YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnönü Üniversitesi'nden Somali'ye 20 bin TL yardım

Malatya İnönü Üniversitesi personeli tarafından toplanan 20 bin TL’lik nakdi yardım açlık ve kuraklıkla boğuşan...

Malatya İnönü Üniversitesi personeli tarafından toplanan 20 bin TL’lik nakdi yardım açlık ve kuraklıkla boğuşan Somali’ye gönderildi.
İnönü Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, üniversite çalışanlarından Somali'ye 20 bin lira yardım toplandığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: “Kadın, erkek, çocuk 11 milyon insanın açlık nedeniyle ölüm sınırında yaşadığı ve her gün yüzlercesinin hayatını kaybettiği Somali için üniversitemizde başlatılan yardım kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Üniversite çalışanlarımızın yardım kampanyasına sağladığı katkıların sonucunda toplam 20 bin lira yardım toplandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler