Rodrygo Silva De Goes Haberleri

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 2024-03-19 13:59:59

Tek gecelik ilişki macerası sonu oldu! Genç futbolcuyla cinsel birliktelik yaşarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Corinthians U-20 takımının 19 yaşındaki oyuncusu Dimas Candido de Oliveira Filho'nun evinde ilişki yaşadığı Livia Gabriele da Silva Matos isimli genç bir kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brezilya polisi durumu şüpheli ölüm olarak nitelendirerek araştırmaya başladı.

Trend 2024-02-02 08:41:30

Brezilya'da liderleri öldürülen çete terör estirdi! Onlarca otobüs ve treni yaktılar, şehirde okullar kapatıldı

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Matheus da Silva Rezende adlı çete liderinin polis tarafından öldürülmesinin ardından çete üyeleri ortalığı savaş alanına çevirdi. Çete misilleme olarak şehrin farklı yerlerinde 35’ten fazla otobüs, tren ve 4 kamyonu ateşe verdi. Polis, saldırılarla bağlantılı 12 çete üyesini tutukladı. Şehirde saldırılar nedeniyle okullar da kapatıldı.

Haber 2023-10-24 23:22:18

Topunu almak bahçeden almak isteyen 2 yaşındaki çocuk pitbull saldırısında hayatını kaybetti! Zincir tasmasını kopartıp saldırdı

Brezilya'nın Teixeira de Freitas kentinde yaşayan 2 yaşındaki Pyettro Alves da Silva isimli çocuk evlerinin bahçesinde oyun oynadığı sırada evcil pitbull cinsi köpeklerinin saldırısına uğradı. Topunu köpeğin bulunduğu bölgeden almak isteyen çocuk zincirini kopartıp kaçan köpeğin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Silva'nın ailesi çocuk ihmali suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 2023-09-30 07:39:14

Biden bildiğimiz gibi... Bir anda çekip gitti: Brezilyalı lider Lula da Silva neye uğradığını şaşırdı!

ABD Başkanı Joe Biden, son dönemde birçok kez yaptığı bir anda çekip gitme hareketini bu sefer de BM Genel Kurulu'nda yaptı. Brezilyalı lider Lula da Silva'yla görüşen Biden, kameralar önünde Brezilyalı liderin elini sıkmadan arkasını dönerek ortamı terk etti. Silva ise olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar!

Haber 21-09-23 12:36

Dünyanın en yaşlı erkeği olarak ülkesinde popüler oldu! Yaşını duyan inanamıyor... Herkes onunla fotoğraf çektirmek istiyor

Brezilya’nın Aparecida de Goiania şehrinde yaşayan Andrelino Vieira da Silva dünyanın en yaşlı adamı erkeği olarak ülkesinde ünlenmeyi başardı. 121 yaşındaki adam uzun yaşamın sırlarını açıkladı. İnsanların sokakta kendisini gördüğünde fotoğraf çektirmek istediğini dile getiren Silva, torunlarının paylaşımları sayesinde kısa sürede Brezilya özelinde bir fenomene dönüşmeyi başardı.

Trend 21-12-22 13:34

Sevgilisini öldürdü, bebeğini beşikte bırakıp kaçtı! Ağlama seslerini komşuları duyunca gerçek ortaya çıktı

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, bebeğin sürekli ağladığını duyan komşular bir çilingir tuttular. Bebeğin aralıksız bir şekilde ağladığı dairenin kapısı açılınca dehşet ortaya çıktı. Sandra Maria de Sousa Silva isimli bir kadın, sekiz aylık bebeğiyle yanındaki karyolada yatağında ölü bulundu. Kadın ve bebeğin o halde tam 2 gün boyunca kaldığı belirtildi.

Trend 01-08-22 13:30

İki eşinin de aynı anda hamile kalmasını istiyor! Sosyal medyadan tepki çekti

İki kadınla aynı anda evlenen ve üçlü kişilik ilişkilinin daha sağlıklı olduğunu savunan bir adam sosyal medyadan gelen tepkilerin odağına yerleşti. Jimmy Silva, ChaCha Va Voom ve Summer Pelltier üç kişilik ilişkinin gündelik hayattaki ilerleyişini anlatmak için sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla bir anda popüler oldu. 34 yaşındaki Jimmy Silva yeni yılda eşlerinin aynı anda hamile kalabilmesi için hesaplama yaptıklarını açıkladı. Popüler çift sosyal medyada tepki topladı.

Trend 29-01-22 13:45

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden Ecko, polis operasyonunda öldürüldü

Brezilya'nın en çok aranan çete liderlerinden ve Rio de Janeiro'nun en büyük paramiliter grubunu yönettiği düşünülen "Ecko" takma adıyla bilinen Wellington Da Silva Braga, polis operasyonunda etkisiz hale getirildi.

Haber 12-06-21 20:36

Güzellik yarışmasında 'taç' skandalı! ''Boşanmış kadınlara taç verilemez, kurallara aykırı''

Sri Lanka’da düzenlenen güzellik yarışmasında Pushpika De Silva 1’inci olmasının ardından yarışmanın 2019 kazananı olan Caroline Jurie, Silva’nın tacını başından alarak 2’inci olan yarışmacıya taktı. Jurie, sahneye çıkarak Silva’nın boşanmış olduğunu bu nedenle Silva'dan tacı aldıklarını ifade etti.

Haber 07-04-21 10:23

Aydın Valiliği’nin projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenecek

Aydın Valiliği’nin koordinatörü olduğu ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs)’ adlı Erasmus+ Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklemeye değer bulduğu 32 projenin içinde yer aldı.Erasmus+ Programı 2020 yılı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında hazırlanan ve Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu koordinatörlüğünde yürütülecek olan ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama’ (Safe Digital Marketing for Agripreneurs-DIGIAGRIMARK) adlı proje, 256 başvuru içerisinden Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklemeye değer bulunan 32 projenin içinde yer aldı.Aydın Valiliği AB ve Dış ilişkiler Koordinasyon Bürosu’nun koordinatörü olduğu ve dördü yurt içinden, dördü de Avrupa Birliği’nden olmak üzere toplam dokuz kurum ve kuruluşun bulunduğu projede; Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Institute of Entrepreneurship Development (IED)/Yunanistan, Sosyal Etki ve Yenilikçi Eğitim Derneği (SOYED), Baldaque & Alves da Silva, Lda (NEWTIE)/Portekiz, European Grants International Academy SRL (EGInA)/Italya, Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM) ve Inercia Digital SL (INERCIA)/Spain proje ortakları olarak yer alıyor.İki yıl süre ile uygulanacak projede, çiftçilerin dijital pazarlama ve dijital güvenlik becerilerini geliştirerek tarım sektörünün ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini arttırmak ve tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Yurthaber 11-02-21 10:25

FTA Antalyaspor’da çalışmalar sürüyor

Korona virüs salgınından korunma amacıyla evlerinden çıkmayan Antalyasporlu futbolcular antrenmanlarını aksatmıyor.Her gün kendilerine verilen programı bireysel olarak uygulayan Antalyasporlu oyuncular, 2 günde bir de telekonferans sistemi ile bir araya gelerek toplu antrenman yapmakla kalmıyor, takımdaşlık olgusunun da güçlü tutulmasını sağlıyor.Teknik Direktör Tamer Tuna denetiminde gerçekleştirilen çalışmaya bazı futbolcular evlerinden, bazıları konakladıkları otelden katılırken, Charles da Silva Brezilya, Ferhat Kaplan Çanakkale, Veysel Sarı İstanbul, Hakan Özmert ise Sakarya’daki evlerinden bağlanarak antrenmanda yer aldı.

Yurthaber 07-04-20 13:21

Rodrygo: Galatasaray'a karşı hat-trick yapan 'Real Madrid'in yeni süper yıldızı'

Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçta üç gol atan 18 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Rodrygo Goes, efsanevi İspanyol golcü Raul'un ardından Şampiyonlar Ligi tarihinde hat-trick yapan en genç ikinci oyuncu oldu.

Haber 07-11-19 14:00

Kayıp Ermeni Yemekleri Gün Yüzüne Çıkıyor

Diyarbakır’ın mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan ve birçoğu kaybolmaya yüz tutmuş Ermeni yemekleri bir kitapla yeniden gün yüzüne çıktı. “Amida’nın Sofrası- Yemekli Diyarbakır Tarihi" isimli kitabın yazarı Silva Özyerli, hem kitabını tanıttı, hem de yemeklerden birini yaptı

Haber 04-10-19 15:20

Prematüre doğan bozayı Silva 25 kiloya ulaştı

Hayvanat bahçesinde 380 gram olarak prematüre dünyaya gelen, annesi tarafından gömülmek istenirken kurtarılan ve 7 ayda ağırlığı 25 kilograma ulaşan yavru bozayı "Silva", Çekmeköy'deki Park Of İstanbul'da hayata tutundu - Silva'nın bakıcısı biyolog Birol Turan: - "Silva 380 gram doğduğu için yaşamını doğal ortamda sürdüremeyecekti. Annesi de Silva'yı reddetti. Annesi onu gömmek üzereyken aldık. 2 ay kuvözde yaşadı, büyüdü. 12 kişilik bir ekip tarafından 2 ay boyunca 7 gün 24 saat sürekli gözetim altında tutuldu" - "Yavru ayıyı keçi sütüyle besledik. Son 1-2 aydır ete geçmeye başladık. Şu an pişmiş etle besliyoruz. Yaz aylarında sıcak havalarda soğuk karpuz veriyoruz. Silva, keçi sütüyle yapılmış dondurmayı çok seviyor"

Haber 15-08-19 11:13

Real Madrid'in 5. transferi Rodrygo Goes oldu

Real Madrid, Santos'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Rodrygo Goes'i transfer ettiğini açıkladı. Rodrygo, Real Madrid'in Eder Militao, Luka Jovic, Eden Hazard, Ferland Mendy'den sonra 5. transferi oldu.

Spor 17-06-19 19:01

Adana'da Portekiz Ülke Günü Toplantısı

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva: - "Portekiz'deki Türk yatırımları giderek arttı. Karşılıklı ticaret hacmi de yine aynı şekilde artarak devam ediyor"

Haber 20-05-19 16:29

Adana'da Portekiz Ülke Günü Toplantısı

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva: - "Portekiz'deki Türk yatırımları giderek arttı. Karşılıklı ticaret hacmi de yine aynı şekilde artarak devam ediyor"

Yurthaber 20-05-19 16:28

Voleybol 1. Lig Erkekler: Palandöken Belediyespor:3 - Solhanspor:0

Palandöken Belediyespor, Voleybol 1.Lig Erkekler Yarı Final maçında Solhanspor’u 3-0 mağlup etti.Salon: Kayseri AtatürkHakemler: İlhan Burhan xx Gürhan Gül xxPalandöken Belediyespor: Erden Çevikel xx Nevzat Güneş xx Burakhan Tosun xx Daniel Vargas xx Ali Ramis Özgür xx Hakan Polat xxSolhanspor: Yasin Akgül xx Cem Koy xx Onur Saygın xx Murat Aslan xx Goran Bjelica xx Ceyhun Tendar xx Silva de Freitas xx Umut Yücel Baran xxSetler: 25-22, 25-18, 25-19

Yurthaber 07-04-19 08:34

Voleybol 1. Lig Erkekler: Palandöken Belediyespor:3 - Solhanspor:0

Palandöken Belediyespor, Voleybol 1.Lig Erkekler Yarı Final maçında Solhanspor’u 3-0 mağlup etti.Salon: Kayseri AtatürkHakemler: İlhan Burhan xx Gürhan Gül xxPalandöken Belediyespor: Erden Çevikel xx Nevzat Güneş xx Burakhan Tosun xx Daniel Vargas xx Ali Ramis Özgür xx Hakan Polat xxSolhanspor: Yasin Akgül xx Cem Koy xx Onur Saygın xx Murat Aslan xx Goran Bjelica xx Ceyhun Tendar xx Silva de Freitas xx Umut Yücel Baran xxSetler: 25-22, 25-18, 25-19

Yurthaber 07-04-19 08:34

Portekiz Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanıdı

Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva: - "Venezuela'da özgür ve adil bir seçim ilan etmek için meşruluğa sahip tek kişi Guaido'dur" - "Venezuela'daki durum ne iç çatışmayla ne de dış müdahale ile çözülür"

Haber 04-02-19 16:11

Adrien Silva'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ve Leicester City’de Claude Puel tarafından ekarte edilen Adrien Silva’nın hem temsilcisi hem de babası olan Manuel Silva, oğlunun durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 19-01-19 10:53

Dünya Gıda Günü

FAO Genel Direktörü Jose Graziano Da Silva: - "Sıfır açlık sadece insanları doyurmak değil, onları beslemektir. Bunun için de sağlıklı yiyeceklerin üretim ve tüketimini eş zamanlı ve sürdürülebilir olarak artırmalıyız" - IFAD Başkanı Gilbert Houngbo: - "Yetersiz beslenmenin dünya üzerinde en kötü seviyede bulunduğu yer Afrika. Afrika’da her 5 kişiden biri yetersiz besleniyor" - WFP İcra Direktörü David Beasley: - "Bütün o varlığımız, uzmanlıklarımız, teknolojimizle dünya üzerinde çocuklar öldüğü için bize yazıklar olsun"

Haber 16-10-18 15:09

İzmir’den Portekiz’e eğitim hattı

Yaşar Üniversitesi ile Portekiz Camoes Enstitüsü arasında imzalanan akademik işbirliği protokolü kapsamında, üç öğrenci, burslu olarak Portekiz’e gidip hem dil öğrenme hem de Portekiz kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.Geçtiğimiz yıl Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Portekiz’in İzmir Fahri Konsolosu Ahmet Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde Portekiz’in Türkiye Büyükelçisi Paula Leal da Silva ile beraberindeki heyeti ağırlayan Yaşar Üniversitesi, iki ülke arasındaki eğitim alanındaki işbirliğine de katkı sağlamaya devam ediyor.

Yurthaber 10-10-18 09:40

İngiltere'de Yılın Futbolcusu Liverpool'un Mısırlı forveti Muhammed Salah

Liverpool'un Mısırlı forveti Muhammed Salah, İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından Premier Lig'de 2017-2018 sezonunda Yılın Futbolcusu seçildi. 25 yaşındaki Salah; Kevin de Bruyne, Harry Kane, Leroy Sane, David Silva ve David de Gea gibi isimleri geride bıraktı. Salah bu sezon 33 lig maçında 31 gol atmıştı.

Spor 28-06-18 16:00

Lula Da Silva için kader günü

Brezilya'da Yüksek Mahkeme bugün eski Devlet Başkanı Lula de Silva'nın cezaevine girip girmeyeceğine karar verecek.

Haber 04-04-18 12:23

Candidata comunista Manuela D'Ávila ¿el plan B de Lula da Silva?

El Tribunal Supremo de Brasil decidirá si Lula da Silva irá a la cárcel. En caso de caer preso, el exmandatario podría apoyar a D´Ávila para las elecciones presidenciales.

Haber 02-04-18 22:52

Caravana del expresidente brasilero Lula da Silva recibió un disparo

El ataque ocurrió cuando el exmandatario realizaba actividades políticas en el estado de Paraná, al sur del país.

Haber 28-03-18 04:52

Vagner Love tesislerde kız arkadaşıyla basılmış

Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği Vagner Love, gerçek adıyla Vagner Silva de Souza, kendisine 'Love' (aşk) lakabının nasıl takıldığını anlattı.

Spor 30-01-18 08:34

Yolsuzluk davasını temyizde de kaybetti: Lula'nın adaylığı tehlikede

Brezilya'nın eski devlet başkanı Lula da Silva, yolsuzluk ve kara para suçlamalarından ceza aldığı davayı temyizde de kaybetti. Lula'nın bir üst mahkemeye itiraz etme hakkı bulunuyor. Fakat Ekim'deki seçimde adaylığı tehlikede.

Haber 24-01-18 22:46

Jo Brezilya'da yılın oyuncusu seçildi

Brezilya 1. Futbol Ligi'ni (Serie A) şampiyon tamamlayan Corinthians'ta forma giyen ve gol kralı olan Jo (Joao Alves de Assis Silva), yılın 11'ine seçilip yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Spor 05-12-17 12:14

Sporting Braga - Medipol Başakşehir: 2-1

STAT: Municipal de Braga HAKEMLER: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali SPORTİNG BRAGA: Matheus Lima, Marcelo Goiano, Ricardo Ferreira, Raul Silva, Nuno

Yurthaber 29-09-17 00:00

Estetik Cerrahları ‘Dünyanın En Çekici Kadın Suratı’ Profilini Çıkardı

Estetik Cerrahı Dr. Julian De Silva son on yıl içerisinde kendisine gelen hastalarının isteklerinden yola çıkarak ‘en çok arzulanan kadın suratı’nı oluşturdu.

Kadin 19-09-16 15:24

Sri Lanka Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Kapadokya’ Ya Hayran Kaldı

Sri Lanka Ulaştırma Bakanı Nimal Siripala De Silva, İç Anadolu Bölgesi Nevşehir Fahri Konsolosu Av....

Yurthaber 25-05-16 08:34

'Volkan'ın soyadı Veratti ya da Silva olsa...'

Süper Lig’de geçen sezon Bursa forması ile asist kralı olan Volkan Şen, F.Bahçe’ye de büyük umutlarla gelmişti...

Spor 06-11-15 11:34

Şanlıurfaspor Toni Silva Ve Fernando İle Yollarını Ayırdı

Şanlıurfaspor Kulübü Toni Brito De Silva ve Fernando Silva Dos Santos’un sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti.Şanlıurfaspor...

Yurthaber 05-11-15 12:44

Portekizli Silva Şanlıurfaspor'da

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, Transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, daha önce Portekiz'in yanı sıra Rusya ve İngiltere'de de forma giyen Toni Brito Silva ile 2

Yurthaber 01-08-15 11:31

PSG uzatmalarda turladı

Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain, 31’de İsveçli golcüsünü haksız bir kırmızıyla kaybetti. Uzatmada penaltı yapan Thiago Silva, 113’te Chelsea karşısında 2-2 ile tutu getiren isim oldu.

Spor 11-03-15 22:59

İspanya'yı 1-0 Yenen Uruguay, Yarı Finale Yükseldi

Stat: Bursa Atatürk StadıHakemler: Roberto Garcia, Jose Luis Camarco, Alberto MorinUruguay: De Amores, Silva, Varela...

Yurthaber 06-07-13 23:38

Uruguay: 0 - Hırvatistan: 1

Stat: Bursa Atatürk StadıHakemler: Neant Alıoum, Evarist Menkouande, Peter Edibi Uruguay: De Amores, Silva, Varela,...

Yurthaber 23-06-13 22:09

Dünyanın en uzun kızı artık çok mutlu!

Dünyanın en uzun genç kızı olarak tanınan Brezilyalı Elisany de Crus Silva, kendisinden 44 santim kısa erkek arkadaşıyla mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Trend 24-12-12 12:44

Kayserispor Oyun Kurucusunu Buldu

Kayserispor Panathinaikos FC’ de forma giyen Cleyton Alexandre Henrique Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kayserispor...

Yurthaber 11-06-12 09:18

Yeni BM koordinatörü Irak'ta

BM'nin yeni Irak koordinatörü Ramiro Armando de Oliveira Lopes da Silva, halkın acil ihtiyaçlarının karşılanması için sınırlı miktarda petrol satışına izin veren BM programının geliştirilmesi için bugün Irak'a geldi.

Haber 20-07-02 17:22