Yetkili Servis Haberleri

İnci kaşıkla servis ediliyor! Fiyatı 40 bin TL... Dünyaca ünlü lüks restoran Bakan Ersoy'un otelinde açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da, Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi açıldı. Mekanın bir klasiği olan ve inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesin fiyatı ise türüne ve gramajına göre 170-1147 euro arasında yani yaklaşık 40 bin TL civarında.

Finans 2024-07-26 10:29:49

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 2024-07-25 12:31:38

Trump'a suikast girişiminde ses getiren görüntü! Gizli servis ile polisin konuşması yayınlandı: Saldırganı öncesinde fark etmişler

13 Temmuz'da ABD'de başkanlık için çalışmalarını sürdüren Donald Trump'a karşı bir suikast girişimi düzenlenmiş, Trump yaralanmış saldırgan ise öldürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayda yeni görüntülere ulaşıldı. Saldırganın eylemi yapmadan önce fotoğraflarının polis ve gizli servis arasında dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

Haber 2024-07-24 17:14:24

Trump'a suikast girişimi o ismi koltuğundan etti! Gizli Servisi sarsan istifa

ABD basını, Gizli Servis Direktörü Kimberley Cheatle'nin Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından istifa ettiğini yazdı.

Haber 2024-07-23 17:37:40

Ayran aşı çorbası tarifi: Ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Ayran aşı Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde dahi yer bulmuş olan Türk mutfağına has özel bir çorbadır. En büyük özelliği ise soğuk olarak tüketilmesi ve servis edilmesidir. Özellikle yaz günlerinin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri olan ayran aşının yapımı ise oldukça kolaydır. İşte tarifi!

Yemek 23-07-24 00:18

'Bizi dehşete düşürdü' O ülkeyi karıştıran olay! Huzurevine silahlı saldırı: 5 ölü 'Son çağrı' deyip...

Hırvatistan’da bir bakımevine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, saldırgan polis tarafından yakalandı. Hırvatistan Devlet Başkanı Zoran Milanovic "Bu tüm yetkili kurumlara, silahlanmanın daha sıkı kontrol edilmesi de dahil olmak üzere toplumdaki şiddeti önlemek için daha fazlasını yapmaları yönünde korkunç bir uyarı ve son bir çağrıdır" derken Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic ise "Daruvar’daki huzurevinde 5 kişinin öldürülmesi bizi dehşete düşürdü" ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 16:53

CrowdStrike sorunu nedir, nasıl çözülür? CrowdStrike arızası ve Microsoft Windows Crowdstrike mavi ekran sorunu

Pek çok ülkede havaalanı, banka, acil servis gibi kurum ve kuruluşlar ile çeşitli işletmeler tarafından sunulan hizmetlerin askıya alınmasına yol açan CrowdStrike Falcon sensörü arızası Windows işletim sisteminin kurulu olduğu cihazları etkilemiştir. Bu sorun bilgisayarlarda mavi ekran hatasının ortaya çıkmasına yol açmıştır. Windows CrowdStrike Falcon sorunun çözümü ise bireysel olarak uygulanabilen teknik adımlar ile sistemden gerçekleştirilen geliştirmeleri içermektedir.

Haber 20-07-24 11:49

Evde çilek sorbe tarifi: Evde çilek sorbe nasıl yapılır?

Mevsiminde taze çileklerle lezzetli ve serinletici bir sorbe hazırlayabilirsiniz. Aşağıda verilen malzemelerin miktarlarını kişi sayınıza göre artırarak daha fazla kişiye de sorbe servis edebilirsiniz. Evde çilek sorbe tarifimizin hazırlanışı da son derece kolay.

Yemek 19-07-24 20:32

Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi: Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Fıstık ezmesi sevenlerden ve yaz günü sıcaklarında bunalınca dondurma yemeği tercih edenlerdenseniz bu tarifi çok seveceksiniz. Pratik bir şekilde hazırlayıp servis edebileceğiniz evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 05:20

Evde fındıklı dondurma tarifi: Evde fındıklı dondurma nasıl yapılır?

Farklı ve yapımı kolay bir dondurma tarifi arıyorsanız ve evde kendi dondurmanızı kendiniz yapmak istiyorsanız bu tarifi çok seveceksiniz. Evde fındıklı dondurma tarifini siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 01:59

5 katına çıkıyor... Milyonlarca veli, kara kara düşünmeye başladı: Okul kitaplarına yüzde 400 zam geliyor!

Velilerin 'özel okul zammı' kabusu; servis ve yemeklerin ardından ders kitabı ücretleriyle devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 6 ila 10 bin lira olan kitap ücretlerinin bu yıl 5 katına çıkması bekleniyor. Birçok özel okulun şimdiden 40 bin TL'lik kırtasiye faturası hazırlığında olduğu belirtilirken, veliler ise kara kara düşünmeye başladı.

Finans 17-07-24 08:42

Servis şoförü neye uğradığını şaşırdı! Aracın bagajını açtı genç kızı o halde gördü

Tekirdağ'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Aracını park eden Celal Yalman sinyali yanan aracı için geri döndüğünde bagajda hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Genç bir kızı yatarken gören Yalman hemen ekiplere haber verdi. Alkollü olabileceği düşünülen kadın sağlık ekipleri tarafından kontrolleri yapıldıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

Haber 16-07-24 10:17

Dünyanın konuştuğu suikastın arkasındaki isim: Thomas Matthew Crooks... Evinin etrafı sarıldı, ABD'li yetkili kullandığı silahı açıkladı! Milyonlarca evde var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya mitingi sırasında suikast girişiminde bulunulmasının yankıları sürüyor. Suikast girişimi sonrası şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silah merak konusu oldu. ABD basınında çıkan bir habere göre, adının açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkili, olay yerinde öldürülen şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silahı açıkladı. Öte yandan, 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un evinin etrafının polis araçlarıyla çevrildiği gelen haberler arasında.

Haber 14-07-24 14:50

TÜİK'ten yüzde 45-75 enflasyon açıklaması! Maksatlı olarak farklı servis edilmiş

Türkiye İstatistik Kurumu, TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya'nın gündem olan enflasyon sözlerine dair açıklama yaptı. TÜİK açıklamada, söz konusu sözlerin bağlamından koparıldığını ve maksatlı olarak farklı servis edildiği dile getirildi.

Finans 11-07-24 09:41

Küçükçekmece'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı

Küçükçekmece'de, 3 servis aracı ile su tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-07-24 10:13

Trafikteki tartışma zincirleme kazaya neden oldu!

Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri olan İstanbul'da sabah saatlerinde servis şoförlerinin yol tartışması zincirleme kazaya neden oldu. Trafiği durma noktasına getiren kazada yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 08-07-24 09:54

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor 06-07-24 08:19

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullar da ücret tarifelerini açıkladı

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullarda ücret tarifelerini açıkladı. Ancak açıklanan fiyatları ne vatandaşlar ne de öğrenciler beklemiyordu. Okul ücretine bir de servis, yemek ve kitap da eklenince bir öğrencinin özel okul ücreti 1 milyonu aşıyor.

Haber 04-07-24 13:25

LGS sonuçları açıklandı! Özel okul fiyatları katlandı, rakamlar dudak uçuklattı

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından özel okulların fiyat tarifeleri de belli oldu. Taban fiyat 300 binden başlıyor, yabancı okullar sadece eğitim masrafları için 800-900 bin TL istiyor. Servis-kitap derken bu rakam 1 milyonu buluyor.

Manşet 03-07-24 22:29

İlçenin tek kadın muhtarı! Yetkili makamlarla sürekli temas halinde

Samsun’un Vezirköprü ilçesinin tek kadın muhtarı Şerife Ak, mahallesinin sorunlarını toplayıp, ilgili makamlara aktarıyor.

Kadin 03-07-24 12:04

'Oranda ciddi artış sağlayacak...' Bahşiş ve servis ücretlerine ilişkin açıklama geldi

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından takip ve talep edilen ve sektör çalışanlarının da faydasına olan kredi kartları ile bahşiş ödenmesine ilişkin yasal düzenleme çalışmasını desteklediklerini bildirdi.

Finans 29-06-24 11:54

Mersin'de 3 araçlık feci kaza! 2 kişi öldü, 35 kişi yaralandı... Hepsi aynı yerde çalışıyordu

Mersin'in Silifke ilçesinde Akkuyu Nükleer Güç Santralinde (NGS) çalışan işçileri taşıyan servis otobüsünün karşı şeride geçerek servis aracı ve otomobile çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 35 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin uzman çavuş olduğu, yaralanan otomobil sürücüsünün de Akkuyu NGS'de görevli uzman çavuş olduğu öğrenilirken diğer servis aracının da NGS işçilerini taşıdığı kaydedildi.

Haber 29-06-24 10:46

Erozyon nasıl yazılır? Erozyon mu erezyon mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan kelimelerin doğru yazım biçimlerini bilmek son derece önemlidir; bu hem iş hem de sosyal yaşamda doğru iletişim kurabilmek için gereklidir. İnsanlar, günlük konuşmalarında dahi kelimelerin doğru yazımı konusunda zaman zaman tereddüt yaşayabilirler. Türkçe dil bilgisi kuralları ve kelime kullanımı konusunda en yetkili kaynak Türk Dil Kurumudur. Bu kapsamda araştırılan sözcüklerden biri erozyondur. Peki, erozyon nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 16:03

Vergi yok, ATM’lerin faaliyetleri sonlandırılacak! Kripto para yatırımcısı merak ediyordu: Yeni yasanın detayları belli oldu

Kripto para yasası Meclis'ten geçti. Bu kapsamda SPK, sermaye piyasası araçlarının kripto varlık olarak ihraç edilebilmesinde yetkili olacak. Yatırımcıların en çok merak ettiği konu ise kripto paraya vergi gelip gelmediğiydi. Yasada yatırımcılardan vergi alınması yönünde bir düzenleme yer almadı. Kripto para ATM'lerinin faaliyetlerinin sonlandırılmasına karar verildi.

Finans 27-06-24 11:31

Otomobil satışları için karar! Peş peşe açıklandı: 6 ay 6 bin kilometre sınırlamasında süre uzadı

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe "6 ay-6 bin kilometre" ve "ilan kısıtlaması" uygulamalarının 1 Ocak 2025'e kadar uzatıldığını bildirdi. Ayrıca bugüne kadar 6 ay 6 bin km düzenlemesi kapsamında, otomobil yetkili bayisi ile oto galerilere yaklaşık 52 milyon TL, ilan kısıtlamasına aykırı hareket edenlere ise yaklaşık 90 milyon TL idari para cezası uygulandı.

Finans 27-06-24 09:01

Kaçamak muhallebi tarifi: Kaçamak muhallebi nasıl yapılır?

Canı tatlı çekenlere ama diyetinden de taviz vermek istemeyenlere özel bir tarifimiz var: Kaçamak muhallebi tarifi! Bu tarifle hem tatlı ihtiyacınızı gidereceksiniz hem de ister öğünlerde, isterseniz yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz bir tatlı hazırlayacaksınız. Afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:51

Vişneli yaprak sarma tarifi: Vişneli yaprak sarma nasıl yapılır?

İster mevsiminde dalından yeni ayrılmış taze taze vişneler, isterseniz dondurulmuş vişneler ile lezzetli bir vişneli yaprak sarması yapabilirsiniz. Bu tarifi ister öğünlerinizde servis etmek üzere isterseniz de misafirlerinize ikram etmek için bir kenara koyabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:30

Kornişon turşu tarifi: Evde kornişon turşu nasıl yapılır?

Her öğünde her yemeğin yanına servis edebileceğiniz, hem lezzetli hem de şifa deposu turşular yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Özellikle hazır turşu almaktan hoşlanmayanlar bu tarife bayılacak!

Yemek 24-06-24 13:19

Kanepe tarifi: Kanepe nasıl yapılır? Şık sunumlu, ikramlık kanepe yapımı

Doğum günleri, kutlamalar, kokteyller gibi çeşitli davetlerinizde ve özel günlerde birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz çeşit çeşit kanepeler imdadınıza yetişir. Böyle günlerinizi ve davetlerinizi kolaylaştıracak bir kanepe tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:14

Hastane bahçesinde silahlı çatışma! Onlarca mermi sıkıldı, herkes panikle kaçıştı... Acil servis kapatıldı

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin ortak kullandıkları bahçede iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Onlarca merminin sıkıldığı çatışmada 4 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırganları arama çalışmaları sürüyor. Olayda çevredekilerin panikle sağa sola koşuştuğu öğrenilirken seken mermiler güvenlik kulübesiyle yoldan geçen bir araca isabet etti. Acil Servis hasta giriş ve çıkışı tedbir amacıyla kapatıldı.

Haber 23-06-24 09:51

Kremalı tavuk tarifi: Kremalı tavuk nasıl yapılır?

Hızlıca hazırlanabilecek bir tarif ile hem lezzetli bir öğün hem de çat kapı gelen misafirlere leziz bir sofra hazırlanabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki kremalı tavuk tarifimizi kullanabilir, istediğiniz diğer yiyeceklerle birlikte misafirlerinize servis edebilirsiniz.

Yemek 21-06-24 20:15

Yeni tehdit: KP.3! Çok bulaşıcı ve hızla yayılıyor diyerek belirtilerini açıkladılar!

Koronavirüsün varyantı olan Omicron'dan sonra çıkan JN.1'in de yeni bir varyantı çıktı. KP.3 ismindeki virüsün vaka sayıları ABD'de her geçen gün artmaya devam ediyor. Acil servis yatışları da son dönemde iyice arttı. Uzman isimler KP.3'ün son derece bulaşıcı olduğunu belirtti ve semptomlarını açıkladı.

Manşet 19-06-24 19:37

Fırında bonfile tarifi: Fırında bonfile nasıl yapılır?

Yapımı uzun sürse de aslında son derece pratik bir tarif olan fırında bonfile tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri kullanabilirsiniz. Damak tadınıza göre isterseniz patates püresi, pilav ya da çeşitli sebzelerden oluşan garnitürler ile servis edebilirsiniz.

Yemek 18-06-24 17:17

Etli fajita tarifi: Etli fajita nasıl yapılır?

Meksika mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan etli fajitayı siz de kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz. Servis ederken yine Meksika mutfağının bir lezzeti olan tortilla ekmekleri de kullanabilirsiniz.

Yemek 18-06-24 16:43

Domates soslu et tarifi: Domates soslu et nasıl yapılır?

Türk mutfağının olmazsa olmazı et yemekleri, kalabalık sofraların baş tacıdır. Lokum gibi yumuşacık etler, bazen pilavla bazen çeşit çeşit salatalar eşliğinde servis edilir. Bu yemeklerden biri olan domates soslu et tarifimizi aşağıda bulabilir bu tarifle leziz sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 18-06-24 16:32

Bikinili barista ve müşteri arasında kahve ücreti konusunda tartışma yaşandı! Barista çekiçle arabanın ön camını kırdı

Amerika'nın Seattle şehrindeki arabaya servis kahve dükkanında çalışan bikinili bir barista ve müşteri arasındaki kahve ücreti konusunda tartışma yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kavganın şiddetlenmesi üzerine barista Emma Lee'nin satış yaptığı camdan dışarı doğru uzanarak elindeki çekiçle müşterinin arabasının ön camını kırdığı görüldü.

Trend 18-06-24 08:50

Mantar sote tarifi: Mantar sote nasıl yapılır?

Hızlıca bir öğün hazırlamak ama lezzetten ve damak tadınızdan da taviz vermek istemiyorsanız mantar sote tarifini deneyebilirsiniz. Hem yapımının birkaç dakika sürmesi hem de başka yiyeceklerle birlikte servis edilebildiği gibi tek başına da son derece lezzetli olması ile en çok yapılan ve tüketilen yiyeceklerin başında gelen mantar soteyi çok seveceksiniz.

Yemek 17-06-24 19:06

Cevizli kurabiye tarifi: Cevizli kurabiye nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi çeşit çeşit hamur işleri hazırlamayı seviyorsanız cevizli kurabiye tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarifi hem çay ya da kahve sohbetlerine eşlik etmesi için servis edebilir hem de canınız tatlı çektiğinde tüketebilirsiniz.

Yemek 16-06-24 19:03

Bezelye yemeği tarifi: Bezelye yemeği nasıl yapılır?

Mevsiminde pazar tezgahlarında yerini alan taptaze bezelyelerden yapabileceğiniz enfes bir yemek tarifimiz var: Bezelye yemeği! Bezelye yemeği tarifimizi isterseniz bulgur ya da pirinç pilavı ile isterseniz çeşit çeşit salatalar ile birlikte servis edebilirsiniz. İşte bezelye yemeği tarifi...

Yemek 16-06-24 18:57

Taco tarifi: Taco nasıl yapılır?

Meksika mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan taco, günümüzde Türk mutfaklarında ve lokantaların menülerinde de yerini almış durumdadır. Siz de kolay ulaşılan malzemeler ile çok kısa süre içinde lezzetli tacolar yapıp servis edebilirsiniz.

Yemek 16-06-24 17:14

Kuru mayalı puf poğaça tarifi: Kuru mayalı puf poğaça nasıl yapılır?

Hem yapımı son derece kolay olan hem de kahvaltılarda, ara öğünlerde, çay sohbetlerinin yanında tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz kuru mayalı puf poğaça tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 16-06-24 15:27

Üzümlü kek tarifi: Üzümlü kek nasıl yapılır?

Hamur işleri yapmayı seviyorsanız, çay kahve sohbetlerinin yanında lezzetli atıştırmalıklar servis etmeyi tercih ediyorsanız üzümlü kek tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Birkaç dakika içinde hem de çok kolay ulaşılabilen malzemelerle enfes bir üzümlü kek yapabilirsiniz. İşte tarifi!

Yemek 15-06-24 19:20

Tavuk kavurma tarifi: Tavuk kavurma nasıl yapılır?

Yapımı son derece kolay ama lezzeti damaklarda kalacak... Tavuk kavurma tarifini siz de kendi mutfağınızda yaparak öğünlerinizde tüketebilir ya da yemek davetlerinizde misafirlerinize servis edebilirsiniz! İşte tarifimiz...

Yemek 15-06-24 17:03

Tavuklu güveç tarifi: Tavuklu güveç nasıl yapılır?

Yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabileceğiniz ya da öğünlerinizde sofralarınızda servis edebileceğiniz enfes bir tavuklu güveç tarifimiz var. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay.

Yemek 15-06-24 17:00

Tavuk burger tarifi: Tavuk burger nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz tavuk burger tarifini mutlaka denemelisiniz. Yapımı birkaç aşamadan oluşuyor ve zahmetli görünüyor olsa da aslında son derece kolay bir tarif. Ayrıca çok da lezzetli ve hafif.

Yemek 15-06-24 15:16

Tavuklu börek tarifi: Tavuklu börek nasıl yapılır?

Tavuğun her hâlini sevenlere hem pratik hem de lezzetli bir tarifimiz var: Tavuklu börek tarifi! Tavuklu börek tarifini siz de kendi mutfağınızda yaparak ister öğünlerde, kahvaltıda, öğle arasında ya da akşam yemeklerinde servis edebilirsiniz.

Yemek 15-06-24 01:02

Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: Bu kaza 'Geliyorum' dedi

İstanbul'da korkunç bir asansör faciası yaşandı. 64 yaşındaki Ersin Öztürk'ün bindiği asansör 1. katta arızalandı. Teknik servis ekibi Öztürk'ü kurtarmaya geldi. Kurtarılırken kabinden çıkmaya çalıştığı anda Öztürk 30 metreden asansör boşluğuna düşüp can verdi.

Haber 14-06-24 09:25

Karabuğday pilavı tarifi: Karabuğday pilavı nasıl yapılır?

Karabuğday pilavı tarifi için ihtiyacınız olacak tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz. Arzunuza ve damak tadınıza göre sebzeli olarak da pişirebilir servis ederken üzerine dereotu serperek sunum yapabilirsiniz.

Yemek 14-06-24 02:42

Son dakika | 18 yıl sonra ilk! Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesine çevrilmişti: 1 saat 30 dakika sürdü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra bir ilke imza atarak CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü. Özel, Erdoğan'ı genel merkezin önünde karşıladı. Görüşmeden karelere basına servis edildi. Öte yandan görüşme öncesi genel merkezdeki hazırlıklar dikkat çekti. Merak edilen görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Haber 11-06-24 15:58