Pet Şişe Haberleri

Otobüste infial yaratan görüntüler: Pet şişeye idrarını yaptı, kaptan aracı durdurup yaka paça indirdi

İstanbul'da bir otobüste yolculardan biri pet şişeye idrarını yapınca diğer yolcular çılgına döndü. Otobüste bir anda sesler yükseldi, yolcular "Atın şunu, bu ne rezillik" diyerek tepki gösterdi. Otobüsü durduran şoför, yabancı uyruklu olduğu belirtilen yolcuyla yanındaki kişiyi yaka paça otobüsten indirdi.

Haber 08-08-2023 16:02

Sıcaklarda suyu sakın böyle içmeyin! Kansere yol açıyor olabilirsiniz

Ülkemizde özellikle son dönemlerde aşırı sıcak günler yaşanıyor. Sıcak yaz günlerinin gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber su tüketimi de arttı. Uzmanlar, pet şişede bekleyen suyu tüketmenin zararları olduğunu söylüyorken özellikle arabada bekletilmiş suların zararlı maddeleri ortaya çıkardığı belirtiliyor. Kansere yol açabilen yanlış su tüketimi şekli ve detayları haberimizde.

Haber 14-07-2023 08:56

Pelikanın midesinden çıktı! Ekipler şaşkına döndü

Kocaeli'de Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'da bulunan pelikan, bir ziyaretçi tarafından atılan pet şişeyi yuttu. Pelikanın midesinden çıkarılan pet şişe, ekipleri şaşkına çevirdi.

Haber 28-04-2023 22:41

Çok dikkatli olun! Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz... Şok tuzak ortaya çıktı

Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz çok dikkatli olun. Hırsızların kullandıkları yöntemler her geçen gün gelişirken, pes dedirten yöntemler de ortaya çıkıyor. Şimdi bunlara pet şişe tuzağı da eklendi! Pet şişe tuzağına karşı çok dikkatli olmanız gerektiği belirtildi. "Eğer aracınızın tekerinde pet şişe görürseniz çok dikkatli olun" şeklinde uyarılar yapılmasının arkasında ise duyanları şoke edecek bir neden bulunuyor.

Haber 15-12-2022 13:10

Pet Şişe

Pet Şişe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pet Şişe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tartışma yaratan küpe! Şişe kapağından farkı yok, fiyatını duyanın ağzı açık kalıyor

Ünlü bir markanın pet şişe kapağına benzeyen küpe tasarımı görenleri hayrete düşürdü. Görüntü olarak pet şişe kapağından farkı olmayın küpenin fiyatı ise 445 dolar. Tartışma yaratan tasarım kullanıcıları da ikiye böldü.

Haber 28-09-2022 20:03

Sakın içmeyin! Beklemiş pet şişelerdeki sular kansere yol açıyor

Doktorlar her seferinde su içmenin önemini vurguluyor. Su içmek başta böbrekler olmak üzere organlarımız için hayati önem taşıyor. Ancak içilen sulara dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar araçta beklemiş suları içmemeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 15-08-2022 11:06