İstanbul’da internet üzerinden sahtecilik ve dolandırıcılık yapan şüpheli yakalandı. Şüphelinin 54 suçtan arandığı öğrenildi.
İstanbul’da bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanarak internet üzerinden vatandaşları dolandıran Halit S. (41) yakalandı. Şüphelinin bu şekilde 41 adet İstanbul, 12 adet Düzce, 1 adet İzmit’te olmak üzere 54 suç kaydı bulunduğu ve 2009 yılından beri arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz