YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlar Jandarma Ekiplerinden Kaçamadı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda girdikleri bir evden hırsızlık yapan 3 kişi...

Hırsızlar Jandarma Ekiplerinden Kaçamadı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda girdikleri bir evden hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede meydana gelen hırsızlık olayının faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Baykan ilçesinde ikamet eden S.A isimli şahsın evine giren hırsızlar evden 6 adet bilezik, 9 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın ve bin 200 lira para para alarak kayıplara karıştı. Olayın öğrenilmesinin ardından hırsızların yakalanması için harekete geçen Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmalarla kısa sürede 3 kişiyi çaldıkları ziynet eşyası ve paralarla birlikte yakaladı.

Yakalanan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemede tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler