İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ), yaklaşık 5 bin 500 öğrencisi arasında 'Benim en güzel halim öğrenci halim' konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi.
Öğrencilere web sayfasından (www.iticu.edu.tr) yapılan duyuruda, "Bir fotoğraf çekerim, Facebook'ta en çok LIKE'ı ben alırım' diyorsan durma, yarışmaya katıl. Öğrencilik hallerini en yaratıcı gösteren sen ol, LIKE'ları kap, hediyeni al' çağrısında bulunuldu.
Öğrenciler, cep telefonu ya da fotoğraf makinesi ile öğrencilik hallerini anlatacak fotoğraflarını sosyalmedya@iticu.edu.tr adresine gönderebilecek.
Yarışmanın sonunda birinciye Apple New iPad 16GB Wifi, ikinciye Netbook (mAsus), üçüncüye iPod Touch (4.Nesil) 8GB hediye edilecek. Öğrenciler, yarışmaya en fazla iki fotoğrafla 14 Mayıs saat 17.00'ye kadar katılabilecek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz