ise milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Hayrettin son olarak TRT1'deki Kalk Gidelim dizisindeki rolüyle de dikkat çekmişti. Peki Hayrettin Karaoğuz kimdir? Hayrettin kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021’e veda eden Hayrettin Karaoğuz’un hayat hikayesi.

Magazin 17-02-21 02:14

Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir? Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli?

MasterChef yarışmasıyla ünlenen Barbaros Yoloğlu’nun Instagram’da yaptığı paylaşımların ardından sevgilisi merak edilmeye başlandı. Şimdi, Barbaros Yoloğlu sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir şeklinde araştırmalar yapılıyor. Peki, Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 16-02-21 14:37

Kuşadası Belediyesi’nden palmiye açıklaması

Kuşadası Belediyesi, kentin turistik çarşılarında başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları kapsamında Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı üzerinde bulunan palmiye ağaçlarının taşınması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yurthaber 09-02-21 09:20

Survivor Melis Sezer kimdir? Melis Sezer kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 ünlüler takımı belli oldu. Öykü Çelik, Hayrettin gibi isimlerin katıldığı Survivor bu sene de merak konusu oluyor. Survivor'a giden milli tenisçimiz Melis Sezer hakkında bilgiler merak edildi. Survivor Melis Sezer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 03-01-21 09:44

MasterChef Barbaros kimdir? MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef Barbaros'un hayat hikayesi

Barbaros Yoloğlu, MasterChef Türkiye 2020 finalinde yarışma hakkı kazanan ilk yarışmacı oldu. MasterChef 2020 büyük finalinde Barbaros ve Serhat arasında şampiyonluk mücadelesi yaşanacak. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef 2020'de yaptığı başarılı tabaklarla adından söz ettiren Barbaros Yoloğlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 30-12-20 03:03

Çöpte çıkan yangın otomobile sıçramadan söndürüldü

Adıyaman’da, bir çöp konteynırında çıkan yangın, yan tarafında bulunan otomobile sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.Edinilen bilgilere göre, Barbaros Hayrettin Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir çöp konteynırında yangın meydana geldi.

Yurthaber 13-12-20 14:28

Barbaros Hayrettin Mahallesinin de altyapısı yenileniyor

ASKİM ekipleri, Barbaros Hayrettin Mahallesinde altyapı yenileme çalışmasını sürdürüyor.Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, kış aylarında yoğun yağışlardan dolayı problem oluşan Barbaros Hayrettin Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yurthaber 11-11-20 16:20

İzmir’de sahte içkiden bir can kaybı daha: Ölenlerin sayısı 22’ye çıktı

İzmir’de, sahte içkiden rahatsızlanarak hastaneye başvuran kişilerden birinin daha yaşamını yitirmesiyle kente ölenlerin sayısı 22’ye ulaştı.Foça ilçesinde, sahte alkolden zehirlendiği şüphesiyle Ege Üniversitesi Hastanesine başvuran ve buradan Karşıyaka ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edilen Barbaros Hayrettin Öz’ün beyin ölümü gerçekleşmişti.

Haber 16-10-20 12:26

Barbaros'a flaş transfer! Barbaros Hayrettin Paşa'yı kim canlandıracak?

ES Film'in TRT 1 için çekeceği Barbaros dizisinin hazırlıkları sürüyor. Engin Altan Düzyatan'ın Oruç Reis'i canlandıracağı dizide, Barbaros Hayrettin Paşa'ya hayat verecek olan oyuncu için de imzalar atıldı.

Magazin 29-09-20 21:30

MSB yayınladı! İşte Oruç Reis’li Preveze Deniz Zaferi belgeseli

Preveze Deniz Zaferi’nin 482. Yıldönümü dolayısıyla Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan belgeselle Barbaros Hayrettin Paşa anıldı. Belgeselde, Barbaros Hayrettin Paşa’nın Oruç Reis’in aldığı başarıları anlatması dikkat çekti.

Haber 25-09-20 17:09

Barbaros Şansal ve Yıldırım Mayruk’tan Türkan Şoray’lı veda! Yıldırım Mayruk kimdir?

Moda dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Yıldırım Mayruk ve Terzi Yamağı Barbaros Şansal, jübile yaparak mesleğe veda etti. Gecede Yeşilçam’ın Sultan’ı Türkan Şoray da podyuma çıktı. Şimdi, moda camiasında duayen olarak kabul edilen Yıldırım Mayruk araştırılıyor. Peki, Yıldırım Mayruk kimdir? Yıldırım Mayruk kaç yaşında? İşte detaylar…

Magazin 24-09-20 15:08

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Barbaros kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye yarışmasının iddialı isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu programın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. MasterChef Barbaros yarışmadaki performansı ve sunumlarıyla dikkat çekiyor. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Barbaros kaç yaşında? MasterChef Barbaros nereli?

Magazin 19-09-20 18:05

Barbaros Hayrettin Mahallesinde altyapı çalışması

Adıyaman Belediyesi ekipleri, Barbaros Hayrettin Mahallesinde altyapı yenileme çalışması yapıyor.Kış aylarında yoğun yağışlardan dolayı problem oluşan bölgelere müdahale etmeye devam eden Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri, bu noktalardan bir tanesi olan Barbaros Hayrettin Mahallesi’nde de altyapı yenileme çalışmalarına başladı.Aşırı yağışlarda ciddi sorunların yaşandığı mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, mahalle sakinlerinin bundan sonraki kış mevsimlerinde daha rahat etmeleri için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getirdi.Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

Yurthaber 14-09-20 15:32

Çaldığı aracın el frenini indirmeyi unutan hırsız balataları yaktı

Adıyaman’da 16 yaşlarındaki hırsız çaldığı hafif ticari aracın el frenini indirmeden kilometrelerce ilerleyince aracın baskı balatalarını yakarak yakayı ele verdi.Edinilen bilgilere göre, Barbaros Hayrettin Mahallesi İl Sağlık Müdürlüğü yakınlarında bir firmaya ait iş yerinin bahçesinde bulunan 06 BAD 357 plakalı Ford marka hafif ticari aracı gözüne kestiren 16 yaşlarındaki M.N.D.

Haber 04-09-20 11:35

MasterChef Barbaros'un eski hali şaşırttı! Barbaros Yoloğlu kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasının 16 kişilik ana kadrosunda mücadele eden Barbaros Yoloğlu, bir hayli kilolu olduğu eski haliyle sosyal medyayı salladı. Barbaros Yoloğlu nereli ve kaç yaşında merak konusu oldu.

Magazin 20-08-20 13:46

Adıyaman’da 78 adres karantinaya alındı

Adıyaman Valiliği aynı gün yayımladığı 2 ayrı hıfzıssıhha kurulu kararında toplam 78 adresin karantinaya alındığını duyurdu.Adıyaman Valiliği internet sitesinde yayımlanan İl Hıfzıssıhha Kurulunun bir kararında Covid-19 test sonucu pozitif çıkan 54 kişiden dolayı 50 adresin, başka bir kararında ise 33 kişinin pozitif test sonuçlarından dolayı 28 adresin karantina altına alındığı açıklandı.Adıyaman merkez Yenimahalle, Mimar Sinan, Mehmet Akif, Malazgirt, Kayalık, Kapcami, İmamağa, Cumhuriyet, Barbaros Hayrettin, Bahçelievler, Bahçecik, Altınşehir, Fatih, Siteler, Sümerevler, Yeşilyurt mahalleleri ile merkeze bağlı Külafhöyük, Hasankendi, Büyükkavaklı, Durak köylerinde ki 78 adres karantinaya alındı.

Yurthaber 17-08-20 19:11

MSB paylaştı! Akdeniz Kalkanı Harekatı'na katılan gemiler refakat ediyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Akdeniz Kalkanı Harekâtı'na katılan TCG Kemalreis Fırkateyni'nin Akdeniz'de Barbaros Hayrettin Paşa araştırma gemisine refakat ettiğini duyurdu.

Haber 16-08-20 12:32

Adıyaman’da 27 adres karantina altına alındı

Adıyaman’da Korona virüs (Covid-19) pozitif vakalar nedeniyle 27 adres karantina altına alındı.İl Hıfzıssıhha Kurulu, Covid-19 tedbirleri kapsamında 29 kişide pozitif çıkan test sonuçları nedeniyle 27 adresin karantina alınmasına karar verdi.Adıyaman merkez Alitaşı, Altınşehir, Barbaros Hayrettin, Cumhuriyet, İmamağa, Karapınar, Mehmet Akif, Mimar Sinan, Siteler, Turgut Reis, Yeni Mahalle, Yeni Sanayi, Yeşilyurt, Yunus Emre, Kayalık, Malazgirt ve Türkiye Petrolleri mahallelerinde ki 27 adreste karantina uygulaması başlatıldı.

Yurthaber 11-08-20 16:01

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu kaç yaşında ve nereli?

Barbaros Yoloğlu, MasterChef 2020 ana kadrosuna girmeyi başardı. MasterChef 2020'de iki elemeli final turunda rakiplerini geçerek ismi yazılı önlüğü alan Barbaros Yoloğlu, ikinci gruptan ana kadroya seçilen ilk yarışmacı oldu. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 11-08-20 02:54

Adıyaman’da 29 adres karantina altına alındı

Adıyaman’da Korona virüs (Covid-19) pozitif vakalar nedeniyle 29 adres karantina altına alındı.İl Hıfzıssıhha Kurulu, Covid-19 tedbirleri kapsamında 31 kişide pozitif çıkan test sonuçları nedeniyle 29 adresin karantina alınmasına karar verdi.Adıyaman merkez Kayalık, Malazgirt, Bahçelievler, Yeni, Cumhuriyet, Bahçecik, Siteler, Yeni Sanayi, Barbaros Hayrettin, Karapınar, Mehmet Akif, Turgut Reis mahallelerinde ki 29 adreste karantina uygulaması başlatıldı.

Yurthaber 10-08-20 14:54