Merkezi Batman'da olan özel bir güvenlik şirketi, Irak'ta petrol arama şirketinde istihdam etmek üzere 20 güvenlik görevlisi alacak.
Başvuruların şahsen yapılması gerektiğini belirten güvenlik şirketi genel koordinatörü Bünyamin Nayman, daha önce benzer bir iş için Irak'ta 30 personel görevlendirdiklerini söyledi. Nayman, "Özellikle bize başvuruda bulunan güvenlik personellerinin bekar olması tercihimizdir. Irak'ta özel bir petrol şirketinde istihdam edeceğimiz güvenlik personeline bin 200 dolar maaş ve tüm konaklama ihtiyaçları da şirket tarafından karşılanacaktır. Bize başvuruda bulunan arkadaşlarımız hiçbir siyasi ve bürokrasiyi araya koymasınlar. Onların istihdamı konusunda elimizden geleni yapacağız. Bizim bu işten hiçbir menfaatimiz yok. Tek hedefimiz işsiz gençlerimizin istihdam edilmesidir. 2012 yılı içerisinde özel şirketlerde yaklaşık 100 kişi istihdam ettik. Hedefimiz her yıl bu sayımızı ikiye katlamaktır" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz