YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İTSO üyeleri için hukuk semineri hazırlığında

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)üyelerinin üst düzey yöneticileri, insan kaynakları ve muhasebe sorumluları için “İş Hukuku Semineri” düzenleyecek.İTSO üyelerinin yöneticileri insan kaynakları ve muhasebe sorumluları için hukuk semineri düzenlemeye hazırlanıyor.

İTSO üyeleri için hukuk semineri hazırlığında

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)üyelerinin üst düzey yöneticileri, insan kaynakları ve muhasebe sorumluları için “İş Hukuku Semineri” düzenleyecek.
İTSO üyelerinin yöneticileri insan kaynakları ve muhasebe sorumluları için hukuk semineri düzenlemeye hazırlanıyor. Ücretsiz düzenlenecek seminer, odanın konferans salonunda 28 Kasım 2018 Çarşamba günü 14.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak. Eski İş Başmüfettişi Bülent Yıldırım’ın sunumuyla düzenlenecek seminerde; işçi ve işveren ilişkileri, bunların karşılıklı hak ve görevleri, işe ve işyerine ilişkin kanun ve yönetmelikler konusunda kapsamlı bilgiler verilecek ve interaktif olarak katılımcıların soruları cevaplanacak.
İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, meslek Komitelerinden gelen talepler doğrultusunda çeşitli eğitim programları hazırladıklarını ve üyelerinin bu eğitimlerden azami ölçüde yararlanması için gayret gösterdiklerini belirtti. Ticaretle uğraşanların büyük çoğunluğunun mesleğinin babadan oğula devir şeklinde olduğunu kaydeden Başkan Uğurdağ, “Dolaysıyla ticarette dedemizden, babamızdan ne gördüysek onu yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Fakat rekabet çağında yaptıklarımızdan ziyade bildiklerimiz de önem taşıyor. Öyle bir çağdayız ki, artık en önemli şey bilgidir” dedi.
Düzenleyecekleri seminerin iş yaşamındaki sorunlara karşı nasıl davranılacağı, işveren ve işçi arasındaki ilişkilerin nasıl düzenleneceği gibi konularda katkı sağlayacağını umduğunu ifade eden Yavuz Uğurdağ, konuya ilgi duyan tüm üyelerini seminere davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler