Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi )MAKÜ) öğrencileri İstiklal Yerleşkesi'ne 5 bin fidan dikti.
İstiklal Yerleşkesi'nde düzenlenen etkinlikte 650 MAKÜ öğrencisi, 100 dönüm arazide 5 bin fidanı toprakla buluşturdu. MAKÜ'lü öğrencilere Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı da eşlik etti. MAKÜ Rektörü Saatcı ilk fidanı dikerek, can suyunu verdi. Etkinliğe MAKÜ'nün kardeş okulu Burdur Şeker İlköğretim Okulu öğrencileri de katıldı.
İstiklal Yerleşkesi'nin yemyeşil bir görünüme sahip olacağını dile getiren MAKÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Saatcı, "Fidan dikmeye gelen öğrencilerimiz bu konuda çok hevesli ve her öğrencimizin dikili bir ağacı olacak. Kampusunun ağaçlandırılması için çabalarımız sürüyor. Öğrencilerin çevre duyarlılıklarının gelişmesi, sosyal problemleri sahiplenerek bunların çözümü için çalışmaları, etkinliğin anlamını bir kat daha artırıyor.Üniversitemizi ağaçlandırma faaliyetlerimiz bu yıl olduğu gibi her yıl devam edecek" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz