Kadir Inanır Haberleri Ve Son Dakika Kadir Inanır Haberleri

Kadir Inanır Haberleri Ve Son Dakika Kadir Inanır Haberleri

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 1949 yılında dünyaya gelen Kadir İnanır, oyuncu ve yönetmendir. Ailenin son çocuğu olan Kadir İnanır’ın sahne yeteneği ilk ve ortaokul yıllarına dayanır. Bu dönemlerde okul oyunlarında oynayan İnanır, daha sonra İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nde yatılı bir şekilde okumuştur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Önce Ses Dergisi’nin düzenlediği “Sinema Artisti Yarışması”na katılmış ve finale kalmıştır. Daha sonra Saklambaç Gazetesi “ Fotoroman Artisti Yarışması”na katılan İnanır, burada birinci olarak “Yedi Adım Sonra” adlı ilk filminde oynamıştır. Yeşilçam’ın en beğenilen karakterlerini canlandıran İnanır, Türkan Şoray ile başrolünü üstlendiği çeşitli filmler çekmiştir. Güvenilir, özverili bir erkek profili ile seyircinin gönüllerini fetheden İnanır hiç evlenmemiştir.

Kadir İnanır Haberleri

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-2024 18:09

Levent İnanır'dan Kadir İnanır paylaşımı! 50 yıl sonra aynı pozu verdiler

Usta sanatçı Kadir İnanır, yeğeni Levent İnanır ile buluştu. Eski günleri yâd eden ikiliden Levent İnanır, dayısı ile 1974 yılında çektirdikleri fotoğraf ile şuan çekildikleri fotoğrafı yan yana koyup yayınladı. İnanır'ın paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 28-02-2024 13:24

Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır'ın son halini görenler Hâlâ çok yakışıklısınız deyince...

Türk sinemasının efsane oyuncuları arasında yer alan Kadir İnanır, Bebek'te görüntülendi. Usta oyuncu şıklığı ile yine herkesin ilgi odağı oldu. Kadir İnanır'ın son hali sosyal medyada da konuşuldu.

Magazin 07-02-2024 15:21

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-2024 10:41

Sinemanın Tatar Ramazan'ı, Deli Kadir'iydi! Usta oyuncu Kadir İnanır iğne ipliğe döndü

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Kadir İnanır son haliyle gündem oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve sade bir hayat yaşamayı tercih eden usta oyuncunun oldukça zayıfladığı görüldü. Bir dönem sağlık sorunları da yaşayan Kadir İnanır'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 08-10-2023 00:16

Türk sinemasının efsanelerine bir ödül daha! Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'da!

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Türkan Şoray ve Kadir İnanır, bir ödülle gündeme geldi. Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle izleyicilerin kalbine taht kuran ikili, yıllar sonra yeniden bir arada görülecek.

Magazin 13-09-2023 18:27

Kadir İnanır Merve Dizdar'ı eleştirenlere sert çıktı! 'Saygılı olun, ayağa kalkın'

Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filminde canlandırdığı Nuray karakteriyle 76’ıncı Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülüne layık görülen Merve Dizdar konuşması sebebiyle tepkiler de almıştı. Usta oyuncu Kadir İnanır Dizdar'ı savunarak eleştirilere sert çıktı.

Magazin 01-06-2023 08:32

Kadir İnanır, Yeşil Sol Parti'den milletvekili adayı olacak mı? Son noktayı koydu: Ülkemizde siyaset, halk tarafından saygın bir kurum haline gelmediği sürece...

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın siyasete gireceği ve Yeşil Sol Parti'den milletvekilliği adayı olacağı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kadir İnanır, uzun yıllardır birçok kez milletvekili teklifleri aldığını belirterek "Ülkemizde siyaset, halk tarafından saygın bir kurum haline gelmediği sürece aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 31-03-2023 21:30

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a o partiden milletvekilliği teklifi gitti!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu da milletvekili adayı olacak mı? İddialara göre; ünlü oyuncu Kadir İnanır'a Yeşil Sol Parti'den milletvekilliği için teklif götürüldüğü, oyuncunun teklifi değerlendirmeye aldığı ve daha net bir cevap vermediği öğrenildi.

Magazin 30-03-2023 15:50

Kadir İnanır soru soran muhabire sert çıktı! Sen provokatörsün biliyor musun?

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncularından Kadir İnanır muhabire gösterdiği sert tepkiyle gündemde. Kadir İnanır kendisine soru sormak isteyen muhabire Sen provokatörsün biliyor musun?" diyerek kızdı.

Magazin 26-01-2023 09:32

Fatma Girik için duygulandıran tören! Nur Sürer o anısını anlatırken gözyaşlarını tutamadı: Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize...

Türk sinemasının efsane oyuncularından Fatma Girik, ölümünün 1’inci yıl dönümünde bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Şişli’de anıldı. Girik’in sinema hayatının anlatıldığı törene Müjdat Gezen, Halil Ergün, Nur Sürer, Gül Sunal, Engin Çağlar, Çiğdem Tunç, Meral Orhonsay katıldı. Gözyaşlarını tutamayan Nur Sürer ise "Birlikte sabah çıkıp çalışacağımız köye giderdik. Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize. ‘Kadın başınıza minibüslerle gidiyorsunuz geliyorsunuz köye’ filan diye." şeklinde konuştu.

Magazin 24-01-2023 23:35

Kadir İnanır ünlü oyuncunun dayısı çıktı! Görenler şaşkına döndü

Yılanların Öcü, Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan ve Kara Gözlüm gibi yapımlarda kamera karşısına geçen usta oyuncu Kadir İnanır hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Meğer Yeşilçam jönünün yeğeni de oyuncuymuş...

Magazin 14-11-2022 15:48

Ece Uslu'dan bomba Kadir İnanır itirafı! Yıllar sonra açıkladı

Ünlü oyuncu Ece Uslu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına katıldı. Kadir İnanır ile ilgili sözleriyle şaşırtan Uslu, film çekimi sırasında "O zaman gelin siz bu kıyafetlerle yapın" diye isyan ettiğini anladı.

Magazin 12-10-2022 14:00

Kadir İnanır’ın oyuncu yeğeni Levent İnanır: Dayım yüzünden çocukluğumu yaşayamadım

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın kendisi gibi oyunculuk yapan yeğeni Levent İnanır, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Levent İnanır, "İzinden gittiğim dayım Kadir İnanır yüzünden çocukluğumu yaşayamadım. Böyle yaşanması gerekiyormuş. Şimdiki aklım olsaydı oyunculuğu düşünmezdim” diyerek çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Dayısıyla 24 sene aynı evde yaşadıklarını ifade eden İnanır "Benim daha bir tane basında sakil haberim çıkmadı" dedi.

Magazin 16-08-2022 21:03

Tarzıyla dikkat çeken Kadir İnanır konuşmak istemedi! Kadir İnanır'ın son hali

Bir süre önce beyin damarında pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve uzun süre tedavi gören Kadir İnanır son haliyle gündemde. Mavi şort tişört takımıyla görüntülenen İnanır'ın zayıflığı gözlerden kaçmadı. Yeşilçam'ın usta oyuncusu muhabirlerle bu sefer konuşmak istemedi.

Magazin 14-08-2022 09:17

Uzun süre tedavi gören Kadir İnanır zayıflığıyla dikkat çekti

Kasım ayında Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak 22 gün hastanede yatan Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Spor tarzı ve verdiği kilolarla dikkat çeken İnanır, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 13-08-2022 13:54

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi! Al yazma taktı...

Türk sinemasının en önemli isimlerinden olan ve birlikte rol aldıkları filmlerde Yeşilçam’ın birbirine en çok yakışan çifti olarak gösterilen Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi. Şoray ve İnanır, Eskişehir’deki İmren Erşen Oya Müzesi’nin açılışına katıldı. Özellikle Selvi Boylum Al Yazmalım filmi Türk sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Şoray ve İnanır’a açılış programının son bölümünde yazma hediye edildi. Şoray ve İnanır al yazma takarak fotoğraf çektirdi.

Magazin 03-06-2022 20:05

Nükhet Duru 'Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?' sorusunu duyunca şoke oldu

Nükhet Duru YouTube’da katıldığı bir programda özel hayatına dair merak edilenleri anlattı. Nükhet Duru 'Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?' sorusunu duyunca ise çok şaşırarak "Niye olsun, ne alaka Allah aşkına?" yanıtını verdi.

Magazin 06-05-2022 11:46

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır'ın son hali dikkat çekti

Geçtiğimiz aylarda beyin damarına pıhtı atması sonucu ameliyata alınan Kadir İnanır, zorlu süreci geride bıraktı. Ameliyatın ardından toparlanmaya çalışan İnanır'ın son görüntüsü sosyal medya hesabından paylaşıldı. İnanır'ın keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-04-2022 12:28

Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural, geçtiğimiz gün basında yer alan ve magazin gündemine bomba gibi düşen haberler sonrası merak konusu oldu. Geçen yıl Kasım ayında geçirdiği beyin kanaması sebebiyle uzun süre tedavi gören Kadir İnanır sevilisiyle görüntülendi. Peki Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte ünlü sinema oyuncusunun, hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-04-2022 09:39

Kadir İnanır'ın son hali nasıl? Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında?

Kadir İnanır'ın son hali, çıkan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun sevgilisi Jülide Kural'ın yürümekte zorluk çeken hayat arkadaşının koluna girerek destek olduğu görüldü. Peki Kadir İnanır'ın son hali nasıl? Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 28-04-2022 08:06

Kadir İnanır müjdeyi duyurdu!

Usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz gece Yeniköy'de bir balıkçı çıkışı görüntülendi. İnanır, "Hayatımı anlatan bir belgesel çekilecek" diyerek müjdeyi verdi.

Magazin 25-03-2022 10:42

Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu kimdir? Zinnet İsmailoğlu ölüm sebebi nedir?

Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu hayatını kaybetti. Levent İnanır ile şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan İsmailoğlu toprağa verildi. Bu kapsamda Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu kimdir? Zinnet İsmailoğlu ölüm sebebi nedir? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin ayrıntıları sizler için derledik...

Magazin 07-03-2022 07:40

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i Elif İnci kimdir? Elif İnci nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Selvi Boylum Al Yazmalım filminde Samet karakterine hayat veren oyuncunun Elif İnci olduğunu duyanlar kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Selvi Boylum Al Yazmalım filminde bir erkek çocuğu canlandıran oyuncunun son hali ile birlikte Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i Elif İnci kimdir? Elif İnci nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-03-2022 12:11

Hülya Avşar oynamak istediği rolü açıkladı! Olayı pornografik hale döndürmeyecekse...

Hülya Avşar oynamak istediği roller hakkında konuştu. Kadir İnanır'ın etek giymesi hatırlatılınca Avşar o sahneyle ilgili ağladığını söyledi. Hülya Avşar lezbiyen rolünde oynayıp oynamayacağına dair de konuştu.

Magazin 11-02-2022 15:39

Günlerce yoğun bakımda kalmıştı! Kadir İnanır ilk kez görüntülendi

Beyin damarında pıhtı atması sonucu günlerce yoğun bakımda kalan Kadir İnanır sağlığına kavuştu. Alışveriş merkezinde görüntülenen usta oyuncu "Sağlığım yerinde" diyerek kısa bir açıklama yaptı. İşte Kadir İnanır'ın son görüntüsü...

Magazin 13-01-2022 08:13

Kadir İnanır hastaneden taburcu oldu! Sağlık durumuyla ilgili açıklama

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde beyin ameliyatı olan Kadir İnanır sağlığına kavuştu. Uzun süre hastanede tedavi altında olan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, taburcu oldu. Hastane çıkışında açıklaması kısa tutulan İnanır, "Ne oldu şimdi?" diyerek tepki gösterdi. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-12-2021 01:09

Denizli’de tedavisi süren sanatçı Kadir İnanır yarın taburcu edilecek

Denizli’de tedavisi süren sanatçı Kadir İnanır yarın taburcu edilecek

Yurthaber 11-12-2021 22:04

Beyin kanaması geçirip, ameliyata alınmıştı! Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu, yarın taburcu edileceği bildirildi.

Magazin 11-12-2021 19:01

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf

Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır'ın tedavisinin sürdüğü özel odada ziyaret eden arkadaşı, usta oyuncunun sevenlerine mesajını sosyal medya hesabından paylaştığı ilk fotoğrafıyla duyurdu.

Magazin 01-12-2021 15:12

Son dakika: Jülide Kural, Kadir İnanır'ın son durumunu paylaştı

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi hayat arkadaşı Jülide Kural paylaştı. Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini ve normal odaya alındığını açıkladı. Kural, usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktardı.

Magazin 25-11-2021 15:10

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktorları açıklama yaptı

Muğla’da beyin damarında pıhtı atması sonucu Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Kadir İnanır, pazar günü beyin kanama sebebiyle ameliyat olmuştu. Yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenilen İnanır’ın sağlık durumu hakkında doktorlar tarafından açıklama yapıldı. Kadir İnanır’ın durumunun iyi olduğu ve haftaya taburcu olabileceği açıklandı.

Magazin 23-11-2021 19:47

Beyninde pıhtı atmıştı! Kadir İnanır'dan sevindiren haber

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olan sanatçı Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin iyiye gittiği, bilincinin açık olduğu belirtildi. İnanır'ın ayrıca yemek yemeye ve konuşmaya başladığı bildirildi.

Magazin 23-11-2021 14:51

Kadir İnanır'dan yeni haber! Solunum cihazı çıkarıldı

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, " Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır'ın bilinci açık." denildi.

Magazin 22-11-2021 15:08

Denizli'de tedavisi süren sanatçı Kadir İnanır, ameliyat edildi

Pamukkale Üniversitesi: - "Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir”

Yurthaber 22-11-2021 09:21

Kadir İnanır hakkında hastaneden flaş açıklama

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Magazin 22-11-2021 09:15

Son dakika! Yoğun bakımda olan Kadir İnanır hakkında hastaneden flaş açıklama

Alınan son dakika haberlerine göre Kadir İnanır pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan açıklama yaptı. Ünlü sanatçının felç durumunun olmadığı açıklandı.

Magazin 21-11-2021 11:26

Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncudan üzen haber! Kadir İnanır'ın rahatsızlığı nedir?

Ünlü sanatçı Kadir İnanır, Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlandı. Tedaviye alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte son durumu...

Magazin 20-11-2021 21:39

Sanatçı Kadir İnanır, Denizli'de yoğun bakımda tedavi altına alındı

Sanatçı Kadir İnanır, Denizli'de yoğun bakımda tedavi altına alındı

Yurthaber 20-11-2021 20:49

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Kadir İnanır, beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldı. Felç riski taşıdığı bildirilen aktörün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Magazin 20-11-2021 20:25

Banu Alkan'dan Kadir İnanır'lı paylaşım! Yorum yağdı!

Yeşilçam ekranlarının cesur oyuncusu Banu Alkan, Instagram hesabında paylaştığı videoyla dikkat çekti. Alkan'ın, Kadir İnanır ile yer aldığı 'Aşkların En Güzeli' filminden paylaştığı sahneye, kısa sürede birçok yorum geldi.

Magazin 08-11-2021 09:51

Yeşilçam'ı yakışıklı yıldızı Kadir İnanır'la ilgili şoke eden taciz iddiası! Meğer davalık olmuşlar!

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncularından Kadir İnanır'ın geçmişte manken Buket Saygı ile yaşadığı taciz skandalını duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 21-10-2021 16:36

Yeşilçam yıldızı Kadir İnanır'ın yeğeni ünlü şarkıcı çıktı! Hepimiz tanıyormuşuz!

Yeşilçam'ın yakışıklı aktörlerinden Kadir İnanır, Türk sinemasının efsane isimleri arasında yer alıyor. Usta oyuncu Kadir İnanır'ın yeğeni de ünlü çıktı. Kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

Magazin 19-10-2021 11:18

Al Yazmalım'ın küçük Samet'inin kim olduğunu duyan şoke oluyor!

Başrollerini Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım filminde Küçük Samet'i canlandıran oyuncunun kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Magazin 28-09-2021 12:34

Erotik sahnelerin aranan yüzüydü! Yeşilçam'ın ateşli yıldızına bir de şimdi bakın

Yeşilçam ekranlarındaki erotik sahneleriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Sevtap Parman, son haliyle şaşkına çevirdi. Cesur sahnelerdeki performansı için ''Allah'ın verdiğini kuldan saklamam'' diyen Parman'ın yıllar içindeki değişimine gelin hep birlikte bakalım...

Magazin 14-09-2021 09:59

Kadir İnanır'ın yakalandığı Sarı nokta hastalığı nedir?

Usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde Sarı nokta hastalığı sebebiyle ameliyat oldu. İnanır'ın hastalığı sonrası Sarı nokta hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Peki Kadir İnanır'ın yakalandığı Sarı nokta hastalığı nedir? İşte merak edilenler...

Haber 13-09-2021 02:31

Usta oyuncu Kadir İnanır ameliyat oldu

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yattı. Gözünden ameliyat olan Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Magazin 12-09-2021 20:38

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yıllar sonra aşk itirafı! Aşık olduğu ünlü isim kim?

Geçtiğimiz yıllarda kansere yakalanmasıyla gündeme gelen Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, samimi açıklamalarda bulundu. Yakalandığı hastalığı 3 defa yenen usta oyuncu, yıllara meydan okuyan güzelliği ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Öztan, yıllar sonra rol aldığı usta oyuncuya aşık olduğunu itiraf etmesiyle herkesi çok şaşırttı.

Magazin 30-05-2021 12:04

Selvi Boylu Al Yazmalım filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Selvi Boylu Al Yazmalım filminin oyuncuları...

Türk sinemasının efsane filmleri arasında bulunan Selvi Boylum Al Yazmalım filmi hakkındaki detaylar merak ediliyor. Selvi Boylum Al Yazmalım nerede çekildi ve ne zaman çekildi soruları izleyicilerin en çok araştırdığı soruların başında. Peki Türkan Şoray ve Kadir İnanır gibi usta oyuncuların rol aldığı Selvi Boylu Al Yazmalım filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Selvi Boylu Al Yazmalım filminin oyuncuları...

Trend 29-05-2021 12:53