YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayırseverler 30 çocuğu sünnet ettirdi

İzmir’in Torbalı ilçesinde, ihtiyaç sahibi ailenin sünnet ettirdiği 30 çocuk ve ailesi sünnet şöleninde gönüllerince eğlendi."Yeter ki İyilik Olsun" platformu, Torbalı ilçesi Subaşı Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi 30 çocuğu sünnet ettirdi.

Hayırseverler 30 çocuğu sünnet ettirdi

İzmir’in Torbalı ilçesinde, ihtiyaç sahibi ailenin sünnet ettirdiği 30 çocuk ve ailesi sünnet şöleninde gönüllerince eğlendi.
"Yeter ki İyilik Olsun" platformu, Torbalı ilçesi Subaşı Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi 30 çocuğu sünnet ettirdi. Daha sonra ise Torbalı Belediyesi’ne ait Osman Dirik Parkı’nda sünnet şöleni düzenlendi. Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan eğlencede, çocuklara kına yakıldı ve ardından minikler doyasıya eğlendi. Yeter ki İyilik Olsun platformu gönüllüleri, “Çocukları mutlu görmek bizlere mutluluk veriyor. Bugün burada gerçekleştirilen etkinlikten doyalı büyük bir gurur yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler