K Orani Haberleri

Yer: Bağcılar! 1 ay önce öldürmekle tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İstanbul Bağcılar'da Yusuf K., 4 yıl önce boşandığı eski eşi Ceylan T.'yi yaklaşık 1 ay önce 'Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım' mesajlarıyla tehdit etti. Dün, Ceylan T. işe giderken eski kocası Yusuf Y. önünü keserek tartışmaya başladı. Büyüyerek devam eden tartışmada Yusuf Y. eski eşi Ceylan T.'yi 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu. Yaralı Ceylan T. ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheli koca Yusuf Y. ise aynı gün içinde gözaltına alındı.

Haber 2024-07-25 21:44:24

Ayrıldığı kişinin kendisiyle ilgili sela okuttuğunu öğrenen kadın polise başvurdu! İkindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum

Bursa'da Zafer K. (38), geçimsizlik nedeniyle evden ayrılan eski dini nikahlı eşi Tuğçe Emir (28) için camiden sela okutup, cenazesinin ikindi vakti kaldırılacağı anonsunu yaptırdı. Olayı yakınlarından öğrenen ve öldürülme korkusuyla polise giderek şikayette bulunan Emir, "'İkindide Hürriyet Camisi'nde kaldırılacak' denildiği için acaba ikindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum" dedi. Bu arada Zafer K.’nın sela okuttuğu sırada cami önünde cep telefonuyla bu anı kaydettiği görüldü.

Haber 2024-07-24 21:02:10

Kiracısına kadın kıyafetleri giydirip, müzik eşliğinde oynattı! Bursa'da skandal olay... Eşi görüp kurtarmış

Bursa'da yaşayan Mehmet Ö., Ozan U.'nun evinin bir odasını kiraladı. 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca ayrılmak istedi. Ozan U. konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri giydirip, işkence yaptı. Müzik eşliğinde oynatılıp, fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan Mehmet Ö., paylaşımı görüp eve gelen Volkan K.'nin eşi tarafından kurtarılıp, polise teslim edildi.

Haber 2024-07-15 13:15:12

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-07-14 10:43:34

Yer: Kağıthane! Aldatılan genç kız öfkeden deliye döndü: Konuşmak için çağırıp...

Kağıthane'de 17 yaşındaki genç bir kız 22 yaşındaki sevgilisi Ömer K.'nın kendisini bir arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Öfkeden deliye dönen genç Ömer K.'yı önce darp etti ardındansa bacağından bıçakladı.

Haber 06-07-24 11:39

Kimseyi dinlemedi! E-5 yolunda kendini aşağıya bıraktı!

İstanbul'da yaşayan Sümeyye K. isimli 18 yaşındaki genç kız, dün akşam saatlerinde E-5 yolu üzerinden koşarak, kendini istinat duvarı üzerinden aşağıya bıraktı. Hiç kimseyi dinlemeyen genç kızın görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 06-07-24 11:31

Bodrum'da sapık tekne kaptanı tutuklandı! Eğlenceden sonra kızının arkadaşına cinsel istismarda bulundu

Bodrum'da tekne kaptanı Ömer Deniz K. (39) hakkındaki iddia mide bulandırdı. Kaptanın kızının arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddiayı reddeden kaptan tutuklandı.

Haber 04-07-24 16:51

Kocaeli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşini ve 2 çocuğunu vurdu

Kocaeli'de fabrika işçisi Selahattin K., boşanma aşamasındaki eşiyle 2 çocuğunu tabanca ile yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan Selahattin K. kısa sürede yakalandı. İşte detaylar...

