YURTHABER

Kapat

İnşaatta Ölü Bulunan Müteahhidin Oğlu: Babam Öldürülmüş Olabilir

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Akarca Mahallesi Fırıncı Ahmet Sokak’ta inşaatta ölü bulunan müteahhit Kemal Şen'in oğlu,...

İnşaatta Ölü Bulunan Müteahhidin Oğlu: Babam Öldürülmüş Olabilir

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Akarca Mahallesi Fırıncı Ahmet Sokak’ta inşaatta ölü bulunan müteahhit Kemal Şen'in oğlu, babasının öldürülmüş olabileceğini iddia etti.

Kendi yaptığı inşaatında cumartesi akşamı ölü bulunan Kemal Şen’in oğlu A.Ş.'nin, babası ile son olarak iki hafta önce İstanbul’da görüştüğü, bu görüşme sırasında, babasının 'Av. Ö.E bana zarar verebilir' dediği öğrenildi. Babasını Av. Ö.E.’nin öldürmüş olabileceğinden şüphelendiğini, aralarındaki husumetten dolayı arsa sahipleri olan F.G.Ü., E.Ü., Ü. E. K., M.A., Ç.G., M.D. ve Ş.A.S. isimli şahısların da babasını öldürmüş olabileceklerini iddia eden A.Ş., şüphelilerden şikayetçi oldu. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, adı geçen şüphelileri aramaya başlayarak soruşturmayı derinleştirdiği öğrenildi.

Müteaahit Kemal Şen, ustası tarafından cumartesi akşamı merdiven boşluğunda suyun içinde ölü bulunmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat