İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, vatandaşların yeni yıla ağaç dikerek girmesi amacıyla Anıtpark’ta 5 bin çam fidanı dağıttı.
Adapazarı Orman İşletme Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, "Yeni yıla fidan dikerek girelim" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Anıtpark’ta 5 bin fıstık camı fidanı dağıttı. Çam fidanlarına Perşembe Pazarından alışveriş yaptıktan sonra evine dönen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İzmit Orman İşletme şeflerinden İlker Özoğlu,"İnsanlara ağaç sevgisi aşılamak istiyoruz. Yeni yılında iyi bir imkan vereceğini düşündük. Perşembe Pazarında burada kurulu olması bizim daha çok vatandaşa ulaşmamıza neden oldu"dedi.
Beş bin adet çam fidanı kısa sürede tükendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz