Tadic Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan müthiş bir gol attı! Kaleci Mahammadaliyev'in hatasını affetmedi

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında sahalarda ender rastlanacak cinsten bir pozisyon yaşandı. Rakip kalecinin hatasında topla orta sahada buluşan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tadic çok zor pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak orta sahadan topu ağlara gönderdi.

Spor 03-04-2024 22:15

Tadic'e sürpriz teklif! Verdiği cevap belli oldu

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun eski takımı 'geri dön' çağrısında bulundu.

Spor 30-03-2024 12:29

Emre Bol canlı yayında Fenerbahçe'de Tadic ve Kent arasında çok ciddi problem var dedi bu sözlerinin ardından telefonu çaldı

Fenerbahçe'de Alanyaspor karşısında yaşanan sürpriz puan kaybının yankıları sürerken yorumcu Emre Bol katıldığı bir YouTube programında Tadic ve Kent'in arasında ciddi bir problem olduğunu öne sürdü. Bol'un bu açıklamalarının ardından telefonu çalarken arayan kişinin Ali Koç olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 13-02-2024 09:52

Dusan Tadic'ten Beşiktaş maçı öncesi korku salan açıklama! ''Derbilerde gözlerimin rengi değişiyor''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Tadic, "19 maçlık seri zamanında iyi ivmemiz vardı, iyi futbol oynadık. Formumuz gittikçe artıyordu. Sonra aynı pozisyonda birçok sakat oyuncumuz oldu. Bu da oyun seviyemizi bir anlamda düşürdü. Bizler mazeret gösterecek insanlar değiliz. Şu da bir gerçek ki; tüm takımlarda önemli oyuncular sakatlandığında kendi ritminizi ortaya koyma konusunda aksaklıklar olabiliyor." dedi.

Spor 07-12-2023 16:17

Ahmet Nur Çebi, Tadic transferindeki suçu Şenol Güneş'e attı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Dusan Tadic ve Alexander Djiku hakkında açıklamalarda bulundu. Sezon başında gündem olan Tadic transferi hakkında itiraflarda bulunan Çebi, bu transferi Şenol Güneş'in istemediğini iddia etti.

Spor 23-11-2023 08:45

Trabzonspor ve Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye peş peşe göndermeler...

Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig’de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi. Maçın ardından paylaşım yapan Trabzonspor, sarı-lacivertlilere göndermede bulundu.

Spor 04-11-2023 21:32

Fenerbahçe'de beklenmedik Dzeko ve Tadic gelişmesi! İsmail Kartal kararını verdi

Fenerbahçe'de sezonun flaş transferi Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Performansındaki düşüklük sebebiyle İsmail Kartal'dan eleştiri alan yıldız oyuncunun kulübeye çekileceği iddia edildi.

Spor 20-09-2023 08:50

Fenerbahçe'nin yıldızları Tadic ve Dzeko'dan 'Çetnik Selamı' açıklaması! Bizden korkuyorlar

Sırbistan Milli Takımı uçağında yaptığı 'Çetnik Selamı' hareketi ile gündem olan Dusan Tadic'ten konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 13-09-2023 18:31

Fenerbahçe'nin golündeki detay öğrenenleri şaşırttı! Tadic'i herkes ayakta alkışlıyor...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında konuk ettiği Hollanda ekibi Twente'yi 5-1 yendi. Sarı-lacivertlilerin top toplayıcı çocuklarının maç boyunca hızlı hareket etmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Maç sonunda bu olayın detayı ortaya çıktı.

Spor 25-08-2023 07:49

Derya Uluğ'un Tadic'in videosuna yaptığı yorum gündem oldu! Yazıp durmayın

Fanatik Fenerbahçeli olan şarkıcı Derya Uluğ'un yaptığı paylaşım yanlış yorumlandı. Futbolcu Tadic'in videosuna yaptığı yorumla gündeme gelen Derya Uluğ sosyal medyadan açıklama yaptı.

Magazin 28-07-2023 11:36

Fenerbahçe'de Tadic rüzgarı! Maçın ardından sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe'nin Zimbru'yu 5-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Dusan Tadic'in performansı dikkat çekti.

Spor 27-07-2023 13:18

Dusan Tadic'ten Dzeko'ya mesaj! ''Umarım bu sezon onu da gol kralı yapabilirim''

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Dusan Tadic, “Şampiyon olmak için en önemli şey birlikte olmak. İyi anlarda da kötü anlarda da birlik olmak gerekiyor. Ancak birlik olursak şampiyon olabiliriz” dedi.

Spor 24-07-2023 17:48

Tadic ve Halil Dervişoğlu transferi sonrası Beşiktaş karıştı! Stadyumun önünü bastılar, polisler engel oldu

Aynı gün içinde Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu da Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ta taraftarlar stadyumun önüne giderek yönetimi istifaya davet etti.

Spor 17-07-2023 11:48

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tadic, Messi'yi bile solladı! Kırılması neredeyse imkansız olan rekoru elinde tutuyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tadic'e ait ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Bir takvim yılında en çok asist yapan futbolcunun Tadic olduğu öğrenildi. Messi'yi bu istatistikte geride bırakmayı başaran Tadic, kırılması neredeyse imkansız olan bir rekoru elinde tutuyor.

Spor 17-07-2023 08:12

Tadic'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe'nin uçağı yeniden havalandı!

Fenerbahçe Kulübü, Sırp orta saha Dusan Tadic’i transfer görüşmelerini tamamlamak için gece geç saatlerde İstanbul’a getirdi. Dzeko transferinin ardından Tadic'i de kadrosuna katan sarı-lacivertliler bir transfer daha yapmak için harekete geçti.

Spor 16-07-2023 15:29

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Gece yarısı oyuncuyu İstanbul'a indirip imzayı attırdılar...

Fenerbahçe Kulübü, Sırp futbolcu Dusan Tadic'in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Gece yarısı yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiren sarı-lacivertliler, Beşiktaş'a büyük bir transfer çalımı attı.

Spor 16-07-2023 09:47

Beşiktaş, Tadic'i bitirmek üzere! Türkiye'de tüm dengeleri değiştirecek yılın transferi için tüm detaylar burada...

Tadic, Ajax Kulübü’ne ayrılmak istediğini dün söyledi. İki gündür antrenmanlara çıkmayan yıldız oyuncu, Beşiktaş'a transfer olmak istediğini yönetime bildirdi.

Spor 14-07-2023 14:20

Beşiktaş ile anlaşma aşamasına gelen Tadic, Ajax ile sözleşmesini feshediyor!

Ajax ile bugün sözleşmesini feshedecek Dusan Tadic, kampa menajeriyle birlikte geldi. Beşiktaş'a gelmek için gemileri yakan yıldız oyuncunun transferi siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırmış durumda...

Spor 13-07-2023 15:07

Feyenoord'un yıldızı Orkun Kökçü maçın önüne geçti! Depremzedelerin destek vermedi, Kökçü ile dalga geçti Tadic...

Hollanda ekiplerinden Feyenoord'da top koşturan milli futbolcumuz Orkun Kökçü, son haftalarda gündemden düşmüyor. 22 yaşındaki Kökçü, geçtiğimiz günlerde Tadic ile gerginlik yaşarken, bu durumu saha içerisinde de devam etti. İşte detaylar...

Spor 06-04-2023 07:49

Türk bayraklı pazubandı takmamıştı! Sneijder'in açıklamasının ardından 'olay adam' Tadic ilk kez konuştu!

Ülkemizde gerçekleşen deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya çalışılırken, futbol dünyasından da Türkiye için destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dünyanın 5 büyük ligin yaşanan bu büyük yıkın sonrası resmi maçlar öncesi saygı duruşu kararı alınırken, Hollanda ekibi Ajax'ın Sırp takım kaptanı Dusan Tadic depreme destek kaptanlık pazubandını takmaması sonrası büyük tepki toplamıştı. Tadic'ten bu konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Spor 15-02-2023 10:25