Evim Yuvan Olsun Kampanyasi Nedir Haberleri

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 2024-02-07 12:37:49

Aşk olsun nasıl yazılır? Aşk olsun ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük açısından çok geniş bir hazneye sahiptir. Bu kadar zengin olmasının temel sebeplerinden biri geçmişte farklı medeniyetlerle etkileşime girmiş olması ve bu medeniyetlerden dilimize birçok sözcüğün aktarılmış olmasıdır. Özellikle dilimizde birleşik sözcük olarak bilinen ve iki kelimeden meydana gelen çok sayıda kelime vardır. Bu kelimelerden biri de aşk olsun sözcüğüdür. Peki, aşk olsun nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 2023-12-09 19:30:35

KYK ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI 2023 E DEVLET TURKİYE.GOV.TR! KYK öğrenim kredisinden kimler yararlanabilir, hangi durumlarda kesilir?

KYK öğrenim kredisi ile ilgili araştırmalar Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması sonrası hız kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sevgili gençler, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçları açıklandı. Hepinize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Birçok kişi internette, "KYK öğrenim kredisinden kimler yararlanabilir, hangi durumlarda kesilir?" gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, KYK öğrenim kredisi nedir?

Finans 2023-11-13 10:50:31

Her türlü nasıl yazılır? Her türlü ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zarf, sıfat, isim ya da hangi türde olursa olsun Türkçede birleşik türde bir kelimenin doğru yazımı Türkçe yazım kurallarına uymak durumundadır. Bitişik yazılması gereken bir birleşik türde kelime ayrı yazılırsa yazım hatası yapılmış olur. Son derece geniş bir kelime hazinesi olan Türk dilinde en sık yazım hatası yapılan kelime türlerinden biri de birleşik türde kelimelerdir.

Egitim 2023-10-21 18:01:40

'Yüz evlilik yapsa da...' En yakın arkadaşıyla eşini tanıştırdı, birlikte kaçtılar! Harabeyi andıran evde çocuklarıyla yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da yakın arkadaşı S.K. (28) ile beraber olan eşi Ö.S.'nin (32) terk ettiği Tezcan S. (32), 4 çocuğuyla harabeyi andıran evde yaşam mücadelesi veriyor. Tezcan S., "Bir göz evim olsun istiyorum. En büyük hayalim; sabah kalkıp, penceremi açıp, evimi havalandırabilmek" dedi. Eşi için "Yüz evlilik yapsa da bu çocuklara bakmak zorunda" ifadelerini kullanan kadın, "Çocuklarıma bakacak kimse olmadığı için çalışamıyorum." dedi.

Haber 16-10-23 10:12

Gözün aydın nasıl yazılır? Gözün aydın ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Gözün aydın deyimi hayırlı olsun, sonunda isteğine kavuştun anlamlarında kullanılır. Gözün aydın sözlü Türkçede sıklıkla kullanılsa da doğru yazılışı kafa karıştıran bir sözdür. Yazım kurallarına uymak isteyen pek çok kişi bu sözün nasıl yazıldığını araştırıyor. Türkçe sözlerin doğru yazılışlarına TDK karar veriyor. Peki gözün aydın nasıl yazılır, TDK'ye göre gözün aydın birleşik mi, ayrı mı yazılır?

Egitim 09-10-23 18:35

Temizlikte yeni bir çığır açan DreameBot D10s serisi Türkiye'de

Temizlik, hepimizin hayatında önemli bir yer tutar ve evlerimizde sağlıklı bir şekilde yaşamamız için düzenli olarak yapmamız gereken bir aktivitedir. Ancak geleneksel temizlik yöntemleri zaman alıcı ve yorucu olabilir. Siz de "Evim hep tertemiz olsun, zamanım da bana kalsın!" diyorsanız DreameBot D10s serisi robot süpürgelerle mutlaka tanışmalısınız. Temizlikte devrim yaratan ve nihayet Türkiye'de de satışa sunulan bu robot süpürgeleri sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 04-08-23 14:03

YARISI BİZDEN KAMPANYASI BAŞVURU EKRANI: TOKİ kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası başvuru şartı nedir?

Yarısı Bizden başvuruları başladı. TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, başvuru alımlarının başladığını açıkladı. Kampanyaya bugünden itibaren 29 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilecek. Kentsel dönüşüme teşvik edecek kampanyanın yanı sıra vatandaşlara kira yardımı da verilecek. Peki, TOKİ kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası başvuru şartı nedir?

Finans 26-04-23 11:40

Başınız sağ olsun nasıl yazılır, başınız sağ olsun yazımı nasıl olmalıdır? Başınız sağ olsun ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Cenaze durumunda ölen kişinin yakınlarının acısını paylaşmak için başsağlığı dilenir. Başınız sağ olsun cümlesi sözlü dilde sıklıkla kullanılsa da yazılışı kafa karıştıran bir cümledir. Yazım hatası yapmak istemeyen pek çok kişi bu sözün nasıl yazıldığını araştırıyor. Kelimelerin doğru yazılışlarına TDK karar veriyor. Peki başınız sağ olsun nasıl yazılır, TDK'ye göre başınız sağ olsun birleşik mi ayrı mı yazılır?

Egitim 10-04-23 12:15

Türkiye Fay Hattı Haritası 2023: Diri fay hattı nedir, nasıl sorgulanır? Evim fay hattı üzerinde mi?

Türkiye deprem haritası ve diri fay hatları Kahramanmaraş depremleri sonrasında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Vatandaşlar 'Diri fay hattı nedir?, Evim fay hattı üzerinde mi?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Yayımlanan fay haritasına göre Türkiye'de 485 diri fay yer alıyor. Peki Diri fay hattı nedir, nasıl sorgulanır? Evim fay hattı üzerinde mi? İşte ayrıntılar...

Haber 27-02-23 00:15

Bakan Varank duyurdu! Evim Yuvan Olsun kampanyasında başvuru sayısı 10 bine ulaştı

"Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısı açıklandı. Konuya ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayırsever vatandaşlarımız tam 10 bin depremzede aile için 'EvimYuvanOlsun' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 26-02-23 20:15

Evim Yuvan Olsun başvurusu nasıl, nereden yapılır? AFAD'dan depremzedelerin barınma sorununa yönelik Evim Yuvan Olsun kampanyası!

Evin Yuvan Olsun kampanyası ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki 11 ili etkisi altına alan yıkıcı depremler sonrası zarar gören binlerce konut boşaltıldı. Depremde evi yıkılan veya hasar alan depremzede vatandaşlara evlerini açmak isteyenler için Evim Yuvan Olsun kampanyası detayları AFAD tarafından duyuruldu. Peki, Evim Yuvan Olsun başvurusu nereden, nasıl yapılır? Depremzedelere Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir?

Haber 22-02-23 07:39

Bodrum'da 5 tane evi vardı! İbrahim Tatlıses hemen harekete geçti

Kızı Dilan Çıtak'tan sonra İbrahim Tatlıses de evlerini depremzedeler için açtı. İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyasına bağışladı.

Magazin 21-02-23 14:25

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir? Kampanyadan kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu!

Evim Yuvan Olsun kampanyası Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümü için uygulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay, kampanya detaylarını açıkladı. Açıklama sonrasında vatandaşlar Evim Yuvan Olsun kampanyasının ne olduğunu ve kimlerin faydalanabileceğini araştırmaya başladılar. Deprem sonrasında binlerce aile evsiz kaldı. Peki Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir, kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu...

Haber 18-02-23 23:28

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu: Depremzedeler için 'Evim Yuvan Olsun kampanyası'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evleri yıkılan yada ağır hasar gören vatandaşlar için Evim Yuvan Olsun kampanyası başlatıldığını duyurdu. Oktay "Vatandaşlarımızın kullanmadıkları evlerini depremzede ailelerin kullanımına sunmak veya uygun şartlarda kiralamak isteyen hayırseverlerimiz 'evimyuvanolsun.org' sitesinden başvurabilirler" ifadelerini kullandı. Oktay, bölgedeki 830 bin 806 binanın yüzde 49’u oturulabilir konumda olduğunu da açıkladı.

Haber 18-02-23 20:31

Sağ olsun nasıl yazılır, sağ olsun yazımı nasıl olmalıdır? Sağ olsun ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcüğün veya sözcük öbeğinin ayrı veya bitişik olarak yazıldığı durumlar vardır. Sözcüklerin doğru yazılışlarının sıklıkla araştırılmasının nedeni de temelde budur. Yani günlük yaşamda yaygın olarak kullanılan sözcüklerin bile ayrı mı bitişik mi yazıldığı unutulabilir. Dolayısıyla TDK kapsamındaki güncel bilgilerden yola çıkılarak sağ olsun sözünün nasıl yazıldığı açıklanmalıdır. İki farklı anlamda kullanılan sağ olsun yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 03-02-23 14:48

81/1-d-1 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 81/1-d-1 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte diğer sürücü ya da yayalarla anlaşmak her zaman kolay olmuyor. Özellikle uzun süre seyir halinde olanlar ister yaya olsun ister sürücü yolculuklarını hemen sonlandıramamanın da etkisiyle yıpranmış sinirlere sahip olabilirler. Bu kişilerle özellikle bir kaza durumunda anlaşmak daha da zor olabilir. Trafik kuralları seyir halinin mümkün olan en güvenli şekilde tamamlanması için yetkililerce uygulamaya konulmuş ve denetlenmektedir.

Haber 02-02-23 16:52

0,69 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nedir? Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı?

Ev sahibi olmak isteyenler için düşük faizli konut kredisinin detayları belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda ev sahibi olmak isteyenlere "0,69'dan başlayan faiz imkanı sunulacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Finans 04-01-23 11:01

Neslihan Yeldan İstanbul'u terk ediyor! Burası benim ülkem ama...

İstanbullu Gelin, Sen Çal Kapımı, Organize İşler gibi yapımlarda yer alan oyuncu Neslihan Yeldan İstanbul'u terk etmek zorunda kaldığını açıkladı. Oğlu için Londra'ya yerleşeceğini açıklayan başarılı oyuncu, "2 küçük evim olsun İstanbul'da ve Londra'da" dedi.

Magazin 25-10-22 15:55

TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası nedir? 2022 TOKİ telefon numarası!

TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası İlk Evim Arsa başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Koşullara ilişkin merak ettikleri sorunun yanıtını internette bulamayan kişiler müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinmek istiyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? İşte TOKİ çağrı merkezi telefon numarası...

Haber 10-10-22 19:53

Daim eş anlamlısı nedir? Daimin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçeye Arapçadan geçen daim kelimesi "devam" kelimesinden türetilmiştir. Devam kelimesi "sürekli, aralıksız" gibi anlamlarda kullanılırken, daim kelimesi "ara vermeden, her zaman" anlamlarında kullanılır. Devr-i daim etmek cümlesi sık sık kullanılan bir temenni cümlesidir. Daim olsun cümlesi ise hiç bitmesin, kalıcı olsun gibi anlamlarda kullanılır. Peki, daim kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-22 15:27

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru şaşkına çevirdi! Günde 20 defa ilişki yaşıyorum ama bir türlü...

Son olarak Fulya ile Umudun Olsun programından hatırlanan psikolog Esra Ezmeci, yakında kendi programıyla ekrana gelmeye başladı. Sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam eden Ezmeci, "Artık günde 20 defa ilişki yaşıyorum. Ama bir türlü tatmin olamıyorum. Çare nedir?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 24-08-22 14:31

Zonguldaklı temizlik işçisi dört öğrenciye burs veriyor! 'Kefenin cebi yok'

Zonguldak’ta temizlik işçisi olarak görev yapan Abdurrahman Yılmaz, yaptığı hareketle takdir topladı. Yılmaz, ‘kefenin cebi yok’ diyerek, kazandığı maaşıyla 4 öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Yılmaz, ''Yalnız yaşıyorum. Evim de kira değil. Allah'a şükürler olsun iki öğrencimizden bir tanesini mezun ettik. Biri Tıp Fakültesini, diğeri de Ankara’da edebiyat öğretmenliğini 2 puanla kaçırdı. Burs vermeye devam edeceğim'' dedi.

Haber 20-08-22 17:20

Erkeklerde 3 kat daha sık görülüyor: Kasık fıtığı nedir? Kasık fıtığı ölümcül mü? Kasık fıtığı belirtileri

Kasık bölgesinde yer alan halka şeklindeki anatomik bir yapının doğuştan açık kalması ya da o halkanın veya o bölgedeki kas dokusunun zamanla zayıflaması sonucu oradan bağırsak ya da bağırsak çevresindeki yağ dokusunun dışarı doğru çıkmasıdır. Kasıkta şişlik ve ağrı ile kendini belli eder. Hangi yaşta olursa olsun tek tedavisi cerrahidir.

Haber 13-07-22 12:20

LGS duası okunuşu: Sınavda başarılı olmak için okunacak LGS duası Arapça yazılışı ve Türkçe anlamı ile meali & tefsiri

LGS sınavı öncesi okunacak dualar hem ailelerin hem de öğrenciler için önem taşır. Sınavda başarılı olmak için okunacak sure ve duaların, sınavda başarı getirdiğine inanılıyor. Sınav öncesi başarılı olmak için okunacak dualar ve sureler, sınava girecekleri bir nebze olsun rahatlatıyor. LGS duası okunuşu nasıldır? Sınavda başarılı olmak için okunacak LGS duası Arapça yazılışı ve Türkçe anlamı ile meali & tefsiri nedir?

Haber 02-06-22 09:42

Ce ne demek? Ce kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Ce kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Ce kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:54

Uyuşma ne demek? Uyuşma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Uyuşma kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Uyuşma kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:51

Tuzluca ne demek? Tuzluca kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Tuzluca kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Tuzluca kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:47

Tımarlı ne demek? Tımarlı kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Tımarlı kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Tımarlı kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:47

Si ne demek? Si kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Si kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Si kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:45

Somun ne demek? Somun kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Somun kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Somun kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:43

Som ne demek? Som kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Som kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Som kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:43

Şart ne demek? Şart kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. şart kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. şart kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:43

Sol ne demek? Sol kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Sol kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Sol kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:42

Sümsük ne demek? Sümsük kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Sümsük kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Sümsük kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:42

Yüzmek ne demek? Yüzmek kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Yüzmek kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Yüzmek kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:41

Saka ne demek? Saka kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Saka kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Saka kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:40

Yunak ne demek? Yunak kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Yunak kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Yunak kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:39

Yaş ne demek? Yaş kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Yaş kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Yaş kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:36

Keloğlan ne demek? Keloğlan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Keloğlan kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Keloğlan kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:35

Yen ne demek? Yen kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Yen kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Yen kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:34

Mest ne demek? Mest kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Mest kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Mest kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:33

Kim ne demek? Kim kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Kim kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Kim kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:32

Kalkan ne demek? Kalkan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Kalkan kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Kalkan kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:31

Kariyer ne demek? Kariyer kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Kariyer kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Kariyer kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:31

Humus ne demek? Humus kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Humus kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Humus kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:30

İhtisas ne demek? İhtisas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Ihtisas kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Ihtisas kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:29

Keskin ne demek? Keskin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Keskin kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Keskin kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:29