Haber 03-07-24 21:45

Malatya'da düğünde kan aktı! Baba hayatını kaybetti

Malatya'da husumetli akrabalar arasında düğünde çıkan kavgada Abdullah Kazıcı (53) tabancayla vurularak hayatını kaybetti, oğlu A.K. ise yaralandı. Olayın ardından kaçan Reşit K. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede düğün salonuna yakın bir bölgede suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Haber 21-06-24 02:22

Kızını ve torununu vahşice katletmişti... Son görüntüleri ortaya çıktı! Cenazedeki o detay yürekleri yaktı

Osmaniye’den Eskişehir’e gelen Osman Nuri K., kızı Merve Karabaş ve torunu Ata Alp Karabaş'ı, boşanma aşamasındaki eşini evlerine aldıkları gerekçesiyle sokak ortasında silahla öldürdü. Zanlının eve yakın bir noktada aracında uyuduğu, 2 gün boyunca ise camiden evi gözetlediği belirlendi. Merve Karabaş ve oğlu Ata Alp Karabaş, bugün gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Anne ve oğlunun cenazesindeki tabut detayı ise yürekleri yaktı. İşte kahreden olayın detayları...

Haber 14-06-24 15:15

Kan donduran vahşet: Kızını ve torununu sokak ortasında katletti! Korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı

Eskişehir’de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Merve Karabaş (31) ve oğlu Alp Karabaş (7), evinin önünde Adana’dan geldiği belirtilen babası Osman Nuri K. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Sokakta linç edilmek istenen Osman Nuri K., gözaltına alındı. Sokakta eşinin ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenen Ahmet Karabaş, gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan korkunç cinayetin nedeni de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 13-06-24 12:03

Engelli kız annesi ve anneannesini kilitleyip, alıkoyup darp etti! Ters kelepçe ambulansa bindirildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 13 yaşındaki zihinsel engelli Tuana D., annesi Gönül K. ile anneannesini evde kapıyı kilitleyerek, alıkoyup darp etti. Anneanne G.D. evden kaçarak kırtasiyeye saklanırken, polisin 1 saat süren ikna çalışması sonrasında Tuana D. evden çıkarıldı. Tuana D. ters kelepçe takılarak ambulansa bindirilirken, annesi de kızını yalnız bırakmak istemedi.

Haber 12-06-24 18:55

Arabayı gördü neye uğradığını şaşırdı! İçinde iki çocuğunun olduğunu öğrenince diz çöküp ağladı

Antalya'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı! Bir araç direksiyon hakimiyetini kaybederek içi boş bir sulama kanalına düştü. Olay yerine gelen Süleyman K. çocuklarının içinde olduğu aracı görünce hayatının şokunu yaşadı. Diz çöküp ağlayan babanın çocukları kazayı sıyrıklarla atlatırken bir kişi de sıkıştığı yerden 15 dakikada kurtarılabildi.

Haber 02-06-24 14:39

Tekirdağ'da korkunç kaza! Oğlunun kullandığı otomobili sollamaya çalıştı: 3 ölü, 5 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde katliam gibi bir trafik kazası yaşandı. Hatalı sollama nedeniyle 3 otomobilin karıştığı kazada Erdem (48) ile eşi Birsen K. (44) ve Muradiye Y. 58) yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Hatalı sollamayı Erdem K.'nın yaptığı ve oğlunun kullandığı otomobili geçmeye çalıştığı öğrenildi.

Haber 01-06-24 01:03

Boşandığı eski eşinin yaşadığı eve gelip eski baldızı ve arkadaşını öldürdü!

Adana'da Murat K., boşandığı eşinin kaldığı ve kendisine ait olan evde tartıştığı eski baldızı Deniz T. ve onun arkadaşı Şahan Uğurlu’ya av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği eski baldızı yaralanırken, Uğurlu ise hayatını kaybetti.

Haber 29-05-24 23:46

Belediye başkanından belediye çalışanına cinsel saldırı! 'Siyasi kumpas' dedi...

Zonguldak'ın Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'ın (51), belediye çalışanı Duygu K.’ye (32) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçlamaların siyasi kumpas olduğunu öne süren Başkan Demirtaş, ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Demirtaş’a ayrıca, cinsel taciz suçundan da 10 ay hapis cezası verildi. Bu cezada hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 10:59

Aksaray'da eski sevgili dehşeti! İş yerine pompalı tüfekle ateş açtı

Aksaray'da 30 yaşındaki Caner K., eski sevgilisinin çalıştığı iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı o anlar, halk otobüsü içindeki yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-05-24 00:17

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Sanıklar o günü anlattı! 15 el ateş edilerek öldürülmüştü: 'Mermisi bitince silahın kabzasıyla vurmaya başladı'

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Emrah Akkuş'un sokak ortasında 15 el ateş edilerek öldürülmesine ilişkin dinlenen müşteki, sanıklardan Ömer K.'nın mermisi bitince silahın kabzasıyla kendilerine vurduğunu söyledi.

Haber 15-05-24 18:32

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyor! Olay itiraf

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyerek hayatta kaldığını açıkladı. Huyuna sağlıksız hale geldiğini ve bayılma sorunu yaşadığını da söyledi.

Magazin 09-05-24 09:41

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Boğazından bıçaklanarak feci şekilde hayatını kaybetmişti: Tüyler ürpertici anların görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara'da dün akşam saatlerinde korkunç bir cinayet gerçekleşti. Kavga ettiği bir şahıs tarafından boğazından feci şekilde bıçaklanan Edanur K. hayatını kaybetti. Yaşanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o kan donduran anlar!

Haber 04-05-24 16:15

Almanya 'altın tabancalı' Türk katili arıyor! İki farklı vurulma aynı kişi.. Türkiye'ye kaçtığından şüpheleniyorlar

Almanya'nın Holstentherme bölgesinde 5 ay önce işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak Ferhat K. isimli bir Türk her yerde aranıyor. Alman medyası, şüphelinin Türkiye'ye kaçmış olabileceğini öne sürerken katil zanlısının daha öncesinde genç bir milli takım oyuncusunu vurduğu da iddia edildi.

Trend 02-05-24 10:56

Büyükçekmece'de cinayet! Parkta bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükçekmece'de bir parkta kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından bıçaklanan Yıldıray K. (50) kanlar içinde dakikalarca yürüdükten hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 29-04-24 00:05

TV yayın akışı 27 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, K-9, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 27-04-24 07:34

Yer: Adana! Kadın yolcu seyir halindeki otobüsten düştü: Yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da bir kadın, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düştü. Ağır yaralanan Hatice S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, otobüs şoförü Vedat K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 25-04-24 23:47

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 22-04-24 15:51

İki kadını bıçakladı, sebebi şaşkına çevirdi! 'Bana baş kaldıranın, başını keserim'

Adana’da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum” dedi. Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi.

Haber 19-04-24 11:59

Depremde 75 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi K Blok'a ilişkin davanın görülmesine başlandı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 75 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesi K Blok’un yıkılmasına ilişkin 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 19-04-24 07:46

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara'nın feci sonu! 30’uncu kattan sitenin avlusuna düştü

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara K., 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 07-04-24 11:56

Yıllar sonra itiraf etti! Avukat beni çıplak görüntülerimle tehdit etti! 'Eşine atarım' dedi

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini söyledi. Yalan ifadeden dolayı pişman olduğunu belirten Tuğba K. "Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.

Haber 05-04-24 13:35

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

Kiracı dehşeti! 1,5 yılda sadece 2 kez kira ödedi, tahliye kararı çıkınca evi ateşe verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), içinde kendi eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Polis, her yerde kaçan Şükrü K.'yı arıyor. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 12:59

Dolandırıcıların lüks villadaki keyfini polisler böldü! Yerde ters kelepçeli fotoğrafları gündem oldu

Telefon dolandırıcılığının ardı arkası kesilmiyor. Bursa'da Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'yi arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar 1 milyon değerindeki ziynet eşyalarını elden teslim etti ardından da 1 milyon 130 bin lirayı havale yoluyla gönderdi. Dolandırıcılar polisin sıkı takibiyle lüks bir villada yakalandı. Balkonda keyif yaparken görüntülenen dolandırıcılar yerde ters kelepçelenerek gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 30-03-24 11:21

420 gram altını çalındı! Olay anı herkesi şaşkına çevirdi! Yer Adana…

Adana’da yaşanan bir hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki Nur Sima K. parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altınını çaldırdı. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

Haber 28-03-24 10:25

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

Dilenci dehşeti! Kendisine para vermeyen kadını bıçakla yaraladı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Lokantada 28 yaşındaki Serap Güçlü, yanına gelen ve para isteğini geri çevirdiği dilenci Hayriye K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sağ bacağından yaralanan Güçlü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli kadın ise kısa sürede yakalandı. Olay anı ise lokantanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-24 00:09

TV yayın akışı 26 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, K-9, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 26-03-24 07:31

Önce 'git karını çalıştır' dedi, sonra boğazına çakı sapladı! Mahkemede özür dileyince...

Bursa'da, parkta içki içerken yanına oturup maddi sıkıntılar üzerine dertleştiği Kerem D.'ye (46), "Git karını çalıştır" dediği iddia edilen ve boğazına çakı saplayıp yaralayan Ali K. (55), tutuksuz yargılanacak. Duruşmada, arbedede kendisini korumaya çalışırken elindeki çakının Kerem D.'nin boğazına saplandığını söyleyen Ali K., "Kasıtlı olarak yaralamadım. Özür diliyorum" dedi. Mahkeme, sanığın suç vasfının lehine değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliyesine karar verdi.

Haber 18-03-24 11:59

İYİ Partili eski vekil en yakını tarafından bıçaklandı! Hemen hastaneye kaldırıldı, durumu ciddi

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran olay! Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartışmaya başladı. Kavga büyüdü ve ardından K. Çelik, Ahmet Çelik'i iki yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken Ahmet Çelik hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber 12-03-24 12:20

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 27-02-24 11:15

Yol verdiği teyzenin duasını almıştı, arkadaşından aldığı motosikletle kaza yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, daha önceden yol verdiği bir teyzeden hayır duası alan Mahsun İ., motosikletini tur atması için verdiği arkadaşı Ömer Faruk K. (27) ile birlikte kaza yaptı. Kazada 2 genç yaralanırken, Mahsun, ''Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" diyerek arkadaşına sitem etti. Kaza ve Mahsun İ.'nin sitemi, motosikletin aksiyon kamerasına yansıdı.

Haber 24-02-24 09:06

Epilepsi hastası kız çocuğuna komşusundan cinsel istismar! Dudağından öperken görünce iğrenç olay ortaya çıktı

Konya'da Cengiz K. (55), komşularının bakması için kendilerine bıraktığı epilepsi hastası kızları A.A.'ya (12) tehditle cinsel istismarda bulundu. A.A., Cengiz K.'nin zaman zaman kendisini öptüğünü, okşadığını, ısırdığını, cinsel bölgelerine dokunduğunu, cep telefonundan müstehcen görüntüler izlettiğini ve yaptıklarını anlatmaması için tehdit ettiğini söyledi. 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklu yargılanan Cengiz K., 'iyi hal' indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 23-02-24 16:10

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

Yurt dışından evlenmek istedi, başına gelmeyen kalmadı! Cinsel saldırı, darp...

Denizli'de Ramazan Akbay (59), dini nikah yaptığı Özbekistan uyruklu Zulkhunur K.'yi (39) darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kadındaki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edilen Akbay, 6,5 ay kadar boştan yere cezaevinde kaldığını belirtti. İşte detaylar...

Haber 18-02-24 15:35

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-24 16:13

Saplantılı komşu dehşeti! Sözleri kan dondurdu: 'Sana tecavüz edeceğim'

Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Genç kadın paylaştığı videoda, "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, beni sakat bırakacağını, bakıma muhtaç hale getireceğini söylüyor. En son 2 gün önce eşim işe gittikten sonra kapıma dayanıp, zile bastı. Mutfağın camından beni seyretti" dedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 12-02-24 11:45