YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmit’in tiyatro dünyası ‘Gülümse TV’de buluştu

İzmit Belediyesi’nin vatandaşların korona virüs nedeni ile sanattan ve kent gündeminden uzak kalmaması için hayata geçirdiği ve sosyal medya üzerinden yayın yapan ‘Gülümse TV’, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ilk canlı yayınını gerçekleştirerek sanat dünyasını buluşturdu.İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatı ile kurulan ‘Gülümse TV’ ilk yayınını yaptı.

İzmit’in tiyatro dünyası ‘Gülümse TV’de buluştu

İzmit Belediyesi’nin vatandaşların korona virüs nedeni ile sanattan ve kent gündeminden uzak kalmaması için hayata geçirdiği ve sosyal medya üzerinden yayın yapan ‘Gülümse TV’, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ilk canlı yayınını gerçekleştirerek sanat dünyasını buluşturdu.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatı ile kurulan ‘Gülümse TV’ ilk yayınını yaptı. Vatandaşların kornan virüs nedeni ile sanattan ve kent gündeminden uzak kalmaması için hayata geçirilen ve Youtube üzerinden yayın yapan Gülümse TV, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ilk canlı yanını gerçekleştirdi. Fetih Çeviker’in sunuculuğunu yaptığı 27 Mart Dünya Tiyatro Günü özel yayınında İzmit’te tiyatroya gönül vermiş ve bu alanda faaliyet gösteren değerli isimlerle canlı yayında tele konferans yöntemiyle bir araya gelindi. Böyle bir günde sahnede olmaları gereken fakat korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde olan önemli isimlerle tiyatro adına keyifli söyleşiler gerçekleştirildi.
Canlı yayına görüntülü konferans şeklinde bağlanan İzmit Belediyesi Kent Tiyatrosu Sanat Danışmanı Taner Büyükarman, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Sema Göktaş, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Kadir Yüksel, Çevre Tiyatrosu’ndan Bucan Şimşek, Alternaif Tiyatro’dan Ersin Çakmak, Tiyatro 262’den Salih Yücel, oyuncu-yönetmen Aykut Çetinkaya ve Nil Sanat Merkezi’nden oyuncu-yönetmen Pınar Kural Çelebioğlu, “Sahnelerde kalmak istiyorsan evde kal” mesajı verdi.

İzmit’in tiyatro dünyası ‘Gülümse TV’de buluştu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler