YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İcra Müdürlüğü sınavına bin 814 değil, sadece 4 aday itiraz etmiş

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Adalet Bakanlığı’nın açıkta bulunan 300 İcra Müdürü ile Müdür...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Adalet Bakanlığı’nın açıkta bulunan 300 İcra Müdürü ile Müdür Yardımcılığı için açtığı sınava, iddia edildiği gibi bin 814 değil, sadece 4 aday itiraz ettiğini açıkladı.
ÖSYM, ‘İcralık Sınav’ başlığı ile basında yer alan haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Haberde, ‘Adalet Bakanlığı’nın açıkta bulunan 300 İcra Müdürü ile Müdür Yardımcılığı için 1 Ekim'de yurt genelinde bir sınav yaptığı, ÖSYM tarafından düzenlenen sınavda sonuçların açıklanmasıyla birlikte sınava giren yüzlerce adayın hayallerinin suya düştüğü, sınava katılan 2 bin 671 aday arasından bin 814'ünün sonuçlara itiraz ettiği’ ifade edilmektedir.” denildi.
Söz konusu sınava bugüne kadar itiraz eden aday sayısının haberde belirtildiği gibi bin 814 değil sadece 4 olduğu açıklanarak, “Başkanlığımızdan teyit alınmaksızın, kulaktan dolma bilgilere dayanarak yapılan bu haber sınava giren adayları gereksiz yere huzursuz kılmış, kurumumuzu haksız yere yıpratmıştır. Haberle ilgili yasal hakkımızı saklı tuttuğumuzu belirtir, yukarıdaki bilgiyi sınava giren adayların ve basın yayın kuruluşlarının bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler