Gelinim Olur Musun Tulin Haberleri

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 2024-03-28 08:52:54

Erkan Baş'tan Gökhan Zan'a 'adaylık' telefonu! TİP'ten sürpriz Hatay hamlesi

İYİ Parti'den istifa eden eski milli futbolcu Gökhan Zan'a Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) adaylık teklifi geldiği iddia edildi. Genel Başkan Erkan Baş'ın bizzat arayarak Zan'a 'Bizim Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olur musun?' dediği belirtildi.

Haber 2024-01-15 13:23:01

Faslı turizmci evlenmesi için havuzlu villa hediye etmek istemişti! Nursel Engin'in kızı pozlarıyla olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Nursel Ergin şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstleniyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa kızı Bengü ile gündem oldu. Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 2023-11-27 17:28:49

Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca'nın son hali şaşırttı! Eski halinden eser kalmadı

2004 yılına damga vuran Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca son hali ile görenleri şaşırttı. Yarışma süresince Caner Toygar’la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Koca'yı görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 2023-09-11 08:52:31

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin boşanıyor mu? ''Evi terk etti'' iddiası gündemde

Yıllar önce katıldığı "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve sonrasında sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin şimdilerde Kanal D'nin gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfak ile karşımıza çıkıyor. Ünlü sunucunun evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isim evi terk ettiği de iddia edildi.

Magazin 17-06-23 17:07

Damat adayı Caner Toygar evlendi! Nikah şahidi olan Esra Erol'un kocası Ali Özbir bakın ne taktı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, bir kez daha evlendi. Bir süredir sunucu Esra Erol ile çalışan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-06-23 15:21

Gelinim Olur Musun?' ile tanınan Caner Toygar aradığı aşkı buldu! Evleniyorum

'Gelinim Olur musun?' isimli programla tanınan kafasında bardak kırması ve siyasete atılmasıyla ününü sürdüren fenomen Caner Toygar son açıklamasıyla gündem oldu. Caner Toygar aradığı aşkı buldu ama gizli tutmayı tercih etti.

Magazin 09-06-23 15:19

2004 yılına damga vuran Gelinim Olur Musun’un Tülin’inin son halini gören şaştı kaldı! İnanılır gibi değil

Gelinim Olur Musun yarışması unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 2004 yılında yayınlanan Gelinim Olur Musun’da Caner Toygar’la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Tülin Koca’nın son hali gündem oldu. Gelinim Olur Musun’un Tülin’i şimdiki haliyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 02-06-23 16:08

Senin ruh eşin olan evcil hayvan hangisi?

Evcil hayvanlar yalnızlık, stres ve depresyon gibi duygusal sorunlarını hafifletmemizde bizlere büyük yardımcı oluyorlar. Hayvanlarla zaman geçirmek ruhsal sağlığımızın yanı sıra fiziksel olarak da daha sağlıklı olmamıza yardımcı olur ve onları mutlu hissettirir. Kimi insanlar köpekleri, kedileri, kuşları ya da diğer hayvanları tercih ederler. Bu tercihler, insanların kişilikleri, yaşam tarzları ve ihtiyaçlarıyla ilişkilidir. Peki, sence senin ruh eşin olan hayvan hangisi, merak ediyor musun?

Trend 13-01-23 13:15

'Gelinim Olur Musun?' ile tanınan Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'a katıldı! Görenler tanımadı

Gelinim Olur Musun?, İşte Benim Stilim yarışmalarıyla adını duyuran Sinem Umaş, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Programdaki halinden eser kalmayan Umaş'ı görenler gözlerine inanamadı. Yarışmacı olarak ünlenen Sinem Umaş konuşmasında Semra Kaynana ile görüşmediğini söyledi.

Magazin 02-12-22 12:33

Var Mısın Yok Musun ile ünlenmişti! Nursel Ergin İlk defa bu kadar açık anlatayım dedi, stüdyo gözyaşlarına boğuldu

Var Mısın Yok Musun ile ünlendikten sonra sunuculuk yapmaya başlayan ve Gelinim Mutfakta’nın sunucusu olan Nursel Ergin canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Yetimhanede büyüyen Ergin yaşadığı zor günleri gözyaşları içinde anlatarak "Ben annemi hiç tanımadım" dedi.

Magazin 29-11-22 17:50

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin'in hayatından dram çıktı! Gerçeği duyan yutkunamadı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun programıyla ünlenen Nursel Ergin, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunuyor. Güzel sunucunun hayatından resmen dram çıktı.

Magazin 11-11-22 18:13

Harika Avcı hakkında bomba iddia! 5 bin TL emekli maaşını kabul etmeyince...

Yeşilçam'ın güzel isimlerinden Harika Avcı geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberlere isyan etmişti. Sık sık maddi olarak zorluklar yaşadığı konuşulan Harika Avcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 'Umudum Olur Musun Derneği' tarafından yapılan açıklamada Avcı'ya bir dönem yardım edildiği, 5000 TL emekli maaşı için harekete geçildiği ama Avcı'nın bunu kabul etmediği söylendi. İşte Harika Avcı hakkında yapılan açıklama...

Magazin 20-08-22 10:01

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'dan aşk pozu! Bana 'Karım olur musun?' diye soralı 15 yıl oldu

Oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evlendikleri günden beri yaş farkı yüzünden eleştirilere maruz kalsa da uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdürüyor. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ünlü çift 15. yıllarını kutluyor. Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan beraber poz verip "İyi ki" dedi. İşte evlilik yıl dönümü kutlaması...

Magazin 15-08-22 15:43

Esra Erol'un yanında çalışan Caner Toygar sağlık durumunu anlattı! Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum

'Gelinim Olur musun?' ile hafızalara kazınan, pek çok hareketiyle zaman zaman gündeme gelen ve son olarak Esra Erol'un yanında çalışmaya başlayan Caner Toygar sağlık sorunları yaşıyor. Çok şiddetli baş ağrısı sebebiyle MR çektiren Toygar sonuçlarının temiz olduğunu açıkladı. Eski yarışmacı Caner "Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 14-06-22 10:09

Semra Kaynana Katarsis'e katıldı! Oğlu Ata'nın öldürülmesiyle ilgili konuştu... İbrahim Tatlıses detayı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının en unutulmaz yarışmacılarından Semra Kaynana, Katarsis'e katıldı. Yarışmadan sonra aşırı dozdan bir otel orasında ölen damat adayı Ata'nın annesi Semra Yücel oğlunun ölümüyle ilgili "Oğlumu değil beni öldürmek istediler" dedi. Semra Kaynana'nın konuşmasında İbrahim Tatlıses detayı da dikkat çekti.

Magazin 02-06-22 14:46

'Gelinim Olur musun?' ile ünlenen Esra Erol'da programının muhabiri Caner Toygar'dan korkutan haber!

Adını ilk olarak yıllar önce katıldığı evlilik programı 'Gelinim Olur musun?' ile duyuran damat adayı Caner Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Şimdilerde atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programında muhabirlik yapan Caner Toygar beyninde kitle görüldüğünü ve mr çektireceği bilgisini paylaştı.

Magazin 31-05-22 08:12

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan son pozuyla olay oldu! Eski halini özlemiyor musun?

Kısmetse Olur yarışmasına kavgalarıyla damga vuran Melis Buse Betkayan son paylaşımıyla olay oldu. Kısmetse Olur Melis estetikleriyle adeta kendini baştan yarattı. Geçtiğimiz yıllarda yarışmadaki her şeyin yalan olduğunu söyleyen Melis'in değişimine "Eski halini özlemiyor musun?" yorumları geldi.

Magazin 20-05-22 14:57

Adana'da scooterla tehlikeli yolculuğa şaşırtan cevap: Ölürsek geçmiş olsun

Adana'da hız sınırı 50 kilometreden yüksek olan caddelerde yasak olan elektrikli scooterla çift kişi yolculuk yapan gençler, olası kazalara davetiye çıkardı. Denetimlerde polisleri gören skuter üzerindeki 2 kişiden biri atlayarak kaçtı, başka 2 kişi ise el salladı. Gençlerden biri “Korkmuyor musun? Kaza olur da ölürsen ne olur?” sorusuna, “O zaman geçmiş olsun” dedi.

Haber 01-05-22 11:53

Sinem Umaş'ın Semra Kaynana ile olan fotoğrafa yaptığı yorum şoke etti! Tabutu cenazede düşüp...

'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan ve estetikle bambaşka biri olan gelin adayı Sinem Umaş, Şokopop'un paylaştığı Semra kaynana fotoğrafına inanılmaz yorumlar yaptı. Otel odasında ölü bulunan damat adayı Ata Türk'ün cenazesine de gönderme yapan gelin adayı Sinem'in yanıtları gündem oldu.

Magazin 25-03-22 07:28

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı! Bambaşka biri

Gelinim olur musun yarışmasıyla tanınan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı. Sinem Umaş Kerimcan Durmaz'ın konserinde görüntülendi. Sinem Umaş'ı görenler "Bambaşka biri olmuş" yorumlarında bulundu.

Magazin 27-02-22 10:27

Dekoltede sınırı aşmıştı! Büyük beden fenomen Demi Rose imaj değiştirdi!

Instagram'ı aktif olarak kullanan fenomen Demi Rose, yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kırmızı iç çamaşırıyla poz veren Demi Rose, "Sevgilim olur musun?" diye yazmış ve takipçileri tarafından hem yorum hem beğeni yağmuruna tutulmuştu. Fiziğiyle öne çıkan isimlerden biri olan Rose, imaj değiştirdi.

Magazin 27-02-22 09:22

Didem Kınalı'dan İbrahim Tatlıses itirafı! 'Konsomatris olur musun' dediler...

Katarsis'e konuk olan Didem Kınalı hayatına dair itirafları ve samimi açıklamalarıyla gündeme geldi. Didem Kınalı "İkitelli’de bir yere gittik, ‘konsomatris olur musun’ dediler. Ne olduğunu bilmiyordum ‘deneyeyim’ dedim" itirafıyla dikkat çekti. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Magazin 04-02-22 00:07

Gelinim Mutfakta’dan kim elendi? Gelinim Mutfakta’da 5 altın bileziği kim kazandı?

12 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta programından elenen ve 5 altın bileziği kazanan isim belli oldu. Var Mısın Yok Musun programıyla adını duyuran Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta programında yarışmaya veda eden isim ve 5 altın bileziği koluna takan isim açıklandı.

Trend 12-11-21 16:10

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nursel Ergin evli mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunan Nursel Ergin, sunumu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu hafta Gelinim Mutfakta programını sunan Nursel Ergin, daha önce Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun? programında yarışmacı olarak yer almıştı.

Magazin 12-11-21 15:41

Azra Akın ödül törenindeki dolandırıcılık olayını anlattı! Derneğine bağış yapacağız deyip kaçtılar

"Umudum olur musun?" derneğine bağış yapacağız" deyip para toplayan ödül töreni yetkililerinin ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Magazin 18-10-21 14:31

Gelinim Mutfakta'da Demet Akalın'dan şoke eden kıskançlık itirafı

Kanal D Gelinim Mutfakta’nın yeni bölümüne Demet Akalın'ın kıskançlık itirafı damga vurdu. Sunuculuğunu Demet Akalın'ın üstlendiği Gelinim Mutfakta 756. bölümüyle ekrana geldi. Akalın, gelinlere 'Eşinizin sevmediği bir yemeği, iş arkadaşı bilirse tepkiniz ne olur' diye sordu.

Magazin 13-09-21 16:53

'Gelinim Olur Musun?' yarışmasının efsane ismi Semra kaynana şimdi ne yapıyor?

Bundan tam 17 yıl önce yayınlanan “Gelinim Olur Musun?” ekranlarda fırtına gibi esiyordu. Semra kaynana olarak hafızalara kazınan Semra Yücel, gelin adayı Sinem Umaş’a yaptığı eleştirilerle epey konuşulmuştu. İşte Semra kaynanın son hali…

Magazin 03-09-21 09:41

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş şimdi ne yapıyor? İşte son hali

Gelinim olur musun yarışmasında Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş, son haliyle şaşırttı. Sert çıkışlarından şimdilerde de vazgeçmeyen Umaş, geçtiğimiz günlerde hapse bile girdi.

Magazin 30-08-21 15:11

Vahşetin detayları ortaya çıktı! “Kızını bana veriyor musun? Yoksa kötü olur” demiş

Samsun'un Terme ilçesinde, zorla girdiği evlerinde tartıştığı akrabası Hacer Arslantürk (41) ile kızı Ebru’yu (16) tabancayla vurarak öldüren Erkan Arslantürk (40) tutuklandı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Arslantürk’ün olaydan önce Hacer Arslantürk'ü arayarak, “Kızını bana veriyor musun? Yoksa kötü olur” dediği ortaya çıktı.

Haber 19-08-21 13:14

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş öyle bir laf etti ki Tarık Mengüç çok sinirlendi

Bir dönem fenomen olan evlilik programı Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ın yayınladığı videoya ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, isyan etti.

Magazin 24-07-21 20:17

Masumlar Apartmanı 32. son bölümde Esat ve Gülben sevgili oldu! Safiye, Naci gerçeğini anladı

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı 32. son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben ile Esat aşkında yeni bir dönem başladı. Esat, yemeğe çıkardığı Gülben'e "Kız arkadaşım olur musun?" dedi ve ilk defa öptü. Finalde ise Han, doktora götürmek için Naci'yi kazan dairesinden çıkardı. Ancak babasının gelmesiyle ortalık karıştı. Safiye de aşağıya inince, Naci klarnetiyle meşhur şarkısını çaldı. Safiye, Naci'nin kazan dairesinde olduğunu anladı.

Magazin 05-05-21 01:41

Ekranların ilk fenomenlerinden! İşte Gelinim Olur Musun Tülin'in son hali...

2004 yılında yayınlanmaya başlayan ve hayatımıza Ata Türk, 'Semra Kaynana', gelin adayı Sinem Umaş ve Caner ve Tülin gibi isimleri sokan realiti şov programı Gelinim Olur Musun ile ünlenen isimler aradan geçen 20 yıla rağmen hafızalardaki yerini koruyor.

Magazin 29-03-21 17:46

AEDAŞ çalışanları, Runatolia Maratonu’nda omurilik felçlileri için koştu

AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu ve şirket çalışanlarından oluşan 23 kişilik takım bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Runatolia Maratonu’nda TOFD üyeleriyle birlikte ‘Yol Arkadaşım Olur Musun’ kampanyasına destek vermek için koştu.Turizmde farklılık oluşturmak ve kış turizmine katkı sağlamak amacı ile 2006 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Runatolia Maratonu’nun 16’ncısı 7 Mart Pazar günü gerçekleştirildi.

Yurthaber 09-03-21 14:43

Türk Kızılayı Sessizliğin Sesi Oldu

Türk Kızılayı Talas Şubesi, ’Sessizliğimin Sesi Olur Musun’ projesi çerçevesinde Talas ilçesinde 22 ayrı mahallede çaresizlerin derdine çare olmaya devam ediyor.Türk Kızılayı Talas Şube Başkanlığı ve paydaşları tarafından yürütülen ’Sessizliğimin Sesi Olur Musun’ projesi çerçevesinde, Türk Kızılayı çalışanları ve gönüllüleri işaret dili öğrendi.

Yurthaber 04-03-21 12:34

Köy okullarına giyim ve kırtasiye desteği

Manisa’yı ziyaret eden ‘Umudum Olur Musun’ Derneği, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Köy okullarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere dağıtılacak olan giyim ve kırtasiye malzemelerini okullara teslim etti.

Yurthaber 18-12-20 13:17

Gelinim Mutfakta zeytinyağlı Brüksel lahanası nasıl yapılır? Zeytinyağlı brüksel lahanası tarifi nedir? Zeytinyağlı Brüksel lahanası malzemeleri nelerdir? İşte Gelinim Mutfakta zeytinyağlı Brüksel lahanası tarifi...

Zeytinyağlı yemekler özellikle Ege mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır. Ege’den yola çıkarak tüm Türkiye’ye yayılan bu kültür sağlık ve lezzeti bir araya getiriyor. “Sağlıklı yemekler lezzetsiz olur” algısını tamamen yıkan zeytinyağlı Brüksel lahanası tarifini denemeye hazır mısınız?

Yemek 10-12-20 14:35

Sinem Umaş'a üç gün zorlama hapsi

'Gelinim Olur Musun' adlı programı ile ünlenen Sinem Umaş için ‘zorlama hapsi' talebinde bulunuldu.

Magazin 16-10-20 17:38

Yemeksepeti’nin deposunda ‘cinsel istismar’ iddiasına dava

Maltepe’de Yemeksepeti’ne ait market uygulaması olan Banabi’nin depo kısmında 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli hakkında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Maltepe’de Yemeksepeti’ne ait market uygulaması Banabi’de görevli D.K.’nın iş yerinin deposunda 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olay günü mağdur B.D.A.’nın(14) şüpheli D.K.’nın(26) çalıştığı iş yerine gittiği, orada şüpheliyle baş başa kaldığı, bu esnada şüphelinin mağdura, ‘sevgilim olur musun, seninle sahile gideceğiz, öpüşeceğiz’ dediği, bu esnada elini tuttuğu, ayrıca dokunma olayını kimseye anlatma dediği anlatıldı.Şüphelinin suçlamaları kabul etmediği belirtilen iddianamede, dosya içerisinde yer alan ifadeler ve tutanaklar birlikte değerlendirildiğinde şüpheli D.K.’nın üzerine atılı suçu işlediğine dair yeterli şüphe oluştuğu kaydedildi.15 yıla kadar hapis istemiİddianamede, şüpheli D.K.’nın “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 14-10-20 15:37

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş hastanelik oldu!

Yıllar öncesinde ekranlara gelen ‘Gelinim Olur Musun?’ programıyla ünlenen Sinem Umaş hastaneye kaldırıldı. Hastaneden paylaşım yapan fenomen gelin adayı paylaşımlarıyla şoke etti.

Magazin 30-09-20 10:36

Şanlıurfa’da çocuklar için tiyatro etkinliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında açık hava tiyatro etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.Koron avirüs tedbirleri kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesindeki Turgut Özal Parkı’nda “Arkadaşım olur musun” oyunu çocuklar için sahne aldı.

Yurthaber 21-08-20 10:59

İlginç pankartla evlenme teklifinde bulundu

Zonguldak’ta sevilen siması Özkan Esen, güvenlik görevlisi olarak çalışan Nazmiye Yarbaşına evlenme teklifinde bulundu.Bir restoranda gerçekleşen sürpriz evlenme teklifinde pankart hazırlatan minik, pankarta "Salonda uyuyakaldığımda kalk yerine yat diyenim olur musun" yazdırdı.

Yurthaber 15-06-20 14:03

Arda Turan'dan flaş Fenerbahçe cevabı! Teklif gelirse...

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat Instagram canlı yayınında Arda Turan'ı konuk etti. Ümit Özat, Arda Turan'a "Fenerbahçe'ye transfer olur musun?" diye sordu. Turan'ın verdiği cevap dikkat çekti.

Spor 07-05-20 23:14

Eğitimime Destek Olur Musun kampanyası

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı tarafından "Eğitimime Destek Olur Musun?" kampanyası başlatıldı.Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile başlatılan kampanya kapsamında 20-21 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan YKS sınavı için ders kitapları ve çalışma materyalleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunması amaçlanıyor.Belediyeden yapılan açıklamada, "20-21 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumlar Sınavı için ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına test kitabı ve çalışma materyalleri desteği vererek eğitim hayatlarına katkıda bulunabilirsiniz.

Yurthaber 09-01-20 11:37

Gaziantep ve Şanlıurfa'da kültür sanat

Gaziantep'te "Küçük Prens", Şanlıurfa'da ise "Arkadaşım Olur musun" ve "Duvarların Ötesinde" adlı oyunlar sahnelenecek

Yurthaber 02-01-20 11:41

Minik yürekler Kozan’da engelleri aştı

Adana’nın Kozan ilçesinde Türkiye Beyaz Ay Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Ay ışığım olur musun” projesi kapsamında öğrencilerin topladığı harçlıklarla alınan akülü araçlar engelli vatandaşlara teslim edildi.3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Millet Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Beyaz Ay Derneği Başkanı Ahmet Ünsal ve engelli vatandaşlar katıldı.Öğrencilerin "Ay ışığım olur musun" projesi kapsamında harçlıklarını bağışladığı engelli vatandaşlar ve öğrenciler için alınan 6 adet akülü tekerlekli sandalyenin teslimi yapıldı.

Haber 03-12-19 13:46

Veliler yeniden öğrenci sıralarında ders dinledi

Ailelerin, çocuklarının yaşadığı sınava hazırlık sürecini deneyimlemeleri, empati kurabilmeleri amacıyla düzenlenen ’Bir günlüğüne ben olur musun?’projesinde veliler okulda ders işledi.Geçen yıl ilk kez Uğur Okulları İzmir Bornova Kampüsü tarafından hayata geçirilen ve bu yıl Türkiye genelinde 44 İle yayılan projede veliler yeniden öğrenci sıralarına oturdu.

Haber 30-11-19 14:51

Veliler yıllar sonra yeniden öğrenci oldu

Ailelerin, çocuklarının sınava hazırlık sürecinde yaşadıkları stresi deneyimlemeleri ve empati kurmaları amacıyla hayata geçirilen  'Bir günlüğüne ben olur musun?’ projesinde veliler yıllar sonra yeniden öğrenci olarak ders dinledi.  Geçen yıl ilk kez Uğur Okulları İzmir Bornova Kampüsü tarafından hayata geçirilen ve bu yıl Türkiye genelinde 44 ile yayılan projede veliler yeniden öğrenci sıralarına oturdu.

Haber 30-11-19 14:31

Veliler yeniden okul sıralarında

Uğur Okulları'nın düzenlediği “Bir günlüğüne ben olur musun?” projesinde veliler okulda ders işledi

Yurthaber 30-11-19 14:04