Veronika Haberleri

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek Instagram'dan fena korktu! Göğüslerine böyle sansür uyguladı... Bikini izini mi kontrol ediyor?

Sosyal meydadan yaptığı birbirindne cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Veronika Rajek yine ilginç bir pozla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim hayranlarıyla ev hallerini paylaştı. Ancak Instagram'ın topluluk kurallarından çekinen Rajek kendi sansürünü kendisini uyguladı.

Trend 2024-01-31 13:59:59

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek ceketinin fermuarını zar zor kapattı! O anlar Instagram'ı sallamayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Veronika Rajek, 6 milyonu aşkın takipçisiyle ceketinin fermuarı kapatma konusunda zorluk yaşadığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 2024-01-08 10:05:44

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek'in ceketinin fermuarı kapanmadı! O anları Instagram'dan paylaşınca olay oldu

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının beğenisini kazandı. Sosyal medyada 6 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim pembe ceket ve etekten oluşan takımıyla nefesleri kesen bir paylaşıma imza attı.

Trend 2023-11-25 13:47:32

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek tanga bikini altına kendi kendisine sansür uyguladı! Paylaşımı gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Veronika Rajek bikini takımıyla nefesleri kesti. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Rajek, tanga bikini altını şeftali emojisiyle kapatmayı tercih etti.

Trend 2023-11-23 15:43:30

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek, lüks otomobilin önünde süper minisiyle poz verdi! Olay yaratan pozları Instagram'ın dilinde...

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Veronika Rajek yine limitleri zorlayan bir pozla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim son olarak kahverengi spor takımıyla lüks bir otomobilin önünde poz verdi. Rajek'in gönderisi beğeni topladı.

Trend 01-11-23 09:38

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek, karın kaslarını göstermek istedi! Taytını eliyle aşağıya doğru indirdi

Sosyal medyadan yaptığı fitness ve sağlıklı yaşam paylaşımları sayesinde kısa sürede 6 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Veronika Rajek hayranlarının karşısına yine spor yaptığı anlarla çıktı. Fenomen isim ayna karşısına geçerek verdiği pozda karın kaslarını göstermek için taytını aşağıya doğru indirdi.

Trend 27-10-23 09:59

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek, spor salonunda karın kaslarını gösterdi! Instagram'da gündem yarattı

Sosyal medyada 6 milyonu aşkın takipçisi bulunan Veronika Rajek, spor salonunda karın kaslarını gösterdiği pozuyla sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Fenomen isim taytını aşağıya indirerek karın kaslarını paylaştığı gönderisi kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Trend 11-10-23 11:54

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek bluzunu yukarı kaldırıp cesur pozunu verdi! Uyguladığı sansür bile yeterli olmadı

Sosyal medyada yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımıyla yine ilginin odak noktasına yerleşti. Fenomen isim ayna karşısındaki cesur selfiesine sansür uygulasa da frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 01-09-23 14:06

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek “Kalçan küçük” eleştirisine bikinili pozuyla cevap verdi! Olay yaratan paylaşım

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek kullanıcılardan sık sık kalçasının küçüklüğüne yönelik eleştiriler almasından sonra duruma adeta isyan etti. Mor tanga bikinisiyle denizden çıktığı sırada çekilen pozlarını paylaşan fenomen isim kalçasını eleştirenlere cesur bir şekilde cevap verdi.

Trend 25-08-23 14:58

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek güneşlenirken bikini izi kalmaması için şekilden şekle girdi! Kalçasını güneşlendirdi

Instagram’da 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Veronika Rajek, yaz tatilinin tadını çıkarttığı anlarda çekilen bir pozunu paylaşarak sevenlerinin beğenisini topladı. Fenomen isim İtalya’nın Capri Adası’nda deniz kenarındaki bir şezlonga uzanan Rajek güneşlenirken bikini izi kalmaması için şekilden şekle girdi. O anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 15-08-23 13:34

Pazartesi sendromu sosyal medya fenomeni Veronika Rajek’e uğramadı! Göğüslerine küçük gelen bikinisiyle tatilin tadını çıkarttı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek, yaz aylarının tadını çıkarttığı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sıcak havaları fırsat bilerek tatil yerlerine kaçan Rajek, uzanarak güneşlendiğini anlarda çekilen bir pozunu paylaşarak hayranlarına “Mutlu Pazartesiler” diledi.

Trend 07-08-23 14:26

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek süper mini şortuyla Instagram’ı alev alev yaktı! Oturuşuyla gündem yarattı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek yine Instagram’ın limitlerini zorlayan cesur bir poza imza atmayı başardı. Fenomen isim son olarak süper mini şortuyla bacaklarını iki yana açarak oturunca gündem oldu.

Trend 05-07-23 10:03

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek süper mini şortuyla şov yaptı! Görenler iç çamaşırı zannetti

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanarak 5 milyon takipçiye ulaşan fenomen isim Veronika Rajek yine hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim süper mini şortuyla kombinlediği parıltılı kısa bluzuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Rajek’in gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 01-07-23 13:43

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek Instagram’ı alev alev yaktı! Tulumunun fermuarını açıp göğüslerini gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Veronika Rajek 5 milyonu aşkın takipçisiyle yine kalp atışlarını hızlandıran pozlarını paylaştı. 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni tulumun fermuarını aşağıya doğru indirerek göğüslerini ön plana çıkarttığı pozlarını yayınladı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 17-06-23 10:25

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek göğüs dekolteli bluzuyla bir görene bir daha baktırdı! Dekoltesine kimse anlam veremedi

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek hayranlarından tam not aldı. 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni sadece göğüs uçlarını örten bir bluzla kamera karşısına geçti. Fenomen ismin cesur paylaşımı hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 15-06-23 13:39

İstanbul'da taksiciden Rus turiste skandal teklif! 100 dolar...

Rusya'dan İstanbul'a gelen Rus turist hayatının şokunu yaşadı. Galata'da kalacakları otele gelen Rus turist, araçta telefonunu unuttu. Otel yetkililerinin yardımıyla ulaşılarak Rus kızın mesaj attığı taksici, telefonu getirme karşılığında kendisinden 100 dolar istedi. Yaşadığı olayı anlatan Veronika Makhno, "2 gün geçti ve şoförle irtibat kuramıyoruz. Telefonum hala yok” diyerek yardım istedi.

Haber 11-01-23 10:14

Her satırı kan donduracak! Sevgilisi istismar etsin diye küçük çocuğu parktan kaçırıp...

28 yaşındaki Veronika Khomchuk, 46 yaşındaki erkek arkadaşı Andrey Komaritsky'nin tecavüz edebilmesi için Rusya'nın Kurilsk kentindeki bir oyun alanından ismi paylaşılmayan 7 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmakla suçlandı. Sevgilisi Komaritsky'nin yaşananların ardından küçük kızı pencereden atması üzerine olay ortaya çıktı.

Trend 29-08-22 15:29

Veronika ne demek? Veronika kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Veronika kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Veronika kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 18:30

Eski Ukrayna güzellik kraliçesi Veronika Didusenko, ülkesinden kaçışını anlattı! Dünyaya çağrıda bulundu: Daha fazla silahlandırın

Ukrayna'da 2018'de düzenlenen güzellik yarışmasında "Miss Ukraine" unvanı kazanan Didusenko, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlediği basın toplantısında, Ukrayna- Rusya savaşında yaşadıklarını anlattı. Rusya işgalinin ilk gününde 7 yaşındaki oğluyla beraber ülkesinden kaçmak zorunda kaldığını söyleyen Didusenko, dünyaya seslendi. Ukraynalıların ve kadınların daha fazla silahlandırılması için çağrıda bulundu.

Trend 09-03-22 15:01

Sosyal medya fenomeni güzel olduğu için eleştirildiğini itiraf etti! Cevabı sert oldu

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek, güzel olduğu için kullanıcıların kendisini sıklıkla eleştirdiğini dile getirdi. Fenomen isim güzelliğin bir ayrıcalık olduğunu ancak dezavantajlı durumlar yarattığını söyleyerek kendisini eleştiren sosyal medya kullanıcılarına cevap verdi.

Trend 01-02-22 14:36

Wilma Elles ekranlara mı dönüyor?

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi ile şöhreti yakalayan oyuncu ve model Wilma Elles, ikizleri Melodi Evita Veronika ve Milat Aristo Kerem ile City's Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin 29-01-21 13:58

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol - ZVVZ USK Praha: 50-109

   SALON: SERVET TAZEGÜL HAKEMLER: Elena Chernova (xx), Esperanza Mendoza Holgado (xx), Ongjen Jokic (xx) GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL: Melis Talay (x), Gökşen Fitik (x) 6, Meltem Avcı (x) 1, Alexandria Bentley (xx) 17, Feride Akalan (x) 6, İlayda Güner (x) 8, Lara Sanders (x) 9, Gabriela Marginean (x) 3 ZVVZ USK PRAHA: Cristina Ouvina (x) 9, Marija Rezan (xx) 12, Veronika Sipova (x) 5, Veronika Vorackova (x) 8, Alyssa Thomas (xx) 17, Teja Oblak (xx) 23, Brionna Jones (xx) 16, Simona Sklenarova (x) 7, Valeriane Vukosavljevic (xx) 12 1’İNCİ PERİYOT: 8-30 İLK YARI: 18-59 3’ÜNCÜ PERİYOT: 29-83 FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu 10’uncu maçında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, evinde konuk ettiği Çekya ekibi ZVVZ USK Praha'ya 109-50 mağlup oldu.

Spor 15-01-20 20:52

ULUSLARARASI KÖPRÜ KURAN TÜRK DİZİLERİ - Rus gençler dizilerle Türkiye'yi tanıyor

Rus Dili öğretmeni Veronika Skirko: - "Bazı Türk geleneklerini dizilerden öğrendim. Mesela; evden çıkan birisinin arkasından su döküyorlar. Aslından bunun ne kadar anlamlı olduğunu sonradan öğrendim" - Adli tıp uzmanı Natalya Kiriçok: - "Muhteşem Yüzyıl'ın sadece birkaç bölümü Rusça’ya çevrilmişti. Diziyi çok sevdiğim için Türkçe izlemeye devam ettim. Böylelikle Türkçeye ilgi duydum, kurslara gitmeye başladım"

Haber 29-11-19 11:15

Güzellik kraliçesi tacını geri vermeyi reddetti

Ukrayna Güzellik Yarışması'nda birinci olan Veronika Didusenko daha önce evlenip boşandığı ve 4 yaşında bir oğlunun olduğunu ortaya çıkmasıyla yarışmadan diskalifiye edildi.

Haber 27-09-18 07:47

Adana'da minik balerinlerin gösterisi beğenildi

VERONİKA Arman Adana Bale Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, hazırladıkları 'Yıl Sonu Resitali' ile izleyicilere unutulmaz bir gösteri sundu.

Haber 24-06-18 11:57

Veronika Arman Adana Bale Merkezi’nden Yıl Sonu Gösterisi

Annesi Veronica Arman’a ait bale merkezinin yıl sonu etkinliğine katılmak üzere Adana’ya gelen Adanalı Gazeteci...

Yurthaber 20-06-16 15:19

Wilma Elles'in annesi Veronika Elles hayatını kaybetti

Geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olan güzel oyuncu Wilma Elles annesini kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Veronika Elles tedavi gördüğü Almanya'da yaşam mücadelesini kaybetti.

Magazin 27-05-16 14:44

Rusya'da grip salgını: 50 kişi hayatını kaybetti

Rusya Sağlık Bakanı Veronika Skvortsova, grip salgınının Rusya'nın 47 bölgesine yayıldığını ve 50 kişinin öldüğünü açıkladı.

Haber 27-01-16 20:12

İdo Tatlıses klibinde rol alan güzelle yemekte

İdo Tatlıses, önceki akşam "Marifet" klibinde rol alan Ukraynalı model Veronika Buba ile yemekteydi. Baş başa yemek sırasında objektife takılan ikilinin samimiyeti "yeni aşk" ihtimalini akıllara getirdi.

Magazin 30-11-15 11:03

Rusya Ebola virüsüne karşı aşı geliştirdi

Rusya Sağlık Bakanı Veronika Skvortsova Ria Novosti ajansına yaptığı açıklamada, Ebola virüsüne karşı deneysel aşı hazırladıklarını ve bu aşının ilk denemelerinin olumlu sonuçlandığını bildirdi.

Haber 27-08-14 10:47

3. Avrupa Serbest Dalış Şampiyonası

3. Avrupa Serbest Dalış Şampiyonası Statik Apnea (Su içinde hareketsiz halde nefes tutma) yarışlarında kadınlarda Avusturya takımından Veronika Dittes, erkeklerde

Yurthaber 01-11-12 13:40

12. Afyonkarahisar Caz Festivali Başladı

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen, "Afyonkarahisar Caz Festivali", Çek Cumhuriyeti'nden Veronika Vitova'nın konseriyle başladı.

Yurthaber 04-06-12 23:40

Veronika Arman'ın öğrencileri büyüledi

Veronika Arman Adana Bale Merkezi’nin 2011-2012 Öğretim Yılı Balo Resitali izleyenleri adeta büyüledi.

Yurthaber 02-06-12 12:26

5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Kupası

5. Uluslararası Bedensel Engelliler Atıcılık Dünya Kupası'nda, bayanlarda 10 metre havalı tüfek bireysel yarışlarında Slovak Veronika Vadovicova birinci oldu.

Yurthaber 02-05-12 22:00

Gürcistan’ın bakanı ‘striptizci’ çıktı

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin ekonomi bakanı olarak atadığı 28 yaşındaki güzel Veronika Kabaliya’nın bir süre önce yaşadığı Kanada’da bir kulüpte striptiz yaptığı iddia edildi.

Haber 28-07-10 08:06