Gaziantep Antalyaspor Maci Haberleri

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız

31 Mart seçimlerinden birçok ilin kazanılmasının yanı sıra Samsun'dan istenilen başarının sağlanamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, "'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. " ifadelerini kullandı. Özel ayrıca Samsun ve Gaziantep için ayrı bir parantez açtı.

Haber 2024-05-20 14:34:55

Alex de Souza, Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yurthaber 2024-05-20 08:18:44

Fatih Karagümrük ve Pendikspor, İstanbulspor'un ardından ligden düştü!

Süper Lig'in 37'nci haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Pendikspor ile deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci ve üçüncü takım oldu.

Spor 2024-05-18 21:10:06

Türk futboluna geri döndü! Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza oldu! Sergen Yalçın sonrası göreve başlıyor...

Antalyaspor başkanvekili Alkan Evren, teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yollarını ayıracak Antalyaspor, Alex de Souza'yı resmen açıkladı.

Spor 2024-05-18 16:49:07

Osmaniye'ye yüksek hızlı tren geliyor! Süre 6,5 saatten 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açılış töreninde Osmaniye’ye YTH müjdesi verdi. Uraloğlu, "Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep hızlı tren hattı ile Osmaniye’yi de hızlı tren ile tanıştıracağız. YHT projemiz ile Mersin-Adana-Osmaniye Gaziantep arasındaki mevcutta 361 km olan mesafeyi 312,5 km’ye, 6 saat 23 dakika olan seyahat süresini de 2 saat 15 dakikaya düşüreceğiz” dedi.

Finans 18-05-24 14:23
YHT

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 17-05-24 22:51

Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlayan Alex de Souza, Acun Ilıcalı'nın kolaylık sağlamasıyla ilk transferini yapıyor!

Önümüzdeki sezon için Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'da transferler de yavaş yavaş şekilleniyor. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Alex ile sözleşme imzalayacak Antalyaspor yönetimi çalışmalara şimdiden başladı.

Spor 16-05-24 12:11

AK Partili belediyede ‘lüks araç filosu’ iddiası! Tartışma yaratacak gelişme…

AK Partili Fatma Şahin’in yönettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri açıklanmadan kısa süre önce 63 lüks araç kiraladığı öne sürüldü. 100 milyar TL’lik tasarruf için tartışmalar sürerken gündeme gelen bu haber sosyal medyada da tepki çekti.

Haber 14-05-24 10:33

Üniversiteliler, depremzede öğrencilere bayramlık için tezgaha geçti

Gaziantep'te Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) üyeleri ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, bağışçılardan aldıkları elbise ve eşyaları üniversite yerleşkesinde açtıkları stantta "pazarcı" gibi satarak elde ettikleri gelirle depremzede öğrencilere "bayramlık" almak için çaba gösteriyor.

Yurthaber 14-05-24 10:20

Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak 'maçı sattınız' diyenlere ağzına geleni saydı!

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, 6-1 kaybedilen Gaziantep FK maçının ardından yapılan 'maçı sattınız' yorumlarına çok sinirlendi. Sancak yaptığı açıklamada bu tepkilere yönelik olarak çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 22:45

Süper Lig'in kritik maçına yağış engeli! Hakem maçı durdurdu...

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Gaziantep FK'ınin karşılaştığı maç yoğun yağmur nedeniyle durdu.

Spor 12-05-24 19:26

Gaziantep'te üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşı oturma eylemi başlattı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 08-05-24 13:59

Sergen Yalçın maçın hakemine demediğini bırakmadı! ''Gitsin başka iş yapsın! Sezon sonunda ayrılıyorum...''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.

Spor 06-05-24 23:13

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş iddialarına net yanıt! ''Maç sonunu bekleyin''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada atılan iddialara yönelik bir açıklama yaptı ve flaş ifadeler kullandı. Adı Beşiktaş ile anılan tecrübeli çalıştırıcı net konuştu.

Spor 06-05-24 19:47

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Antalyaspor'dan olay yaratan Nuri Şahin açıklaması! ''Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin'in Alman ekibi Boruissia Dortmund'dan ayrılıp gelmesinin kendilerini hayal kırıklığına uğratıp, üzeceğini söyledi.

Spor 05-05-24 12:37

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Meğer 1 haftadır Türkiye'deymiş! Alex de Souza'nın yeni adresi Antalyaspor... Sergen Yalçın'ın yerine geliyor

Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza'yı takımın başına getireceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 19:21

Sezonun ilk hasat edilen buğdayı Gaziantep Ticaret Borsasında işlem gördü

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde hasadı yapılan sezonun ilk buğdayı Gaziantep Ticaret Borsasında (GTB) işlem gördü.

Yurthaber 02-05-24 14:45

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Yapay zeka önümüzdeki 20 yılın Süper Lig şampiyonlarını açıkladı! Zirvede eşitlik var

Yapay zeka, son 20 yılda Süper Lig'de şampiyon olacak takımları tahmin ederken listede Hatayspor, Gaziantep FK, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 20:40

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor 30-04-24 16:15

Trabzonspor'a maçı tek başına kazandırdı! Paul Onuachu, Gaziantep FK'yı yıktı geçti...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Paul Onuachu'nun damga vurduğu maçı bordo-mavililer 4-2 kazandı.

Spor 28-04-24 21:10

Trabzonspor - Gaziantep FK maçında görev yapacak yabancı VAR hakemi belli oldu!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala, maçta görev yapacak yabancı VAR hakemi belli oldu.

Spor 28-04-24 13:08

Katmer tarifi: Katmer nasıl yapılır?

Türkiye’deki eşsiz lezzetlerden biri de Gaziantep mutfağından gelir. Katmer adı verilen bir tatlı olan bu lezzet, aynı zamanda Ege bölgesinde sık olarak yapılan tuzlu bir hamur işi ile aynı ismi paylaşır. Sivas’ta, Gaziantep’te, Kilis’te farklı biçimlerde yapılan ve coğrafi işareti bulunan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda pişirebilirsiniz. İşte çok lezzetli katmer tarifimiz...

Yemek 27-04-24 15:56

Fellah köftesi tarifi: Fellah köftesi nasıl yapılır?

Farklı bölgelerde farklı isimlerle de bilinen Fellah Köftesi, Gaziantep şehri ile özdeşleşmiş ve hatta coğrafi işaret almış bir tariftir. Lüks lokantaların menüsünde de yer alan bu tarifi siz de kendi evinizde yapabilir, yemek sofralarınızı ve öğünlerinizi bu lezzet ile renklendirebilirsiniz.

Yemek 26-04-24 16:37

Tavuk ciğeri tarifi: Tavuk ciğeri nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıktığı bilinmesine rağmen dünya mutfaklarında da adı duyulan ve yapılan birçok tarif vardır. Bunlardan biri de adı daha çok Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep şehirleri ile birlikte anılan ciğer tarifidir. Daha hafif yemeyi tercih edenler bu tarifi tavuk ciğeriyle de yapabilirler. İşte hem hafif hem de lezzetli tavuk ciğeri tarifi...

Yemek 25-04-24 17:15

Gaziantep’teki feci trafik kazaları KGYS kameralarında

Gaziantep kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüler paylaşıldı.

Yurthaber 25-04-24 14:05

Sergen Yalçın'dan açıklama! ''Düşme hattı ile bağımızı kestik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyum. Düşme hattı ile bağlantımızı kestik. Artık sıralama için oynayacağız. İlk 10’da bitirmek başarı olacaktır” dedi.

Spor 21-04-24 21:55

Gaziantep FK'dan ligde kalmak için görülmemiş hamle! Futbolcular bile şaşırmış durumda...

Gaziantep FK, ligde kalması halinde futbolcularına 1 milyon TL prim ödeyecek. Galibiyet primi ise 200 bin TL olarak belirlendi.

Spor 19-04-24 18:34

Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı.

Yurthaber 19-04-24 14:30

Gaziantep'teki depremzede çocuklar 23 Nisan kutlamasında eğlendi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki depremzede çocuklar için kutlama programı düzenledi.

Yurthaber 19-04-24 10:37

Süper Lig'de tarihe geçen an! İspanyol hakem VAR'dan bağlanarak golü iptal ettirdi

Türkiye'de hayata geçen yabancı VAR hakemi uygulamasında ilk müdahale Ankaragücü-Gaziantep FK maçında gerçekleşti. Tartışma yaratan pozisyonda İspanyol hakem VAR'da müdahale ederek golü iptal etti.

Spor 13-04-24 16:43

Sergen Yalçın konusunda resmi açıklama geldi! Adı Beşiktaş ile anılıyordu, görüşme yapılacağı açıklandı...

Antalyaspor'un başında görevde olan Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalar geldi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile masaya oturacaklarını ifade etti.

Spor 06-04-24 12:29

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

8 yaşındaki iki çocuğun evlilik görüntüsü olay yaratmıştı! Valilik'ten yalanlama geldi

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve Gaziantep'te Suriye uyruklu 8 yaşında iki çocuğun evlendirildiği düğün görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada görüntülerin Türkiye ile ilgisinin olmadığı belirtildi.

Haber 04-04-24 07:32

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

Canlı Gaziantep seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü?

2024 yerel seçimleri tüm Türkiye’de büyük bir heyecan yarattı. Seçmen bir yıl sonra tekrar sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır Gaziantep’te de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak?

Haber 29-03-24 16:34

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Galatasaray maçı açıklaması! ''Hakkımız yendi, katledildik''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray maçına dair açıklamalar geldi.

Spor 27-03-24 23:23

MHK toplantısı görüntülerinin ardından Erden Timur'dan açıklama: 'Her şey paylaşılsın, telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin'

Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından MHK'da yapılan toplantıda hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı görüntüler futbol gündemini sarstı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Timur "Her şey açıklansın, her şey paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Telefon kayıtları, mesajlaşmalar incelensin." dedi.

Spor 26-03-24 17:12

Görüntüler sızdırılmıştı: TFF hakem değerlendirme toplantısının tamamını paylaştı! Soruşturma başlatıldı

Türkiye futbol tarihi daha önce eşine rastlanmamış gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Galatasaray - Antalyaspor maçı için, MHK eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in hakem Abdülkadir Bitigen ile yaptığı toplantı görüntüleri kamuoyuna sızdırıldı. Görüntülerin sızdırılması üzerine TFF, 1 Mart tarihinde yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını YouTube üzerinden paylaştı. TFF konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti. Fenerbahçe'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Spor 26-03-24 15:20

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-24 08:34

Sosyal medyada paylaşılan 'hakem toplantısı' videosu gündem oldu! Galatasaray-Antalyaspor maçı, Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıda, Galatasaray-Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı iddia edilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Bitigen'in "Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Spor 26-03-24 00:45

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:58

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 23-03-24 15:57

Emekli kart uygulaması o ilde başladı! İndirimlerden yararlanacaklar

Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam açıklamasındayken 'Emekliler Yılı'nda yeni destek paketlerinin de hazırlıkları sürüyor. En düşük emekli maaşı alan emekliler için 'Emekli Kart' düzenlemesinin yolda olduğu belirtilirken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde uygulama başladı.

Finans 20-03-24 12:56

“Ramazan Gamecode Camp” etkinliği düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Teknogaraj Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından yazılım tutkunlarına yönelik "Ramazan GameCode Camp" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 19-03-24 15:54

Büyükşehir zabıtadan Tüketici Haftasına özel resim yarışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasının kazananları belli oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:10

4 ilde Mahzen-12 operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Mahzen-12 operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 3 organize suç örgütü çökertilirken 22 şüpheli yakalandı.

Haber 18-03-24 08:22