YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmit Belediyesi 160 bin evin kapısını çaldı

İzmit Belediyesi tarafından bir yıl içinde 160 bin ev ziyaret edildi.Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediyesi 160 bin evin kapısını çaldı

İzmit Belediyesi tarafından bir yıl içinde 160 bin ev ziyaret edildi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hizmet Kapınızda ekibi tarafından sadece şehir merkezinde değil köylerde de ziyaret edilmedik tek bir ev bırakılmadı. 2018 yılı içinde 52 mahalle ve 50 köyde 160 bin haneyi tek tek ziyaret eden Hizmet Kapınızda ekibi vatandaşlarla bire bir görüşmeler yapıp onların isteklerini dinleyerek kayıt altına aldılar.
45 bin talep
Ev ziyaretleri sırasında vatandaşların 45 bin 466 talebinin kayıt altına alındığını söyleyen yetkililer “Taleplerin 15 bin 523’ü belediyemizle ilgili olurken, 7300 talep İzmit Kaymakamlığı, 14 bin 500 talep Büyükşehir Belediyesi, 8143 talep de SEDAŞ’ı ilgilendiriyordu. Belediyemiz dışındaki talepler ilgili kurumlara iletilmiştir. Vatandaşların İzmit Belediyesi ile ilgili istek ve talepleri sadece Hizmet Kapınızda ekibine ilettikleriyle sınırlı değil. Gerek telefonla, gerek internet üzerinden ve gerekse bizzat gelerek İzmit Belediyesi’ne vatandaşların ilettikleri istek ve talep sayısının da 2935 olduğu kaydedildi. Gelen taleplerin ilk sırasında 1131 talep ile Temizlik İşleri ilk sırada, 742 taleple Fen İşleri ikinci, 469 talep ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de üçüncü sırada yer alıyor. 1 adet taleple Etüt Proje Müdürlüğü ise en az talebin olduğu müdürlük oldu” dediler.
Yetkililer, İzmit Belediyesi’ne geçen bir yıl içinde BİMER üzerinden 376, CİMER üzerinden de 505 adet talep geldiğini de söylediler.

İzmit Belediyesi 160 bin evin kapısını çaldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler