Disney Plus Uyelik Iptali Haberleri

Atatürk filminin Los Angeles galasında saldırıya uğradılar! 600-700 kişinin içinde kaldık

DISNEY Plus, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı “Atatürk” dizisini son anda iptal edince yapım film olarak vizyona girdi. Filmin yapımcısı yurt dışı galasında linç edilmek istendiklerini açıkladı.

Magazin 2024-01-04 11:20:23

Atatürk rolüyle çok konuşulan Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği bakın neymiş! Duyanlar inanamadı

Dijital yayın platformu Disney Plus, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisini yayınlamama kararı almıştı. Sinemalarda vizyona girecek olan dizinin afişi yayınlandı. Büyük ses getiren afiş ile birlikte Aras Bulut İynemli hakkında araştırmalar da hız kazandı. Başarılı oyunculuğu dikkat çeken ünlü ismin asıl mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 2023-10-13 13:50:13

Disney Plus yayınlamama kararı almıştı! Fatih Altaylı Atatürk filminin Amazon ve Netflix'te yayınlanacağını duyurdu

Disney Plus, Atatürk filmini yayınlamama kararı almış ve günlerce medyanın dilinden düşmemişti. Gazeteci Fatih Altaylı, Disney Plus'ın çekilme kararı aldığı Atatürk filminin Netflix ve Amazon Prime Video'da yayınlanacağını belirtti.

Magazin 2023-09-16 13:14:04

Disney Plus Nusret belgeseli çekecek iddiası ortalığı karıştırdı! Açıklama geldi

Atatürk dizisinin iptal edilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Disney Plus'ın Nusret belgeseli çekeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 2023-08-15 14:41:09

Diğer Haber Etiketleri

aras bulut aktan Oyuncu Aras Bulut İynemli atatürk ele medya Fatih Altaylı sosyal medya nusret Disney Plus Disney birce söyledi Birce Akalay elles turu Ece Üner Hüseyin Yayman d smart galatasaray dizi Mustafa Kemal Atatürk Oğuzhan Koç ünlü oyuncu Gizem Karaca disney plus dizileri disney plus türkiye Şahan Gökbakar doğru kayıp balık nemo aslan kral güzel ve çirkin Beauty and The Beast filmi (Güzel ve Çirkin) inanılmaz aile inanılmaz aile 2 mary poppins mary poppins sihirli dadı süper kahraman filmi süper kahraman filmleri süper kahraman orman çocuğu orman çocuğu filmi orman cocugu mogli Babalar Günü jeffrey plummer yaşında animasyon filimleri animasyon film önerileri animasyon filmleri anımasyon fılm anımasyon fılmı anımasyon filmler çizgi animasyon filmler çocuk animasyon filmleri çoçuklar için animasyon film önerileri disney animasyon filmleri en güzel animasyon filmleri en iyi animasyon filmleri en komik animasyon filmleri en yeni animasyon filmler en yeni animasyon filmleri eski animasyon filmleri güzel animasyon filmleri kısa animasyon filmleri komedi animasyon filmleri komik animasyon filmleri marvel animasyon filmleri ödüllü animasyon filmleri son animasyon filmler walt disney animasyon filmleri yeni animasyon filmleri istedi Animasyon black panther soul nomadland coco suyun sesi Hamilton endgame 6 süper kahraman Star Wars black widow Black Widow filmi malefiz avatar karayip korsanları karayip korsanları dünyanın sonu captain marvel Captain Marvel filmi Black Panther 2 filmi black panther 2 en iyi film önerileri dünyanın en iyi filmleri en iyi filmler yabancı en iyi film serileri son zamanların en iyi filmleri son on yılın en iyi filmleri ımdb en iyi filmler amanda Bursa Bülbülü filmi Ata Demirer Ebru Özkan Timuçin Esen acar anne Recep İvedik recep ivedik 7 erçel recep ivedik 7 ne zaman çıkacak Gülse Birsel yılbaşı gecesi Melisa Döngel Demet Özdemir Buğra Gülsoy Hafsanur Sancaktutan Metin Akdülger Zerrin Tekindor organize işler Yılmaz Erdoğan burçin tekindor İbrahim Selim Ali Yoğurtçuoğlu Merve Oflaz arka sokaklar la casa de papel darko perić İrem Helvacıoğlu estetik ölümlü dünya Pınar Deniz Uraz Kaygılaroğlu Cansu Dere elbise Aslı Enver Mehmet Günsür kombin ayakkabı etek Danla Bilic Cemal Can Canseven Instagram Dilan Çiçek Deniz Kusursuz Kiracı dizisi Can Yaman Melis Sezen Sadakatsiz dizisi

Disney Plus iptal etmişti! Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu! Oyuncuları arasında bakın kimler var

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisi gündemden düşmüyor. Disney Plus’ın iptal ettiği dizi, ikisi sinemada, biri TV'de olmak üzere 3 filme dönüşerek izleyici karşısına çıkacak. Bölümlerin yayın tarihleri hakkında açıklama yapıldı.

Magazin 15-08-23 14:19

'Atatürk' dizisini iptal etmişti... Disney Plus 3 ayda milyonlarca üye kaybetti!

Kendi yapımı Atatürk dizisini uluslararası platformda yayınlamama kararı almasının ardından Türkiye'de tepki çeken Disney Plus, 3 ayda 11 milyonu aşkın üye kaybetti. Disney, aynı zamanda üçüncü çeyrekte 512 milyon dolar zarara uğradı.

Haber 10-08-23 17:37

Birce Akalay'ın Disney Plus yanıtı tepki çekti! Orta oyun oynayanlar...

Oyuncu Birce Akalay, Disney+'ın Atatürk dizisini iptali hakkında fikir belirtmek istemediğini, zaten 'Ata kızı' olduğunu söyledi. Birce Akalay'ın sözlerine tepki gelince oyuncu kendisini eleştirenlere de cevap verdi.

Magazin 10-08-23 10:00

Herkes haddini bilsin diyen Ece Üner'den Disney Plus'a tepki! Atatürk küçük kafaların alamayacağı...

Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Skandal kararın Ermeni lobisinin baskısıyla aldığının iddia edilmesinin ardından adeta tepki yağdı. Karara kayıtsız kalamayan Ece Üner açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 03-08-23 18:12

Disney Plus'a AK Parti'den bir tepki daha! Lisans iptali dahil birçok tedbir masada…

Disney Plus platformunun Atatürk dizisi ile ilgili kararı tartışlmaya devam ederken AK Parti’den yeni bir açıklama daha geldi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamasında “Disney Plus’ın lisans iptali dahil, bant daraltma, reklam yasağına kadar her türlü karşılığı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-23 13:25

'Atatürk' göndermesi maça damga vurdu! Dünya tarihine geçen o sözle...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'le karşı karşıya geldi. Maçın yayınlandığı kanaldaki alt bantta Disney Plus'a gönderme yapılarak Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözü paylaşıldı. Öte yandan Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu Atatürk dizisini iptal etmiş ve söz konusu iptal kararı büyük tepki toplamıştı.

Haber 02-08-23 22:57

'Atatürk' dizisi nerede yayınlanacak? Karar tepki çekmişti... Şirketten açıklama geldi

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etmişti. Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Söz konusu açıklama, The Walt Disney Company'den geldi. İşte haberin detayları...

Haber 02-08-23 18:31

Atatürk dizisi iptal edildi, Disney Plus'a tepki yağdı! Ermeni haber sayfasından skandal paylaşım

Yerli içeriklerini kaldırma kararı alan Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Platformun, skandal kararı Ermeni lobisinin baskısıyla aldığı iddia edilirken, AK Partili Ömer Çelik'ten de tepki geldi. Bir Ermeni haber sayfası ise "Disney'in Atatürk dizisini iptal etme kararı aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" paylaşımı yaptı. RTÜK Başkanı Şahin ise inceleme başlatılmasına karar verildiğini duyurdu

Magazin 01-08-23 19:13

İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'nın tatil pozlarına yorum yağdı

Son olarak Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile Disney Plus için çekilen "Özür Dilerim" adlı filmde boy gösteren ünlü oyuncu Gizem Karaca tatil kareleriyle hayranlarından beğeni topladı. Güzel oyuncu hayranlarından tam not aldı.

Magazin 09-07-23 11:56

Disney Plus gündemde! Atatürk dizisi iptal mi edildi?

Disney Plus platformdaki yerli yapımları herhangi bir açıklama yapmadan kaldırınca sosyal medyada gündem oldu. Aras Bulut İynemli'nin başrol oynayacağı "Atatürk" dizininin de iptal edildiği ileri sürülürken platform sessizliğini bozdu.

Magazin 03-07-23 10:24

Şahan Gökbakar'dan 'Disney Plus' açıklaması: Üyelerini bu kadar umursamayan...

Disney Plus aldığı kararla herkesi şoke etti. Disney Plus orijinal yerli yapımlarını platformdan kaldırınca tepki çekti. Şahan Gökbakar da konuya dair paylaşımda bulundu.

Magazin 03-07-23 07:53

Ona unutulmaz bir hediye verin! İşte Babalar Günü'nde babanızla birlikte izleyebileceğiniz filmler

Babalar Günü, babanızı mutlu etmek için harika bir fırsattır ve ona verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri de zamanınız ve ilginizdir. Bu Babalar Günü'nde babanızla keyifli zaman geçirmek isterseniz, birlikte film izleyebilirsiniz. Babanızın gününü unutulmaz kılmak için izleyeceğiniz filmler, onunla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sizin için Babalar Günü'ne özel aile temalı Disney Plus filmlerini seçtik. İşte detaylar!

Magazin 15-06-23 16:08

Bu filmleri izlemeden geçmeyin! İşte muhteşemliği tescillenmiş oscar ödüllü filmler

İzleyiciyi farklı dünyalara götüren duygularını harekete geçiren ve düşüncelerini şekillendiren filmler yıllardır dünya genelinde büyük ilgiyle takip ediliyor. Oscar ödülleri de sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak her yıl dünya genelinde heyecanla bekleniyor. Bu yazıda sizler için Disney Plus Türkiye'de izlenebilecek en iyi Oscar ödüllü filmleri derledik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 27-03-23 16:07

Ne izlesem? diye kara kara düşünmenize son verecek Disney Plus’ta izleyebileceğiniz en iyi filmler

Film severler buraya! “Ne izlesem?” kararsızlığınıza ilaç gibi gelecek harika bir film listesiyle karşınızdayız. Sizi nefes kesen bir yolculuğa çıkaracak en iyi filmlerle tanışmaya hazır olun! Her sinema tutkununun mutlaka izlemesi gereken Disney Plus kütüphanesinin en beğenilen filmlerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Magazin 01-03-23 12:27

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü çıktı mı, nereden izlenecek? Bursa Bülbülü ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Disney Plus izleme linki

Bursa Bülbülü filmi için heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. Tanıtımları ile büyük beğeni toplayan filmi izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdiler. Bursa Bülbülü ne zaman, nerede yayınlanacak? Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü hangi platformdan izlenebilecek? İşte yeni film hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 13-01-23 11:26

Ben Gri 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Ben Gri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ben Gri dizisinin 8. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan Ben Gri dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, İlayda Akdoğan gibi isimler yer alıyor. Peki, Ben Gri 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Ben Gri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 28-12-22 00:07

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün yayın tarihi açıklandı

Ata Demirer'in uzun süredir merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü'nün yayın tarihi açıklandı. Disney Plus platformunda seyirciyle buluşacak olan Bursa Bülbülü filminin çekimleri yaz aylarında Erdek ve Bursa'da yapılmıştı.

Magazin 19-12-22 23:58

Disney Plus Recep İvedik 7 izleme linki: Recep İvedik 7 nereden izlenir?

Recep İvedik 7'yi izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Sevilen film Recep İvedik serinin yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı İvedik yeni filmde en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar veriyor. Peki, Recep İvedik 7 nereden izlenir?

Magazin 12-12-22 13:25

DİSNEY PLUS İZLEME LİNKİ: Recep İvedik 7 çıktı mı? Recep İvedik 7 nereden izlenir? Şahan Gökbakar'dan olay film!

Recep İvedik 7’nin saat kaçta çıkacağı ve nereden izleneceği merak konusu olmuştu. Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Recep İvedik 7, 9 Aralık'ta Disney Plus'ta yayınlandı. Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin bulunuyor. Recep İvedik, filme köye göç ediyor. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Magazin 10-12-22 11:05

Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır? İşte üyelik paketleri

Disney Plus üyelik oluşturma ve iptal etme işlemleri araştırılıyor. Recep Üvedik 7, 9 Aralık itibari ile izleyici karşısına çıktı. Film, Disney Plus'ta yayınlanıyor. Filmi izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır?

Trend 09-12-22 16:35

Andor dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Televizyonda yayınlanacak Andor dizisi oyuncuları ve konusu

Andor dizisi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Star Wars evrenine yeni bir soluk getiren yapım, aslen Disney Plus üzerinden seyredilebiliyor. Serinin hayranları için büyük merak uyandıran Andor dizisinin ilk iki bölümü bu akşam televizyonda yer alacak. Peki Andor dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Magazin 01-12-22 19:13
ele

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 7 filminden ilk fragman yayınlandı! Aralık'ta Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak!

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen yeni filmi Recep İvedik 7'den ilk fragman yayınlandı. Disney Plus platformunda seyirciyle buluşmaya hazırlanan Recep İvedik 7 filminin yayın tarihi de açıklanmıştı. Çekimleri Ayvalık'ta yapılan filmde, Recep İvedik bu defa köy hayatı yaşamaya başlıyor ve bölgede ormanlara zarar verecek olan bir projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya girişiyor.

Magazin 28-11-22 23:42

Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin teaserı geldi! Oyuncu kadrosu resmen göz doldurdu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel uzun süre sessizliğini “Yılbaşı Gecesi” filmiyle bozmaya hazırlanıyor. Aralık sonunda Disney Plus+’ta yayınlanması beklenen filmden ilk teaser geldi. Sosyal medyada kısa sürede ilgi çekmeyi başaran teaserda filmin oyuncu kadrosu göz doldurdu.

Trend 28-11-22 17:47

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu

Recep İvedik 7 için çıkış tarihi açıklandı. Şahan Gökbakar’ın sevilen karakteri için geri sayıma başlandı. Serinin yeni filmi olacak Recep İvedik 7 için çekimler tamamlandı. Merakla beklenen filmin yayın tarihi ve yayınlanacağı platform açıklandı. Türkiye’de önemli işlere imza atan Disney Plus platformu yeni Recep İvedik filmi için harekete geçti. Peki Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak?

Magazin 23-11-22 10:49

Recep İvedik 7 filminin yayın tarihi Disney Plus tarafından açıklandı!

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen yeni filmi Recep İvedik 7'nin yayın tarihi açıklandı. Recep İvedik serisinin son filmi yaz aylarında Ayvalık'ta çekilmişti. Recep İvedik 7 Disney Plus platformunda seyirciyle buluşacak.

Magazin 22-11-22 21:26

Dünyayla Benim Aramda'nın yıldızı Melisa Döngel süper minisiyle Instagram'ı salladı! 'Buralar yangın yeri'

Disney Plus yapımı Dünyayla Benim Aramda dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Melisa Döngel, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-11-22 14:29

Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 8. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 25-10-22 23:42

Organize İşler dizisinin kadrosunda sürpriz isimler! Yılmaz Erdoğan ünlü oyuncularla görüşüyor

İlk iki filmi gişede büyük beğeni toplayan 'Organize İşler' serisi, Disney Plus platformunda dizi oluyor. Organize İşler'in senarist ve yönetmeni usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Eda Ece ve Cem Yılmaz ile görüştüğü öğrenildi.

Magazin 24-10-22 21:30

Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 6. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Magazin 12-10-22 22:02

Sevişme sahnesi olay yaratmıştı! Dünyayla Benim Aramda'nın yıldızı Buğra Gülsoy'un eşi güzelliğiyle parmak ısırttı

Aşk Yeniden, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kuzey Güney ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi projelerle adından söz ettiren Buğra Gülsoy, dijital dizi ve film platformu Disney Plus ile anlaşma sağladı. Başrollerini Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir, Metin Akdülger gibi isimlerle paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki ateşli sahnelerle gündeme oturan yakışıklı oyuncunun, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun gözlerden uzak yaşayan eşi, güzelliğiyle parmak ısırttı.

Magazin 30-09-22 15:18

Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz'ın kısmeti açıldı! İki dizi birden

Survivor ile tanınan Merve Oflaz'ın yeni dizi projeleri belli oldu. Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz yeni sezonda iki dizide birden yer alacak. Güzel oyuncu Zengin Kız dizinin dışında Disney Plus için de anlaşma yaptı.

Magazin 26-08-22 12:53

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olacağı 'Atatürk' dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric de katıldı

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir isim daha katıldı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Magazin 22-08-22 20:35

Hayranlarını ikiye bölmüştü! İrem Helvacıoğlu’ndan estetik açıklaması

Son olarak Disney Plus projesi Kaçış'ta Engin Akyürek ile birlikte rol alan İrem Helvacıoğlu burnuna estetik yaptırdı. Güzel oyuncunun son hali sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Başarılı oyuncu burun ameliyatının sebebini açıkladı.

Magazin 10-08-22 09:26

Ölümlü Dünya hayranlarına müjde! Devam filmi geliyor

Ali Atay'ın yazıp yönettiği, sevilen komedi filmi Ölümlü Dünya, önümüzdeki yıl ikinci filmiyle geri dönüyor. Aynı kadroyla çekilecek film Disney Plus platformunda yayınlanacak.

Magazin 04-08-22 22:31

Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz, Disney Plus'un Avcı dizisinde buluştu

Türkiye'de geçtiğimiz aylarda yayına başlayan Disney Plus platformunun yeni dizisi Avcı'dan ilk kareler geldi. Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'in başrollerde oynadığı gerilim-suç-mizah türündeki dizinin çekimleri sürüyor.

Magazin 02-08-22 21:49

Burun estetiği yaptıran İrem Helvacıoğlu tartışma yarattı

Son olarak Disney Plus projesi Kaçış'ta Engin Akyürek ile birlikte rol alan İrem Helvacıoğlu burnuna estetik yaptırdı. Güzel oyuncunun son hali sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 01-08-22 17:43

Cansu Dere'nin Disney galası için giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Uzun yıllardır başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği, zarafeti ve şıklığıyla da göz kamaştıran Cansu Dere, Disney Plus galasında giydiği elbise ile hayran bakışları üzerinde topladı. Güzel oyuncunun galadaki zarif ve şık görünümünü beğendiyseniz sizin için hazırladığımız elbise alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 19-07-22 16:55

Aslı Enver'in Disney Plus için çekilecek yeni dizisindeki partneri belli oldu

İstanbullu Gelin'in ardından son olarak Babil dizisinde başrol oynayan Aslı Enver'in yeni projesi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış isimli dizide başrol oynayacak olan Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı ise Mehmet Günsür oldu.

Magazin 14-07-22 21:24

Disney Plus galasında göz kamaştıran Cansu Dere'nin kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Başarılı oyunculuğunun yanında her daim sergilediği asil ve havalı duruşu ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, Disney Plus etkinliğinde giydiği derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile oldukça göz kamaştırdı. Toplu saçlar ve sade ayakkabısıyla kombinlediği elbisesi ile harika bir seçim yapan Cansu Dere'nin tarzına bayılıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Cansu Dere'nin görünümüne alternatif ürünleri listeledik. Haydi gelin, vakit kaybetmeden seçtiğimiz modelleri incelemeye başlayalım!

Magazin 30-06-22 13:33

Aslı Enver göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vurdu! Güzelliği büyüledi...

En son Netflix'te yayınlanan Sen Yaşamaya Bak filminde canlandırdığı Melisa karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Aslı Enver, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı Disney Plus gecesinde giydiği göğüs dekoltesi sarı elbisesiyle herkesi mest eden Aslı Enver, bu pozlarını Instagram hesabında paylaştı. Enver'in paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-06-22 15:49

Danla Bilic ve Cemal Can Canseven'den olay yaratan poz! Oha şaka mısınız siz?

Ünlü Youtuber Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde katıldığı Disney Plus gecesine güzelliğiyle damga vuran isim oldu. Arkadaşı ve eski Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile oldukça samimi pozlar veren Danla Bilic'e yorum yağdı. Cemal Can ile pozunu paylaşan Danla Bilic'in fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 16-06-22 12:14

Dilan Çiçek Deniz kalçalarına kadar uzanan transparanlı yırtmacıyla kendine hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Disney Plus gecesine katılan ve kalçalarına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle büyüleyen güzel oyuncu, paylaşımlarıyla herkesi mest etti. Dilan Çiçek'in bu paylaşımları adeta yürek hoplattı.

Magazin 15-06-22 13:09

Can Yaman olayı ne? Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandı?

Can Yaman'ın Disney Plus etkinliğine katılmasının ardından sosyal medyada gazetecilerle yaşadığı olay gündem oldu. Konuyla alakalı bilgi almaya çalışan birçok kişi Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandığıyla ilgili internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki, Can Yaman olayı ne? Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandı?

Magazin 15-06-22 12:24

Melis Sezen göğüs dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi! Disney prensesi gibisin

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle herkes tarafından tanınan güzel oyuncu Melis Sezen, Disney Plus gecesinde giydiği göğüs dekolteli elbisesiyle adeta olay yarattı. Muhteşem fiziğini gösteren elbisesiyle gecenin parlayan yıldızları arasında yer alan Melis Sezen, bu pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 15-06-22 11:28