A Milli Futbol Takımı Haberleri

Taraftarlar, EURO 2024'ün en güzel golünü seçti! İlk 3'te iki golümüz var...

Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı gol, taraftar oylamasında EURO 2024’ün en güzel golü seçildi. Taraftarların yaptığı oylama sonucu belirlenen sıralamada ilk 3'te iki golümüz yer aldı.

Spor

A Milli Futbol Takımımız yurda döndü! Cenk Tosun: 'Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı'

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımımız, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Ülkeye sevinç yaşattıkları için mutlu olduğunu söyleyen milli futbolcu Cenk Tosun, "Genç ve yetenekli bir jenerasyonumuz var. İnşallah bir dahaki turnuvada da olmak istiyoruz. Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Spor

Arda Güler: Daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz

A Milli Futbol Takımı’nın genç yeteneği Arda Güler, Hollanda’ya yenilerek turnuvadan elenmeleriyle ilgili, "Herkesin izlerken gurur duyacağı bir takım, halkımızın yüzünde bir gülümseme, geleceği dair bir umut olmak isteyerek çıktığımız bu yolda; daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz" dedi.

Spor

Sinan Engin'den Hollanda maçının hakemine ağır sözler! ''Utanmaz, şerefsiz hakem''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın Fransız hakemi Clement Turpin'in verdiği kararlar eleştirilirken, futbol yorumcusu Sinan Engin açtı ağzını yumdu gözünü...

Spor

A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. A Milli Futbol Takımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Acun Ilıcalı konuştu! ''Bu çocukların performansı üzerinden bel altı vurma olaylarına hayretle seyrediyorum

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Hem gururlandık hem de üzüldük. Çocuklarımız bugün müthiş bir performans sergilediler. O kadar yürekten ve kalpten oynadılar ki çok üzgünüm çünkü bence bu sefer yarı finali hak eden bizdik. Bugün top Hollanda’yı sevdi diyebilirim. En azından uzatmalar yüzde 100 hakkımızdı ama olmadı" dedi.

Spor

Tepki gösterdi! Mustafa Sarıgül, Hollanda yenilgisi sonrası Montella'ya çıkıştı: Almanya’da kal gelme sakın

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olup turnuvadan elenmesi sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Sarıgül, mücadelenin ardından sosyal medyada taraftarlardan da tepki alan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile paylaşımında "Aldığımız maçı verdik. Montella Almanya’da kal gelme sakın." ifadelerine yer verirken, paylaşımdaki videoda ise dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Spor

Virgil van Dijk, Barış Alper'i öve öve bitiremedi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Hollanda'nın kaptanı Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz'ı öve öve bitiremedi.

Spor

Hakan Çalhanoğlu, Montella'yı hedef aldı! ''Keşke geri çekilmeseydik'' diyerek sitem etti...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Maçın ardından konuşan Hakan Çalhanoğlu, taktik anlayışımızı eleştirdi.

Spor

Hollanda yenilgisinin faturası Montella'ya kesildi! ''Sıradan bir futbol insanı''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvadan elendi. Mücadelenin ardından fatura Montella'ya kesildi. Sosyal medyada taraftarlar, İtalyan çalıştırıcıya eleştirilerde bulundu.

Spor

Türkiye Hollanda maçında hakemden Montella'ya skandal el hareketi!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçının henüz başında dördüncü hakemle ilginç bir an yaşadı.

Spor

Hollanda çeyrek final öncesi paylaştı, Türkiye de alıntıladı: Oyuna olan sevgimizi paylaşıyoruz

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bu akşam Hollanda ile karşılaşacak. A Milli Takımımızla karşı karşıya gelecek Hollanda'dan maça saatler kala dikkat çeken bir paylaşım geldi. Söz konusu paylaşımı Türkiye'nin de alıntıladığı görülürken, görselde Hollandalı ve Türk taraftarların omuz omuza olması dikkat çekti.

Spor

Ay yıldızlılara Berlin'de 'Bozkurt'lu karşılama! Alman çocuk Türk taraftarın coşkusuna böyle kapıldı

A Milli Futbol Takımı, akşam TSİ 22.00'de oynanacak Türkiye-Hollanda maçı için Berlin'e geldi. Taraftarlarımız millilerimizi 'Mehter Marşı' ve 'Bozkurt' işaretiyle karşıladı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Alman bir çocuğun Türk bayrağını sallayarak 'Türkiye' tezahüratı yaptığı anlar viral oldu.

Spor

Berlin'e akın! Hollanda maçı için Türkiye'den 25 uçak seferi... Her yer kırmızı-beyaz

A Milli Takımımızın bugün Hollanda ile yapacağı tarihi mücadele öncesi Türkler adeta Berlin'e akın ediyor. Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak mücadele için maç saatine kadar Berlin Brandenburg Havalimanı'na rekor sayıda sefer düzenleneceği öğrenildi.

Spor

Yarı final aşkına haydi Türkiye! Hollanda'yı yenersek ilk 4'teyiz... İşte Merih Demiral'ın yokluğunda muhtemel 11'imiz

Ay yıldızlı ekibimiz Avrupa'da tarih yazıyor. Çeyrek finale kalan milliler bu akşam Almanya'nın başkenti Berlin'de zorlu Hollanda maçına çıkıyor. Portakallar zorlu gruptan çıkarak son 16 turunda Romanya'yı 3-0'lık net bir skorla geçmişti. Milliler ise grup aşamasını ikinci tamamlayarak son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 ile geçmişti. Bu akşam oynanacak müsabaka için 85 milyon nefesini tuttu. İşte muhtemel 11'ler ve maç hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar!

Spor

Montella ilk kez konuştu... Merih Demiral'in cezası için olay sözler!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA’nın milli futbolcu Merih Demiral’a verdiği cezanın adil olmadığını belirterek, "Çünkü siyasi bir hareket değildi. Öyle yorumlandı. Biz daha da arzulu, büyük onurla ve gururla sahaya çıkacağız. Eminim herkes son derece motive olacaktır" dedi.

Spor

UEFA'nın resmi sitesinde Türkiye'ye büyük ayıp! Gören bir daha baktı, tepkiler sonrası düzeltildi

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımı'mızın başarısı tüm dünyada gündem olurken, UEFA'nın resmi sitesinde yapılan bir hata ise büyük tepki çekti. UEFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca sayfasında, Türkiye yerine Avusturya'nın son 8 takım arasına girdiği gösterildi.

Spor

Merih Demiral'ı hedef alan açıklamaya tepki yağıyor! UEFA'nın kararı da tartışma yarattı: Kendi ülkelerine baksınlar

Avusturya-Türkiye maçında Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti yapması dünya çapında gündem yarattı. Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in olayla ilgili açıklamasına Türkiye'den peş peşe tepkiler geliyor. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa'da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır" dedi.

Spor

A Milli Takım'ın galibiyetini Fatih Terim böyle kutladı! Bu takımın alnından öpüyorum

EURO 2024'te Avusturya engelini aşarak yoluna çeyrek finalde devam eden A Milli Takımımızın bu galibiyeti sonrası Fatih Terim dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor

Merih Demiral'dan Bozkurt işaretli gol sevinci! 2019 detayı akıllara geldi... Maçın ardından açıkladı

Avusturya karşısında attığı iki gol ve gösterdiği performansla maçın adamı seçilen milli futbolcu Merih Demiral, attığı gollerden sonra Bozkurt işareti yaparak sevindi. Gelen zaferin ardından açıklama yapan Demiral, "Türk olmaktan gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. İnşallah yapmaya devam ederiz" diye konuştu. Demirel'ın gol sevinci sonrası 2019 yılında Avusturya'da yasalaşan 'sembol yasası' akıllara geldi.

Spor

Vincenzo Montella'dan galibiyet sonrası açıklama!

A Milli Futbol Takımı, Merih Demiral’ın 2 golü ile Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Galibiyetin ardından teknik direktörümüz Montella açıklamalarda bulundu.

Spor

Arda Güler kafayı Ronaldo'nun rekorlarına taktı! Avusturya maçında yine kırdı...

A Milli Futbol Takımı, 2000 ve 2008 yıllarından sonra tarihinde 3. kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kaldı. Maçı 1 asistle tamamlayan Arda Güler, futbol tarihine geçmeyi başardı.

Spor

Maçın yıldızı Merih Demiral konuştu! ''Ne mutlu Türk'üm diyene!

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gollerle A Milli Futbol Takımı’ndaki gol sayısını 4 yaptı. A Milli Takım'da Merih Demiral, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Bir ülkenin umutlarını yeşerten adam: Mert Günok! Maçın son saniyesinde kalesinde uzadı ve çeyrek finali ülkemize getirdi...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin son saniyesinde Mert Günok uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir kurtarışa imza attı ve çeyrek finali bize getirdi.

Spor

Milli Takım'a iki kötü haber birden! Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek cezalı duruma düştü

A Milli Futbol Takımı’nda Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Avusturya maçında gördükleri sarı kartlar sonrası cezalı duruma düştü.

Spor

A Millî Takımımızın Avusturya karşısındaki ilk 11'i belli oldu!

EURO 2024 son 16 turu maçında Milli Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleye çok az bir süre kala 11'ler belli oldu.

Spor

Milli maç öncesi olay yaratan ifadeler! Türk kamuoyunun aklıyla dalga geçmesinler

EURO 2024 son 16 turu maçında Türkiye, Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Çeyrek finale çıkma maçı öncesi tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman'dan flaş ifadeler kullanıldı.

Spor

Milliler son 16'ya kaldı, kasasını doldurdu! İşte kazanılan para miktarı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nu ikinci tamamlayan A Milli Futbol Takımı kasasını doldururken, EURO 2024'ten elde ettiği para ödülü netlik kazandı. İşte detaylar...

Spor

Olay adam Çek basınına konuştu! Sahaya dalıp oyuncularımıza saldırmıştı: Onları zehirlemek istedim

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nun 3'üncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederken, karşılaşmanın son düdüğünün ardından sahada büyük bir gerilim yaşandı. Olayların fitilini ateşleyen Thomas Chory, Çekya basınına küstah açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan galibiyet sonrası Barış Alper Yılmaz'a özel tebrikte bulunurken maçın hakemini eleştirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmanın ardından soyunma odasında Ay-yıldızlı ekiple telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan yaptığı görüşmede Barış Alper Yılmaz'ı özel olarak tebrik ederken karşılaşmanın hakemine de bir eleştiride bulundu. İşte detaylar...

Spor

Çekya'yı eledik sırada Avusturya var! Galibiyete rağmen Montella'ya eleştiri: Acilen düzeltmesi lazım

A Milli Futbol Takımımız Çekya engelini aşarak yoluna son 16 turunda devam etmeye hak kazandı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun sarı kartı keyifleri kaçırdı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Hakan Çalhanoğlu attığı golle 19. skoruna ulaştı.

Spor

Almanya'daki skandal hakem kararına isyan eden Uğurcan Çakır yedek kulübesinde sarı kart gördü! O anlar sosyal medyada gündem oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile karşı karşıya geldi. Maçın 66. dakikasında Çekya'nın Mert Günok'a yaptığı faule rağmen, hakem ve VAR'ın skandal kararıyla gol kararı verildi ve durum 1-1'e geldi. Bu sırada yedek kulübesinde sinirlenen Uğurcan Çakır, Rumen hakem Kovacs’a itiraz ettiği için sarı kart gördü. Sosyal medyadaki görüntülerde, Uğurcan'ın sarı kart sonrası küfür ettiği de iddia edildi.

Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun golü sonrası beklenmeyen oldu! Rakip kaleciyi sakatladı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Çekya ile karşı karşıya geldi. Hakan Çalhanoğlu'nun attığı müthiş golle öne geçen millilerimiz müthiş sevinç yaşadı. Hakan'ın sert şutu sonrası Çekya kalecisinin sakatlanması dikkatlerden kaçmadı.

Spor

Çekya maçı öncesi Montella ve Arda'nın konuştuğu sırada ilginç an! Top kafasına gelince...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçı öncesi Arda Güler ve Montella'nın konuştuğu sırada ilginç bir olay yaşandı.

Spor

Çekya ile karşı karşıya gelen Milli Takımımızın ilk 11'i belli oldu!

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya geliyor. A Milli Takım'a üst tur için 1 puanın yeteceği mücadelede 11'ler belli oldu.

Spor

Derrick Köhn’den A Milli Takım kampına ziyaret

Galatasaray’ın Gana asıllı Alman sol beki Derrick Köhn, A Milli Takım kampını ziyaret ederek takım arkadaşlarına başarılar diledi.

Spor

Çekya maçı öncesi milli takımda Arda Güler iddiası! ''Buradan herkes duysun''

A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında Çekya ile oynayacağı maç öncesi Arda Güler ilgili konular konuşulmaya devam ediyor. Eski futbolcu Nihat Kahveci, genç oyuncu hakkında ilk 11 iddiasında bulundu.

Spor

Arda Güler ile Montella arasında antrenmanda ilginç diyalog! Elinden yeleği aldı ve kenara yolladı...

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya maçı öncesinde yaptığı antrenmanda Arda Güler, as takımla çalışmak için yelek giydiği esnada Teknik Direktör Montella’nın Arda’nın elinden yeleği aldığı ve bir talimat vermediği görüldü. Ortaya çıkan bu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Yaşananlar sonrası TFF'den açıklama yayımlandı.

Spor

Milli Takım için Mehmet Demirkol'dan olay yaratan iddia! ''İsim vermeyeceğim ama...''

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. 3-0’lık sonuç kadar milli takımın ortaya koyduğu oyun da beklentilerin oldukça altında kaldı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un ortaya attığı iddiası sosyal medyada olay yarattı.

Spor

Portekiz yenilgisi sonrası Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak iddia! Bak Montella efendi...

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar Portekiz karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella için çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Portekiz kazandı, HDP'li eski vekil galibiyeti kutladı! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi...

A Milli Futbol Takımı, EURO2024'te oynadığı ikinci maçta Portekiz'e 3-0 kaybetti. HDP'li eski vekil Ferhat Encü'nün Portekiz'e destek paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Spor

Milliler Portekiz'e farklı mağlup oldu, şansını son maça taşıdı! Grupta işler karıştı...

Son dakika... 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 3-0 mağlup oldu ve son 16 şansını son maça bıraktı. İşte detaylar...

Spor

Türkiye - Portekiz maçında ilginç an! Bir anda sahaya atladı

Türkiye - Portekiz karşılaşmasında küçük bir taraftar, Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için maç oynanırken sahaya girdi. Ronaldo çocuğun isteğini kırmadı ve onunla fotoğraf çekildi.

Spor

Milli Takımdan tarihe geçecek hata! Portekiz bile beklemediği o anda Samet Akaydin topu kendi kalesine gönderdi...

Portekiz karşısında inanılması güç bir hata yapan milli takımda moraller bir hayli bozuldu. Samet Akaydin ile Altay Bayındır arasındaki anlaşmazlık sonrası top ağlarımıza gitti.

Spor

Türkiye - Portekiz maçının başında saç baş yoldurtan pozisyon! Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içinde yerde kaldı...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz başında Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı pozisyon tüm ülkeyi heyecanlandırdı.

Spor

Portekiz maçı sonrası Arda Güler şoku! Montella'dan endişelendiren açıklama...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında yarın Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Montella açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in son durumu hakkında konuşan Montella, taraftarları endişelendirdi.

Spor

Tüyleri diken diken eden anlar: Almanya Bir başkadır benim memleketim şarkısıyla inledi!

A Milli Takım, EURO 2024'te ilk maçında Gürcistan ile kozlarını paylaştı. Müthiş bir oyun ortaya koyduğumuz maçı 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla başladık. Almanya'nın Dortmund kentinde oynanan maç sonrası Signal Iduna Park'ta "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çaldı.

Spor

Gürcistan maçında tarihe geçecek karambol! Rakip kaleci ceza sahamıza geldi, saniyeler sonra topu ağlara gönderdik!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 25’inci dakikada Mert Müldür, 65’inci dakikada Arda Güler ve 90+7'nci dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golün hikayesi uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek cinstendi.

Spor

A Milli Takımımız, EURO 2024'e Gürcistan'ı mağlup ederek başladı!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu'nda perdeyi Gürcistan maçıyla açtı. Vincenzo Montella'nın öğrencileri, Gürcistan karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyordu. Maça da müthiş başlayan ay-yıldızlılarımız öne geçmeyi başardı. Sonrasında kalemizde gördüğümüz golle skor 1-1'e geldi. Maçın ikinci yarısına da fırtına gibi başlayan millilerimiz Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Spor