YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmit’teki mahallelerde çalışmalar devam ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahallelerdeki çalışmaları devam ediyor.Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenidoğan, Kuruçeşme ve Bekirdere mahallelerinde merdiven, korkuluk, Tepeköy’de asfalt yama çalışması yapıldı.Yetkililer, Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak’ta 80 metrelik merdiven 53 metreküp hazır beton ile 612 kilogram demir, Kuruçeşme Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak’taki 65 metre uzunluğundaki merdiven çalışmasında da 30 metreküp hazır beton ile 97 metrelik korkuluk için 440 kilogram demir kullanıldığını söylediler.

İzmit’teki mahallelerde çalışmalar devam ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahallelerdeki çalışmaları devam ediyor.
Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenidoğan, Kuruçeşme ve Bekirdere mahallelerinde merdiven, korkuluk, Tepeköy’de asfalt yama çalışması yapıldı.Yetkililer, Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak’ta 80 metrelik merdiven 53 metreküp hazır beton ile 612 kilogram demir, Kuruçeşme Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak’taki 65 metre uzunluğundaki merdiven çalışmasında da 30 metreküp hazır beton ile 97 metrelik korkuluk için 440 kilogram demir kullanıldığını söylediler. Bekirdere Mahallesi Ozan, Erim ve Sabır sokaklardaki merdivenlere de tutamak çalışması yapan ekipler, Tepeköy Mahallesi Ensari, Karakuzu ve Kasım sokaklarındaki bozuk yolları 855 ton asfalt kullanarak tamir ettiler.

İzmit’teki mahallelerde çalışmalar devam ediyor

İzmit’teki mahallelerde çalışmalar devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler