Erkut Sogut Haberleri

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 2024-05-29 12:04:50

Trabzon'da Sağlık Turizmi Projesi ele alındı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, sağlık turizmi çalışmalarına ilişkin, "Buradaki potansiyeli bölge ülkelerine gösterip sağlık hizmeti ihtiyacı olan kişileri bölgemize çekmek için çalışmalar yapmaya başladık ve devam ediyoruz." dedi.

Yurthaber 2024-01-23 14:05:10

Çocuklar üşümesin diye başlattığı seferberlikte 100'ü aşkın kalbe dokundu

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erkut, deprem bölgesinde çocuklar üşümesin diye başlattığı yardım seferberliğinde, gönüllülerin de desteğiyle güzel işlere imza attı.

Yurthaber 2023-02-23 12:55:55

Mesut Özil şu sıralar kafayı Kerem Aktürkoğlu'na taktı! Her fırsatta genç oyuncuyla buluşuyorlar...

Kariyerine Başakşehir'de devam eden Mesut Özil, futbolu bıraktıktan sonra yine bu mesleği yapmak istiyor. Oyuncuları eğitim konusunda dersler alan Mesut Özil kafayı şimdilerde Kerem Aktürkoğlu'na taktı. İki oyuncunun da menajeri konumunda bulunan Erkut Söğüt, Kerem'in kariyer planlamasını Mesut Özil'e benzer şekilde yapmayı planlanıyor. Her fırsatta bu ikili yan yana getiren Söğüt, Mesut'un Kerem'e tavsiyeler vermesini istiyor.

Spor 2022-12-13 12:01:02

Galatasaray'dan ayrılacağı gündemde olan Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden Premier Lig açıklaması!

Bu sezon Galatasaray'daki performansı tartışma konusu olan Kerem Aktürkoğlu için ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Genç futbolcunun menajeri Erkut Söğüt İngiliz basınına dair yaptığı açıklamada "Zamanı geldiğinde Premier Lig'de oynayacak" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 05-11-22 16:02

SON DAKİKA: Menajeri resmen duyurdu! Galatasaray'da eleştiri oklarının hedefindeki Kerem Aktürkoğlu için olay yaratan transfer açıklaması! Arsenal, Mikel Arteta ve Premier Lig...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu oyunla Avrupa'nın birçok kulübünün listesine aldığı Kerem Aktürkoğlu, bu sezona ise beklentilerin altında bir performans ile başladı. Sarı - kırmızılı taraftarların eleştirisini alan ve kamuoyunda tepki çeken Aktürkoğlu için menajeri Erkut Söğüt'ten flaş açıklamalar geldi. 24 yaşındaki futbolcunun transferine ilişkin konuşan Söğüt, oyuncusunun Premier Lig'e gideceğini söyledi.

Spor 04-11-22 17:45

Mesut Özil, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynar mı? Menajerinden ilginç açıklama

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun geleceği ile ilgili İngiltere basınına açıklamalarda bulundu. "Mesut, asla başka bir İngiliz kulübü için oynamaz." diyen Erkut Söğüt, "Aubameyang gibi değildir" ifadelerini kullandı.

Spor 01-11-22 22:28

TTSO’da yönetim değişti, Erkut Çelebi başkan oldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) seçim süreci tamamlandı.

Haber 29-10-22 14:41

Menajerinden Arda Güler açıklaması geldi! ''100 milyon Euro''

Kerem Aktürkoğlu, Mesut Özil gibi pek çok ismin menajerliğini yapan Erkut Söğüt, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılarda performansı düşen Kerem'in yurt dışına transfer olup olmayacağı hakkında net ifadeler kullanan Söğüt, Mesut Özil'in de MLS planı hakkında itiraflarda bulundu. Arda Güler için de konuşan Söğüt, genç oyuncunun değerinin 100 milyon Euro olacağını ifade etti.

