Carla Belluci Haberleri

Kilo verme sırrı herkesi şaşkına çevirdi! “Günde iki kez cinsel ilişkiye girerek kilo verdim”

Sosyal medya fenomeni Carla Belluci, spor salonlarına kilo vermek için gidenleri kızdıracak bir açıklamaya imza attı. Spor ve diyetlerin hiçbir işe yaramadığını dile getiren fenomen isim kendi kilo verme sırrını açıklayarak herkesi şaşırtmayı başardı. Belluci, eşiyle günde iki kez cinsel ilişkiye girerek kilo verdiğini söyleyerek, “Spor salonlarına boşa para vermeyin” dedi.

Trend 16-01-2023 15:59

Sosyal medya fenomeni Carla Belluci yine tartışma yarattı! 18 yaşına giren kızına doğum gününde kucak dansı satın aldı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraf ve videolarını satan Carla Belluci tepkileri çeken bir açıklamaya imza attı. Her attığı adım olay yaratan Belluci son olarak 18 yaşına giren kızını striptiz kulübe götürerek kucak dansı satın aldığını söyledi.

Trend 09-11-2022 13:50

OnlyFans modeli Carla Belluci’nin kızı da annesinin izinden gitmek istiyor! “Annem umursamamayı öğretti”

Stacey Dooley Sleeps Over on W'nin yeni bölümüne ailesiyle birlikte katılan Carla Belluci, OnlyFans kariyeri ve aile hayatına dair ilginç söylemlerde bulundu. İngiltere’de skandallar kraliçesi olarak anılan OnlyFans fenomeni ses getiren açıklamalarına bir yenisi daha ekledi. Bu sefer fenomenin hedefinde kızı vardı.

Trend 12-04-2022 10:39

Sosyal medya fenomeni Carla Belluci, doğum sırasında yaşadıklarını anlattı: Neredeyse ölüyordum

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde milyonlarca dolar kazanan Carla Belluci, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Doğumu canlı izlemek isteyen hayranlarının 115 bin TL ödeyerek OnlyFans hesabından katılabileceğini duyuran Belluci, büyük tepki almıştı. Doğum için canlı yayın hazırlıklarını tamamlayan Belluci, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Trend 27-10-2021 12:15