Berdan Mardini Eski Eşi Haberleri

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! Özel yapım villada yok yok... 'Saray yavrusu gibi'

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa lüks villasıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı. Berdan Mardini'nin özel yapım villasının içerisinde yok yok...

Magazin 24-02-2024 13:11

Berdan Mardini ile Tıvorlu İsmail bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı! 'Gözlerimden özür dilerim'

Renkli kombinleri, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa fenomen Tıvorlu İsmail ile bir araya geldi. 'Hep Yek' setinde düet yapan ünlü isimlerin o anları sosyal medyayı salladı. O görüntülere yorum yağdı.

Magazin 22-02-2024 13:19

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini galaya genç sevgilisiyle katıldı... Süper minisiyle dikkat çekti

Eski eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılan Berdan Mardini boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü türkücünün sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmiş ve sosyal medyada adeta yorum yağmıştı. Eleştirilere aldırış etmeyen Berdan Mardini şimdi de genç sevgilisiyle el ele galaya katıldı.

Magazin 10-01-2024 13:11

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler süper minili poz verdi! Frikiğini böyle sansürledi

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada aktif olan Yelliler son olarak süper mini elbisesiyle poz verip frikiğini de emojiyle sansürledi.

Magazin 17-10-2022 11:35

Berdan Mardini Eski Eşi

Berdan Mardini Eski Eşi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Berdan Mardini Eski Eşi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.