Karamel Haberleri

Gören yardımına koştu ama yeterli olmadı! Karamel tankının içine düşen kadın yanarak can verdi... Sadece bacaklarını gördük

36 yaşındaki Natalia Nemets, Rusya'nın Belgorod bölgesindeki bir şekerleme fabrikasında meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Karamel tankı temizlemek isteyen Nemets dengesini kaybedip tankın içine düşünce yanarak can verdi. Fabrikada Nemets ile birlikte çalışan diğer işçiler genç kadına yardım etmeye çalışsa da çabaları yeterli olmadı.

Trend 20-01-2024 11:50

Gelinim Mutfakta karamelli elmalı milföy tarifi! Haftanın finalinde karamelli elmalı milföy nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında cuma günü haftanın finalinde karamelli elmalı milföy tatlısı tarifi yapılıyor. Elma ile tarçının uyumunu seviyorsanız karamelli elmalı milföy tatlısını kesinlikle denemelisiniz. İzleyiciler karamelli elmalı milföy nasıl yapılır? Sorusunu aratıyor. İşte leziz karamelli elmalı milföy tarifi...

Yemek 25-11-2022 13:57

Tatlıların vazgeçilmez lezzeti: Tam kıvamında karamel tarifi! Karamel nasıl yapılır?

Karamel en sevilen soslar arasında bulunuyor. Tatlıların lezzetine lezzet katan karameli evde yaparken kıvamını tutturmakta zorluk çekilebiliyor. Ancak doğru tarife sadık kalındığında tam kıvamında karameli yapmak oldukça kolay. Evde karamel nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 25-10-2022 09:47

En lezzetli şerbetli tatlı: Karamelli trileçe tarifi! Trileçe nasıl yapılır?

Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı yapsam diye düşünüyorsanız bu ikisini birleştirerek hem lezzetli hem de çok hafif bir tatlı yapabilirsiniz. Trileçe kekin üzerine dökülen sütlü şerbet ile oldukça lezzetli bir tada sahip oluyor. Karamelli trileçe nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 06-10-2022 14:48

Karamel

Karamel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karamel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tekirdağ'da 5 kilogram doğan buzağı sahibinin anne şefkatiyle yaşama tutundu

Tekirdağ'da 5 kilogram doğan buzağı sahibinin anne şefkatiyle yaşama tutundu

Yurthaber 12-08-2022 11:43