Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 Biterken: Bu Yılın En Güzel 10 İtalyan Kadını

    Spectre ve Monica Belluci, gözlerimizi uzun zamandır ilk kez bu denli 'Çizme'ye çevirmemize sebep oldu... Bir önceki sebep, 98'deki Galatasaray-Juventus maçıydı.

    1. Manuela Arcuri

    Kara kuşak karateci bir İtalyan'la başlayalım, ayağımızı denk alalım: Manuela Arcuri!

    1977 yılında Anagni kentinde dünyaya gelen Manuela Arcuri, İtalya'da birkaç sebepten sürekli gündemde kalan bir hanımefendi. Sebeplerden biri, oynadığı televizyon dizilerinin ve filmlerin her zaman çok başarılı olması. Bir diğeri de, zaten kullandığımız fotoğraftan da anlaşıldığı üzre; poz verdiği dergilerde muhteşem çıkıyor olması.

    Son sebep ise hepsinden acayip: eski İtalya Cumhurbaşkanı Berlusconi'nin 'özel partiler'ine sıklıkla katılması :)9. Elisabetta Canalis

    1978 yılında Sassari kentinde dünyaya gelen Elisabetta Canalis, forumlarda morumlarda hala İtalya'nın en güzel kadınlarından biri olarak lanse ediliyor.

    Sebebi kullandığımız resimle sabit.

    Milano Üniversitesi Yabancı Diller bölümünde bir öğrenciyken, Berlusconi'nin (evet, yine Berlusconi) sahibi olduğu televizyon kanalı Canale 5'te dansçı olarak görünmeye başlayan Canalis, İtalyan komedyen Roberto Cavalli'nin birkaç sinema filminde küçük roller alarak sinemaya da göz kırpmaya başladı. Sitcomlar ve tv sunuculukları derken, San Remo Müzik Festivali'ni sunması ve burada Robert De Niro ile röportaj yapması işleri büyütmesine sebep oldu.

    2012'de San Remo Müzik Festivali'ni yeniden sunan Elisabetta Canalis, 2003 yılından beri içinde olduğu modellik sektöründe de adımlarını başarıyla atmaya devam ediyor. 8. Martina Stella

    1984 Floransa doğumlu aktris ve senarist, ve bi' acayip güzel; Martina Stella...

    Henüz 16 yaşındayken oynadığı sinema filmi L'ultimo Bacio ile gündeme oturan, İtalya'nın en prestijli sinema ödülleri olan David di Donatello'da birçok dalda adaylık kazanan Martina Stella, 2002'de Oscar ödüllü İtalyan yönetmen Gabriele Salvatores'in filmi Amnesia'da başrol oynayarak kariyerine devam etti.

    2004 yılında Ocean's Twelve'de küçük bir rol kaparak Hollywood'a merhaba çakan genç oyuncu, 2009'da Nine'da oynayarak bizi bizden aldı.

    Öyle güzel, öyle başarılı bir hanımefendi kendileri.7. Maria Grazia Cucinotta

    Listemizdeki en erken doğmuş hanımefendi olmasına rağmen, pek muhteşem havası ile 1968 doğumlu olduğunu hiç çaktırmıyor... Maria Grazia Cucinotta.

    1990'dan bu yana beyazperdede olan Cucinotta, aynı zamanda yapımcı ve model. Kariyerinde efsane dizi The Sopranos'ta oynamak gibi, The Simpsons'ta seslendirme yapmak gibi harika dönüm noktaları bulunan Mariz Grazia Cucinotta'nın hiç şüphesiz en büyük başarısı, 1999 yapımı James Bond filmi The World Is Not Enough'ta bir Bond kadınını canlandırmış olması :)

    kendimizden utandığımız not: Yalnız kendisini En Güzel 12 Bond Kadını listemize dahil etmemişiz, ayıp etmişiz :(6. Giusy Buscemi

    1993 doğumlu Giusy Buscemi, bu yılın İtalya Güzeli...
    Henüz İtalyanca'dan başka biyografisi yok orta yerlerde, ama olacak.

    Eminiz babacım, olacak.5. Francesca Chillemi

    Bir başka İtalya Güzeli, bu kez 2003'ten... Francesca Chillemi :)

    1984 doğumlu aktris ve model Francesca Chillemi'yi dünya basını televizyonlardan, dergi kapaklarından, podyumlardan ve beyazperdedeki hallerinden de iyi tanıdı. Ama büyük haber oluşunu, 2005-2009 yılları arasında Kaddafi'nin oğlu Mutassım Kaddafi'yle nişanlı kalması ile sağladı. 4. Elena Santarelli

    1981'de Latina kentinde doğan Elena Santarelli, İtalyanların televizyon ekranlarından ayıramadıkları bir başka güzel hanımefendi...

    Kariyerine model olarak başlayan, Rai 1 televizyonunda yayınlanan L'eredita adlı programla tv'lere adım atan Elena Santarelli, MTV Europe'ta Total Request Live'ın sunuculuğuna kadar tırmandı.

    Ah tabii, bir de 2014'ten beri evli... Üstelik Lazio ve Manchester City formaları ile hatırladığımız futbolcu Bernardo Corradi ile...3. Melissa Satta

    1986 yılında Boston, MA'de (ABD) doğan Melissa Satta, tabii ki hem Amerikan hem de İtalyan vatandaşı (çifte vatandaşlıktan hemen yanına bir artı daha koyduk).

    2003'te İtalya Güzellik Yarışması'nda finallere yükselen ancak tacı Francesca Chillemi'ye kaptıran Melissa Satta, yıllar içinde dünyaca ünlü Sports Illustrated Dergisi'nin sıkça tercih ettiği iç giyim modellerinden biri haline geldi.

    Aynı Elena Santarelli gibi spor dünyasıyla içli dışlı olan model, efsane İtalyan forvet Christian Vieri'yi aldattı, bu olayın ortaya çıkmasının ardından Vieri ondan ayrıldı. 2011 yılında bir başka efsane sporcu Kobe Bryant ile otelde basıldı, Kobe Bryant'ın boşanmasına neden oldu.

    *Şu sıralar da İspanyol teknik direktör

    Rafael Benitez ile birlikte olduğu dedikodusu mevcut...*

    Yani; ipe dizmiş ablamız. Geçmiş olsun.2. Giorgia Palmas

    1982'de Cagliari kentinde dünyaya gelen Giorgia Palmas, listemizin en tescilli güzeli. Çünkü hanımefendi hem 2000 yılının İtalya Güzeli, hem de Dünya 2. Güzeli! (Bu burun bizde olsa biz de güzel olurduk tabii...)

    Evet model, evet oyuncu, evet televizyon sunucusu...
    ''Yok mu birader şöyle magazinel bi' futbolcu ilişkisi?'' diye soranlara cevabımız; Palermo ve Salernitana gibi İtalya'nın averaj takımlarında boy gösteren Davide Bombardini olacaktır.

    2004-2011 yılları arasında evli kalan ikilinin bir de kızları bulunmakta.1. Monica Belluci

    ''Şike var!''
    Var kardeşim... Tabii ki var.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler