İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İşaret Dili Eğitimi"ne katılan sağlık personeli sertifikalarını aldı.
Araştırma Bilgi Sistemleri, Sağlığın Geliştirilmesi Şubesi'nce, engelli bireylerin ve özel ihtiyaç gruplarında yer alan kişilerin sağlık hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmesi için düzenlenen eğitime 52 kişi katıldı.
Buruciye İşitme Engelliler İl Öğretim Okulu öğretmeni İdris Kömürcü'nün verdiği eğitimi başarıyla tamamlayan sağlık personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Törende konuşan Sağlık Müdürü Vekili Ebubekir Ardıç, kursu kaliteyi artırma amacıyla düzenlediklerini belirterek, "Engelli olmanın bir kusur olmadığının bilincinde olup, var olan engelleri de bir bir kaldırmak gerektiğinin bilincindeyiz. İl Sağlık Müdürlüğü olarak, sağlık hizmeti ihtiyacı duyan her vatandaşımızın yeri geldiğinde eli, gözü, kulağı olmak gerek. Bu gerekle beraber gayret göstermenizi ve bu gayretin ortaya konmasındaki en büyük unsurun da sizin özverili çalışmalarınızla olacağını düşünüyoruz" dedi.
Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz