YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HP Grup Başkan Vekili İnce: Meclis'te Düzce'nin hakkı savulunmadı

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Düzce’de vatandaşlara seslendi. İnce, Düzce’de önce...

HP Grup Başkan Vekili İnce: Meclis'te Düzce'nin hakkı savulunmadı

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Düzce’de vatandaşlara seslendi. İnce, Düzce’de önce partililere seslenen İnce ardından Düzce sokaklarında yaklaşık 200 kişilik bir grupla yürüyerek halkı selamladı ve oy istedi.
Konak Düğün Salonunda partililerle bir araya gelen CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmasına Düzce Milletvekillerine söz ederek başladı. "O mecliste Düzce’nin hakkının savunulmadğını ileri sürdü.
İnce daha sonra yanına İl Başkanı ve Milletvekili adaylarını da alarak yaklaşın 200 kişilik grupla birlikte Uzun Mustafa Mahallesi’nden eski sanayiye oradan spor sokak ve Gaziantep Caddesi boyunca yürüdüler. Son olarak İstanbul Caddesi boyunca yürüyen CHP’liler hiçbir engel çıkmadı. Polis CHPlilere kolaylık sağlayarak trafikte güvenliği sağladı. Yürüyüş esnasında özellikle İstanbul Caddesi boyunca trafik uzun süre aksadı. Grubun arkasında uzun araç kuyrukları oluştu. Parti önünde sona eren yürüyüşte Muharrem İnce elinde mikrofonla halka seslenerek oy istedi. İnce daha sonra Düzce’den ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler