Kumburgaz’da denizde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Helikopter destekli aramalara balıkçı tekneleri de katılıyor.
Kumburgaz’da balık tutmak için denize açılan ve teknelerinin alabora olması üzerine kaybolan 4 kişiyi arama kurtarma çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor. Sahil Güvenlik ekipleri çalışmaları denizden yürütürken, helikopter de havadan çalışmalara destek veriyor. Vatandaşlar da balıkçı tekneleriyle açıldıkları denizde, kendi imkanlarıyla arama çalışmasına katıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz