Depozito Haberleri

Kira depozitoları çıkmazında yeni detay! Uzman isim uyardı, depozito iadelerinde 'vadeli hesap' dönemi

Türkiye'de konut ve kira fiyatlarındaki artış gündemden düşmezsek kiracılar ve ev sahipleri ödemeler konusunda karşı karşıya geliyor. Ev kiralarken ev sahiplerine verilen depozito bedelinin iadesi hangi şartlarda olmalı? Uzman isim kiracıları hakları konusunda uyardı.

Finans 16-02-2024 11:49

Ev sahiplerinin 'pes' dedirten yeni oyunu: Kirada anlaştılar, depozito bedeli ikisini birbirine düşürdü!

Yeni kira bedeli üzerinde anlaşan ev sahibi ile kiracı bu kez depozitoda uzlaşamadı. Edirne'de geçen olayda kiracısıyla kira tutarında anlaşan ev sahibi günler sonra depozitoyu yükseltmek istedi ancak kiracısı karara sıcak bakmadı. Bunun üzerine ev sahibi öfkelendi, her ikisi de icralık oldu. Avukat Bedia Mutlu Mirzabey, depozito bedelinde '3 ay' detayına dikkat çekti.

Haber 15-11-2023 09:44

Kiralık ev arayanlar dikkat! Film gibi dolandırıcılık: 'Tadilat var' yalanıyla...

Kocaeli’de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. İddiaya göre, internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı veren 3 şahıs, aynı evi farklı müşterilere kiraladıktan sonra ortadan kayboldu. "Evde tadilat var. Bir hafta sonra teslimatını yapacağız" yalanıyla müşterileri oyalayan şüpheliler, mağdurların durumu fark etmesiyle yakayı ele verdi. İşte film gibi olayın detayları...

Haber 24-03-2023 10:59

Bakan Kurum: Depozito sistemi 2023 yılında yaygınlaşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince israfın önlenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 14-16 Ekim tarihlerinde "Sıfır Atık Festivali" düzenlendi. Düzenlenen organizasyonda, israfın önlenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılması konuları ele alındı. Öte yandan Murat Kurum, depozito yönetim sistemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Finans 14-10-2022 13:06

Depozito

Depozito Hakkındaki Haberler Mynet'te. Depozito Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.