Minibus Ucreti Zam Haberleri

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 2024-05-11 15:41:23

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 2024-05-11 11:51:34

Önce memur ve emekli, sonra asgari ücrete ara zam! SGK Başuzmanı İsa Karakaş ‘asgari ücret’ için tarihi ‘duyum aldık’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışan için Ankara’dan kulis bilgisini SGK Başuzmanı İsa Karakaş anlattı. Uzman isim Temmuz ayında emekli zammı ve memur zammı rakamlarının belli olmasının ardından Eylül ayında asgari ücrete ara zam gelebileceğini dile getirdi. Uzman isim, “Eylül ayı gibi asgari ücrete bir ara zam gelebilir. Bu yönde duyumlar aldık. Çünkü emekli ve memura yapılacak zam sonrası oranlar değişecek. Bu da genel zamlara yansıyacak” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-11 07:35:44

Antalya’da taksimetre ücretlerine zam

Antalya’da artan maliyetler gerekçe gösterilerek taksimetre ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu.

Yurthaber 2024-05-10 11:35:08

Bolu’da ulaşıma yüzde 63 zam

Bolu’da özel halk otobüslerindeki bilet fiyatlarına yüzde 63 oranında zam yapıldı.

Yurthaber 10-05-24 08:24

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 10-05-24 07:58

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Finans 09-05-24 18:42

İstanbul'da ekmeğe yüzde 31 zam yapıldı! Azami fiyat 10 TL'ye çıkarıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul’da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL’ye çıkarıldı.

Finans 09-05-24 18:39

Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti! Emekli ve memur zammı tablosunda ibre yukarı yönlü! İşte olası yeni zam oranları...

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün enflasyon sunumunda yıl sonu enflasyonda tahminlerini yüzde 38'e yükseldi. Enflasyon tahminin yükselmesi temmuzda zam bekleyen emeklilerin de hesabını değiştirdi. Beklentilerdeki oranlar gerçekleşirse emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranları ne olacak?

Finans 09-05-24 14:13

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Özgür Özel talep etti, AK Parti listeye aldı! Emekliye zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detaylarına ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı zammı için AK Parti’nin harekete geçeceği öğrenildi. Toplantıda Özel’in gündeme getirdiği ve ekonomik sorunlarla, emekli zamlarının da dahil olduğu bir dizi talep AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirecek.

Finans 08-05-24 14:50

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Kurban Bayramı tatili öncesi fiyatlar tavan yaptı! ‘2 ayda 100 lira daha zam gelmiş…’

Son dönemde şehirlerarası otobüslerin bilet fiyatları adeta gaza bastı, yüksek fiyatlar vatandaşı isyan ettirdi. Otobüs firmaları "artan maliyetler" savunması yaparken bilet fiyatlarına gelen zamlar enflasyon verileriyle de ortaya kondu. İşte otobüs fiyatlarındaki son durumun detayları…

Finans 08-05-24 07:42

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 75 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 07-05-24 21:02

Memur maaşı ve emekli zammında tablo tamamen değişti! Enflasyon farkı ortaya çıktı, en düşük maaş hesabı belirdi

Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 4 aylık memur enflasyon farkı yüzde 3,23 oldu. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Nisan ayı ile yüzde 18,72’lik artış garantilendi. 6 aylık enflasyon tahminleri de şekillendi. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları değişecek. Peki kim ne kadar maaş alacak. İşte merak edilen zam tablosu…

Finans 07-05-24 14:48

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

Yüzde 58 zam gelmişti, 3 ayda yüzde 77 arttı! Trafik cezaları yağmur olup yağıyor

Trafik cezaları, yeni yılla birlikte adeta yağmur oldu yağdı. 2024'ün ilk çeyreğinde kesilen ceza sayısı 5 milyon 200 bine yaklaşırken, jandarma bölgesinde kesilen trafik cezalarındaki artış da dikkat çekti. Geçen yılın ilk 3 ayına göre trafik cezaları 2024'te yüzde 74 arttı. Öte yandan Ocak ayında, trafik cezalarına yüzde 58,46 zam gelmişti.

Finans 07-05-24 07:16

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.

Finans 06-05-24 18:26

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

Enflasyon 17 ayın zirvesinde, milyonlar ara zam bekliyor! Uzman isim sinyalleri değerlendirdi: Masadaki diğer ihtimal...

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. TÜİK'in açıkladığı nisan ayı verilerinde enflasyon 17 ayın zirvesini gördü. Enflasyriondaki yükselişin ardından asgari ücrete ara zam beklentileri arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı temmuzda ara zamma kapıları kapattı ama ekonomi yönetiminin sinyalleri ne diyor? Yeni bir formül bulunabilir mi?

Finans 05-05-24 11:18

Ekmeğe zam iddiası! Sendika başkanı tarih ve rakam verdi

Gıdada pek çok ürüne peş peşe zamlar gelirken İstanbul’da ekmek fiyatlarının iki hafta içinde artması bekleniyor. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar tarih verdi, ekmek fiyatlarının 15 TL'ye çıkabileceğini söyledi.

Finans 05-05-24 08:02

Emekliye zamda bu oran ilk defa ortaya çıktı! 4 aylık enflasyon farkı cepte! Tek tek hesaplandı, işte en düşük emekli maaşı için tahmin

Emekli ve memur maaşları için beklenen kritik veri cuma günü açıklandı. TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 4 aylık enflasyon farkı oranı da belli oldu. Emekli ve memurların ise zam hesabı başladı, tablo netleşmeye başlıyor. Emekli zammında ise ilk defa yüzde 35 oranı gündeme geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar...

Finans 05-05-24 07:33

Canlı yayına damga vuran 'kumpir' tartışması! Esnafın kazandığı parayı duyunca ne diyeceğini şaşırdı: Allah'ın patatesi ya...

Uzun süredir devam eden zam furyasıyla beraber birçok kişinin fiyat algısı da değişti. Canlı yayında yaşanan 'kumpir' tartışması bunun bir örneği oldu. Ekonomi yazarı Murat Muratoğlu kumpircilerin yıllık kazancını hesapladı. Ortaya çıkan tabloya kendi de şaşırdı. Muratoğlu şaşkınlığını, 'Allah'ın patatesi ya' sözleriyle dile getirdi. İşte dikkat çeken o anlar...

Finans 04-05-24 09:54

SİGARAYA ZAM geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu (4 Mayıs 2024 güncel fiyatlar)

Sigaraya zam mı geldi? 4 sorusuna yanıt Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’dan geldi. Peş peşe gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi ve fiyatlar 3 lira arttı. Peki zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç lira oldu? İşte güncel fiyatlar…

Finans 04-05-24 09:17

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: 4 aylık enflasyon farkı sonrası yeni tablo! Muhammet Bayram, 'son yüksek zamlar' diyerek anlattı

Son dakika: SSK Bağ-Kur emekli zammı için aylık enflasyon belli oldu! TÜİK, Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 4 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile de 16 milyon emeklinin Temmuz ayı için zam hesabı değişti. Peki Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı için düzenlemelerin detayları ve meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 03-05-24 10:04

SON DAKİKA: Enflasyon rakamları nisan ayı için belli oldu! TÜİK duyurdu, yıllık bazda 17 ayın zirvesinde! Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu maaşların zam oranını etkileyecek enflasyon rakamlarını duyurdu. Mart ayında enflasyon aylık bazda yüzde 3.16, yıllık bazda yüzde 68,50 artmıştı. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği nisan ayı enflasyonu ne kadar oldu?

Finans 03-05-24 10:00

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Vergisi ödenen arabaya zam yok! Sıfır otomobil satışına yeni kurallar geliyor: Yüzde 10’luk ‘kapora’ detayı

Otomobil almak isteyenler dikkat! Fahiş fiyat artışının önüne geçecek yeni adımlar geliyor. Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Araç satışında kurallar netlik kazanacak. Bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren aracın fiyatını artıramayacak. 45 güne teslim edilecek araçlardan sadece yüzde 10 kaparo alınacak, ön teklif ve nihai tekliflerindeki fiyat farkı yüzde 5’ten fazla olmayacak.

Finans 03-05-24 07:30

Asgari ücrete ara zam iddiası! Rakam vererek duyurdu, kulislerde de konuşuluyor: Temmuz ayında...

Asgari ücretli milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. 'Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusuna yanıt ararken canlı yayında dikkat çeken iddia gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kapıları kapatsa da asgari ücrete ara zam için peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor. İşte asgari ücrete ara zam iddialarında son dakika haberinin detayları...

Finans 02-05-24 15:20

Gören şok oldu! Bodrum cep yakmaya devam ediyor! Bir lahmacun iki kilo kıymadan pahalı

Bodrum'da yeme içme fiyatları gündem olmaya devam ediyor. Her sene fiyat artışlarıyla konuşulan lahmacun fiyatına rekor zam geldi. Lahmacunun fiyatını görenler şoke oldu.

Finans 02-05-24 13:44

Bir rakı grubuna daha zam geldi, fiyatlar değişti!

Rakıya bir zam daha... Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna daha zam geldiğini duyurdu.

Finans 02-05-24 11:52

İş dünyası yıl sonu enflasyon beklentilerini açıkladı! Merkez Bankası tahminlerini aştı

Temmuz ayında zam alacak SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurlar TÜİK'in yarın açıklayacağı nisan ayı enflasyonuna odaklandı. Yarın açıklanacak veriyle 6 aylık enflasyon tahmini şekillenecek. İş dünyasından da yıl sonu için enflasyon tahmini geldi. Tahmin, Merkez Bankası'nın yıl sonu tahmini aştı.

Finans 02-05-24 10:56

SSK, Bağkur, memur emeklilerinin maaşlarını değiştirecek! Yarın açıklanacak veri öncesi zam tahmini geldi! Refah payı için oran verdi!

Milyonlarca emeklinin temmuz zammı için geri sayım başladı. TÜİK'in yarın açıklayacağı enflasyon verisinin ardından tablo aşağı yukarı belli olacak. Yarın açıklacak veri öncesi uzman isim zam tahminini açıkladı, refah payı için de oran verdi.

Finans 02-05-24 08:47

Bakanlık harekete geçti, düğmeye bastı! Otomobil piyasasına düzenleme yolda! Bayiye teslimden sonra zam yasaklanacak

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatla mücadele yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bakanlık düğmeye bastı, taslak hazırlandı, otomotiv piyasasası için sert tedbirler geliyor. Zamdan, ön ödeme sınırına, ikinci el satışlarından ve teslim süresine kadar taslaktaki detaylar neler? Piyasayı neler bekliyor?

Finans 02-05-24 08:05

Ankara'da ekmeğe zam: 2 liralık zam sonrası 200 gram ekmek 10 TL oldu

Ankara'da, bugünden geçerli olmak üzere 200 gramlık ekmeğe yüzde 25 zam yapıldı. Böylece Başkent'te ekmek fiyatı 8 liradan 10 liraya satılacak.

Finans 01-05-24 15:32

1 Mayıs’a özel maaş zammı! O ilde belediye çalışanları için ek protokol imzalandı: En düşük aylık 22 bin TL’den 28 bin liraya yükseldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Akbel şirketinde çalışan 3 bin 100 işçinin ücretlerinde iyileştirmeye gidip 22 bin lira olan maaşlarına yüzde 27 zam yaparak en düşük maaşı 28 bin liraya yükseltti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fırat Görgel, zammı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde düzenlenen törende açıklayarak, sendikayla ek protokol imzaladı.

Finans 01-05-24 14:59

Nisan ayı zam şampiyonu kuru soğan oldu

Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 73,8 ile kuru soğan oldu. Kuru soğandaki artışı yüzde 52 ile patates takip etti.

Finans 01-05-24 10:50

Kredi kartı, IBAN, vergi… Bankalar komisyonu artırınca her şey değişti! ‘Bunu biz istemedik, mecbur kaldık’

Kredi kartı ile alışverişte bankalar komisyon ücretini artırınca düzen değişti. Esnaf artık IBAN kullanmaya başladı. Bankaların aldıkları komisyon ücretine 5 kat zam yapınca IBAN üzerinden ödeme kabul etmeye başlayan esnaf “Bunu biz istemedik, mecbur bırakıldık. Fiş-fatura kesmeyenler tespit edilip cezaları kesilsin” ifadelerini kullanmaya başladı. İşte kredi kartı ile IBAN çıkmazı arasında kalan esnafın isyanının detayları…

Finans 01-05-24 08:31

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ Mayıs ayı için kararını duyurdu

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Finans 30-04-24 17:31

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans 29-04-24 13:10

Asgari ücret için 'ara zam' gündemi! Meclis'e sunuldu... CHP'den '3 ayda bir zam' teklifi geldi, Bakan Işıkhan net konuştu

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını arıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, zam konusunda net konuşurken; CHP'den de dikkat çeken bir hamle geldi. CHP, asgari ücrete her üç ayda bir enflasyon oranında zam yapılmasını teklif etti. Ekonomist Dr. Turgay Bozoğlu da "Böyle bir tabloda asgari ücretin elbette gözden geçirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Finans 29-04-24 07:04

Bakan Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam açıklamasında 'Bakan Şimşek' detayı!

Son dakika haberi... Çalışanların gözü temmuz ayında asgari ücrete ara zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zamma ilişkin bugün de yeni bir açıklama geldi. Işıkhan açıklamasında Bakan Şimşek'in enflasyonda düşüş açıklamasına katıldığını söyledi. İşte detaylar...

Finans 28-04-24 15:05

Yüzde 10 zam! Sigaradan sonra alkol fiyatları da değişti: (27 Nisan güncel rakı ve şarap fiyatları)

ekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. Buna göre, 2 şarap grubunda yüzde 7 ile yüzde 10 arasında fiyat artışı yapıldı. Böylece 70'lik rakı fiyatlarında 76 TL'lik artış yaşandı.

Finans 27-04-24 14:16

Son dakika: Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan canlı yayında açıkladı

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması geldi. Bakan Işıkhan net bir şekilde Temmuz ayında zam yapılmayacağının altını çizdi.

Finans 27-04-24 13:24

SON DAKİKA: Emekli zammında ‘formül’ tartışması! SGK Uzmanı İsa Karakaş, ‘Hükümetin elinde bir çıkmaz var’ diyerek anlattı (SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?)

Son dakika: Temmuz zammı ile emekli maaşları bir kez daha artacak. 16 milyon kişi 6 aylık enflasyon oranında emekli zammı alacak. En düşük emekli maaşı ve emekli kök maaş düzenlemesi ile milyonların geliri yükselecek. Merkez Bankası’ndan zam oranı için ipucu gelirken SGK Başuzmanı İsa Karakaş ise emekliye zam formülünü açıkladı. İşte SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı haberinin detayları...

Finans 27-04-24 08:08