Spor 24-10-22 15:24

Hasta minik kalpler için 7/24 diken üstündeler

Türkiye'nin dört bir yanından acil müdahale gereksinimi bulunan kalp hastası bebeklere, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi "Pediatrik Kardiyak Yoğun Bakım Ünitesi"nde, uzman ekiplerin iş birliğiyle 24 saat boyunca hızlı ve kesintisiz sağlık hizmeti veriliyor - Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Pediatrik Kardiyak Yoğun Bakım Sorumlusu Doç. Dr. Erkut Öztürk: - "Gecenin herhangi bir saatinde doğan bir bebeğin, yenidoğan ekibince süratle değerlendirilmesi, çocuk kardiyoloji ekibinden hastaların değerlendirilmesi için süratle tavsiye alınması, acil müdahale gereksinimi olduğunda anjiyoyla bunu çözebilmemiz veya anjiyo yeterli olmadığında çocuk kalp cerrahisi ekibinin işe hızlı şekilde el atması mümkün olabiliyor"

Yurthaber 27-09-22 11:03

Kardeşine çorba getiren abla kahroldu! Yatağında cansız bedenini buldu...

İzmit'te karşı apartmanında oturan 64 yaşındaki kardeşi Erkut Uysal'a çorba götüren abla, gördüğü manzara ile kahroldu. Kardeşini yatağında hareketsiz şekilde bulan abla hemen ekiplere haber verdi. Erkut Uysal'ın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolünde hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 25-09-22 20:22

İETT otobüs şoförünün direksiyonu yolcuya teslim etmesi akıllara durgunluk verdi

Silivri-Avcılar '303A' hattında sefer yapan İETT otobüsü şoförü, yanındaki kişiye direksiyonu teslim ederek, bir süre yanında yolculuk yaptı. Yolcu Erkut Güner o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek şikayet etti. Görüntülerde şoförün cep telefonuyla ilgilendiği ve bir süre sonra da yanındaki kişinin otobüsü kullandığı görülüyor. İETT, şoföre 100 bilet bedeli para cezası verildiğini bildirdi.

Haber 26-08-22 15:00

Mesut Özil'in menajerinden şaşırtan açıklama geldi! ''Başakşehir...''

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, "Mesut ile ilgili birçok kulüple ilgili haber çıktı. Mesut, halen Fenerbahçe futbolcusudur. Fenerbahçe futbolcusu olduğu müddetçe de herhangi bir kulüple resmi olarak görüşme yapmam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Spor 12-07-22 21:45

Gemide hayatını kaybetmişti... Cenazesi 32 gün sonra memleketine getirildi

Çalıştığı gemide kalp krizinden hayatını kaybeden 29 yaşındaki Ata Erkut Koç'un cenazesi 32 gün sonra memleketi Hatay'a getirildi. Koç'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Haber 25-06-22 22:46

Mesut Özil için sözleşme açıklaması geldi! ''Emeklilik olasılığı daha yüksek''

Fenerbahçe'de kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil için menajeri Erkut Söğüt'ten açıklama geldi. Erkut Söğüt, "Mesut, futboldan sonra e-spora daha fazla girecek, belki de bir e-spor oyuncusu olacak. Kendi takımı ve oyuncuları var. Dürüst olmak gerekirse, Fortnite'da gerçekten iyi ve bence bir gün yarışırsa şaşırmam" sözlerini kullandı.

Spor 17-06-22 21:52

Trouw Nutrition Türkiye'de üst düzey atama

Erkut Gökmen, Trouw Nutrition Türkiye'nin yeni Kanatlı, Balık ve Pet Kanalları Ticari Satış Direktörü oldu

Yurthaber 17-05-22 10:39

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre, son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'deki cenaze törenine Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul da katıldı

Yurthaber 12-04-22 15:04

Kamil Erkut Güre kimdir? Kamil Erkut Güre ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Kamil Erkut Güre hayatını kaybetmesi sebebiyle günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kamil Erkut son olarak Yargıtay Savcısı olarak görev yapıyordu. Peki Kamil Erkut Güre ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 11-04-22 14:52

HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre hayatını kaybetti

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde de bulunan HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı 55 yaşındaki Kamil Erkut Güre, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 11-04-22 11:11

Son dakika: Fenerbahçeli Mesut Özil için menajerinden resmi açıklama!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız futbolcu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü oyuncunun menajeri, "imsenin bilmediği ve çok önemli bir şey var aslında. Mesut'un sözleşmesindeki madde gereği takımla devam etme hakkı var. Kadro dışı kalsa dahi takımla çalışabilir. Ancak Mesut şu anki ortamda bunu zorlaştıracak bir hale getirmek istemedi." dedi.

Spor 30-03-22 16:14

Son dakika: Mesut Özil transferinde resmi açıklama! Kerem Aktürkoğlu...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'ye geldiği günden beri performansı sık sık eleştirilen tecrübeli oyuncu Mesut Özil için resmi açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Erkut Söğüt, kullandığı ifadelerle Mesut Özil'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili son bilgileri paylaştı. Ayrıca Galatasaray'ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için de önemli açıklamalarda bulunan Erkut Söğüt, sosyal medyada çıkan dedikodulara noktayı koydu.

Spor 05-03-22 17:25

Eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş, son yolculuğuna uğurlandı

Eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş, son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 13-10-21 16:21

HSK'nin mazeret kararnamesiyle 359 hakim ve savcının görev yeri değişti

İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına, İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Mustafa Öztürk de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Yurthaber 06-10-21 20:50

Son Dakika: HSK'dan yeni kararname! 359 hakim ve savcının görev yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), mazeret nedeniyle görev değişikliği talebinde bulunan ve aralarında İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin de bulunduğu 359 hakim ve savcının görev yerleri değiştirildi.

Haber 06-10-21 20:05

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için ilk aday Erhan Erkut

Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektörlük görevinden alınmasından sonra YÖK, rektörlük adaylığı için başvuru ilanı yayımlamıştı. Rektörlük için başvuracağını açıklayan ilk isim ise Prof. Dr. Erhan Erkut, oldu.

Haber 16-07-21 15:10

Zabıta memuru, vatandaşın tepkisi üzerine kendine ceza kesti

İzmir'in Urla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli Erkut Özkocabıyık, motosikletini yaya kaldırımına park etti. Bir kadının, "Oğlum koysa hemen ceza yazarsın" tepkisi üzerine kendisine 204 TL ceza kesti.

Haber 15-07-21 19:40

Prefabrik evlere talep patlaması yaşanıyor! Fiyatı boyutuna göre değişiyor, bir haftada ev sahibi oluyorlar

Samsun'da salgın sürecinde kalabalıklardan uzak durup, doğayla iç içe yaşam sürmek isteyenler, konteyner ve prefabrik evlere yöneldi. Kısa sürede imal edilebilen evlerde talep artışı olduğunu belirten üretici Erkut Erbil, "Aşırı rağbet var. Talepleri yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Finans 01-05-21 13:44

Antalya'da korkunç görüntü! Kokuya giden çoban vahşeti ortaya çıkardı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde ormanlık alanda ayaklarından bağlı başı tasmalı iki köpek ölü olarak bulundu. Köpekleri koku üzerine bulan çoban Erkut Keskin, yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Haber 06-04-21 13:59

Makaron deposuna baskın

Adana’da polisin bir depoya yaptığı operasyonda 2 milyon 250 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde bulunan bir depoda kaçak makaron olduğu bilgisine ulaştı.

Haber 10-02-21 09:59

Adana'da engelli Erkut polislerin ekip arkadaşı oldu

Adana'da engelli Erkut polislerin ekip arkadaşı oldu

Yurthaber 31-01-21 10:30

Lokomotifin çarptığı adam öldü

Adana’da lokomotifin çarptığı 57 yaşındaki adam hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 29-01-21 14:07

KESK’ten GMİS’e başsağlığı ziyareti

KESK Zonguldak Şubeler Platformu’ndan Kültür-Sanat-Sen Şube Başkanı Onur Arslan ve beraberindekiler GMİS’i ziyaret etti.Zonguldak Şubeler Platformu’ndan Kültür-Sanat-Sen Şube Başkanı Onur Arslan, Tarım-Orkam-Sen Şube Başkanı Erkut Alacalı ile Eğitim-Sen Şube Yöneticisi Kemal Bozkurt, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti.

Yurthaber 20-01-21 13:54

Hayırsever iş insanından Bünyan’a ikinci destek

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ilçede yapılacak çocuk oyun parkına katkı sunan hayırseverin, Bünyan Meslek Yüksekokulu’na 100 kişi kapasiteli çok amaçlı konferans salonu yapımını da üstlendiğini söyledi.Başkan Özkan Altun, yapımı devam eden konferans salonunu inceleyerek, "Daha önce kendi mahallesinde yapacağımız park için elini taşın altına koyan hayırsever hemşehrimiz Erkut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şâdi Korkmaz, bir adım daha atarak Bünyan Meslek Yüksekokulu’na 100 kişi kapasiteli çok amaçlı konferans salonu yapımını da üstlendi.

Yurthaber 07-01-21 09:44

Mesut Özil’in temsilcisi Dr. Erkut Söğüt’ten transfer açıklaması

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’in Süper Lig ekibi Fenerbahçe‘ye transferi konusunda Özil’in temsilcisi Dr. Erkut Söğüt, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Spor 06-01-21 16:12

Koronayı yenen Kocaispir göreve başladı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, korona virüs tedavisinin ardından görevinin başına döndü.8 Aralık günü boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri üzerine Covid-19 testi yaptırdıktan sonra testi pozitif çıkan Başkan Kocaispir, korona virüsü yenerek yeniden sağlığına kavuştu.10 günlük ev karantinasının ardından ikinci testi yaptıran ve testi negatif çıkan Başkan Kocaispir, tekrar görevinin başına döndü.Sağlığına kavuşur kavuşmaz yeniden mesaisine başlayan Başkan Kocaispir, ayağının tozuyla Şehit Erkut Akbay mahallesinden kentsel dönüşüm müjdesi verdi.Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Yüreğirlilere seslenen Başkan Kocaispir, şunları kaydetti:“Allah’ın izni, sizlerin de duası ile çok şükür hastalıktan kurtulmuş durumdayım.

Yurthaber 22-12-20 12:45

Şehit Erkut Akbay’da kentsel dönüşüm başlıyor

Geçtiğimiz yıl Adana’da yaşanan sel felaketinden Yüreğir’de en çok etkilenen Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor.

Yurthaber 17-12-20 12:09

Türk Rock müziğinin efsane ismi Erkut Taçkın hayatını kaybetti

Türk Rock müziğinin ilk temsilcilerinden Erkut Taçkın 78 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 14-12-20 16:10

Kaymakam Göktaş’tan korona virüs denetimi

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Kaymakam Musa Göktaş tarafından qazar yerindeki tedbirler incelendi.Yenice İlçe Kaymakamı Musa Göktaş, İlçe Jandarma Komutan vekili Nail Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Bektaş Akın, İlçe Sağlık Müdürü Sabri Erkut, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Karadeniz, daire amirleri ile birlikte korona virüs salgını ile mücadele kapsamında pazar yerinde alınan tedbirleri denetledi.

Yurthaber 26-11-20 18:40

Nevşehir Belediyesi’nden sıfır atık projesine tam destek

Nevşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında tüm yerel yönetim, kamu kurum ve kuruluşların almasının zorunlu hale geldiği ‘Sıfır Atık Belgesi’ için başvurusunu yaptı.Temiz bir çevre için sürdürdüğü çalışmalar aralıksız devam Nevşehir Belediyesi, geri dönüşüm kapsamında sürdürdüğü uygulamalarla da çevrenin korunmasına büyük katkı sağlıyor.Nevşehir Belediyesi, israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan sorumlulukları başarı ile yerine getiren özel ve kamu kurumlarına verilen Sıfır Atık Belgesi’ni almak için başvurusunu yaptı.Belgeyi alabilmek için belediyeye ait binalarda atıkların kaynağında ayrıştırılarak milli ekonomiye kazandırılması ve atıkların oluşumun azaltılması hedefiyle Sıfır Atık Yönetim Sistemi’ni hayata geçiren Nevşehir Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda hizmet binalarındaki çalışmaları da hızlı bir şekilde tamamladı.Bu kapsamda hizmet binası ve ek binalara atıkların ayrıştırıldığı kumbaralar yerleştirilerek sıfır atık bilgi sistemine kayıt olarak veri girişi sağlamaya başlayan Nevşehir Belediyesi personele yönelik Sıfır Atık Yönetim Sistemine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve birim müdürleri ile ilgili personellerin katıldığı toplantıda Sıfır Atık Projesi ve Sıfır Atık Yönetim Sistemi hakkında bilgiler verildi.Toplantıda; Çevre Mühendisleri Begüm Özkan ve Emre Evyapan tarafından israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi anlatıldı.Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, çevre kirliliğinin tüm dünyada giderek büyüyen, büyüdükçe içinden çıkılamaz bir hal alan ve bu sebebiyle geleceğimizi tehdit eden bir mesele olduğunu ifade ederek, “Çevre kirliliğinin ve tehdidinin bertaraf edilebilmesi için yapılacak en güzel çalışma geri dönüşümdür.

Yurthaber 11-11-20 14:12

Sarıçam Deresi temizlendi

Yüreğir Belediyesi, çevreye kötü koku yayan ve görüntü kirliliği oluşturan Sarıçam Deresi’ni baştan aşağı temizledi.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra hafta sonu Ulubatlı Hasan, Mutlu, Kiremithane, Çamlıbel, Şehit Erkut Akbay, Dadaloğlu, Dervişler, Atakent, Sarıçam ve Özgür mahalleleri boyunca Sarıçam Deresi’ni baştan aşağı temizledi.Mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda temizlik ekiplerini Sarıçam Deresi’ne yönlendirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Maalesef burası ciddi bir sorun.

Yurthaber 08-11-20 12:29

Yürek yakan kare! Depremde hayatını kaybeden eşini teşhise geldi

İzmir Bölge İdare Mahkemesi Hakimi Mehmet Kaplan, Rıza Bey Apartmanı enkazından cansız bedeni çıkarılan kadının eşi, olup olmadığının teşhisi için İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Gür ile birlikte hastane morguna geldi.

Haber 03-11-20 16:13

Köpeklerin saldırdığı gebe karaca kurtarıldı

Balıkesir’in Erdek ilçesinin kırsal Ormanlı Mahallesi’nde ormanlık alanda köpeklerin saldırısına uğrayan gebe karaca, doğa yürüyüşü yapan Erkut Birol isimli vatandaş tarafında telef olmaktan son anda kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre; Erdek’in Ormanlı Mahallesi’nde yaşayan Erkut Birol isimli vatandaş sabah saatlerinde dağda yürüyüşe çıktı.

Yurthaber 03-11-20 10:21

Başkan Arı bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi’nde yenileme çalışmaları süren bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu.Belediye Başkanı Rasim Arı, Avanos yolu üzerindeki Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunan yürüyüş ve bisiklet yolundaki tartan zemin ve sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir’in de eşlik ettiği incelemeler sırasında Başkan Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.1,5 km uzunluğundaki alanda zemini beton kaplama olan bisiklet yoluna sıcak asfalt seriminin gerçekleştirildiğini ve daha önce parke taşla kaplı olan yürüyüş yolu zemininin ise tartan yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydeden Arı, kısa süre içerisinde bu çalışmaların tamamlanacağını açıkladı.

Yurthaber 28-10-20 19:43

Trabzon Arsin OSB’de Acil durum tatbikatı yapıldı

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan tır parkında, yangın tatbikatı yapıldı.Yaşanabilecek acil durumlara karşı hazırlıklı ve soğukkanlı olunmasını sağlamak amacıyla düzenlenen tatbikata, Arsin Kaymakamı Ahmet Özdemir, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı katıldı.Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen Acil Durum Tatbikatı sirenlerin çalmasıyla başlatıldı.

Yurthaber 26-10-20 12:09

Arsin OSB’nin enerjisi güneşten

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalar için enerji maliyetini azaltacak Çatı Tipi Güneş Santrali (GES) kurulumunun ilk bağlantı sözleşmesi yapıldı.Sözleşme Törenine, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San.

Yurthaber 19-10-20 09:53

Vali Canalp’ten okullara ilk gün denetimi

Edirne Valisi Ekrem Canalp, korona virüs salgını nedeniyle eğitime ara verilen ve bugün yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu.Kontrollü Sosyal Hayat döneminde yüz yüze eğitim öğretime açılan okullardan Plevne İlkokulu ve Hatice Erkut Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Canalp, okul öncesi sınıflar ile birinci sınıfları ziyaret etti.

Yurthaber 12-10-20 15:54

Vali Canalp’ten okullara ilk gün denetimi

Edirne Valisi Ekrem Canalp, korona virüs salgını nedeniyle eğitime ara verilen ve bugün yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu.Kontrollü Sosyal Hayat döneminde yüz yüze eğitim öğretime açılan okullardan Plevne İlkokulu ve Hatice Erkut Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Canalp, okul öncesi sınıflar ile birinci sınıfları ziyaret etti.

Yurthaber 12-10-20 15:54

Trabzon Arsin OSB’de yer altı kablolu enerji nakli için ilk kazı çalışmaları başladı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından cazibe merkezlerini destekleme programı kapsamında desteklenen “Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Enerji Nakil Hattı Projesinde” yüklenici firma ile sözleşme imzalanmasının ardından bölgede ilk kazı çalışması yapıldı.Nurettin Bozali Demir Mühendislik firması tarafından yürütülen çalışma TEİAŞ Arsin trafo merkezinden başlayarak Arsin iç yolu ve Trabzon-Rize karayolunun kuzeyinden devam ederek, Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak dağıtım merkezinde sonlandırılacaktır.Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Yer Altı Kablolu Enerji Nakil Hattı için inşaat çalışmalarını tamamlayarak çok yakında faaliyete geçireceğiz.

Yurthaber 28-09-20 10:26

Özel çocuklara belediyeden özel hizmet

Yozgat'ın Sorgun ilçe belediyesi, kurduğu özel eğitim merkezinde özel çocuklara terapi imkanı sunuyor - Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci: - "Özel çocuklarımızın hem zamanlarını iyi değerlendirmeleri hem de toplumla kaynaşmaları, becerilerini artırmaları noktasında belediye olarak faaliyetler yürütüyoruz" - Çocuğu terapi gören anne Ayşe Özdemir: - "2 aydır çocuklarımız ev dışında sosyal faaliyetlerle ilgileniyor, spor yapıyor, jimnastik eğitimi alıyor, resim dersi etkinliklerine katılarak sosyalleşiyor. Gelişim sağlıyor, hiperaktifliği gitti, insanlara daha yaklaşımcı oldular. Evde çocuklar daha bencil ve hırçındı" - Anne Hatice Ceylan: - "Çocuklarımızın iyi eğitim alıp anne babasız, kendi ayakları üzerinde durabilecek, kendilerini idare edebilecek hale gelmelerini çok istiyoruz"

Yurthaber 27-09-20 11:08