İznikli Fotoğrafçılar, bölgedeki en kaliteli hizmetin İznik’te olması için birlik oldular. İlçede bulunan tüm fotoğrafçılar beş çayında bir araya gelirken, sektördeki son gelişmeleri ve sıkıntıları çözmek için görüş alışverişinde bulundular.
İznik’te hizmet kalitesini çok daha yukarıya çıkartıp bölgedeki en kaliteli hizmeti vermek için dayanışma içine girerek örnek birliktelik sergileyen, ilçedeki fotoğrafçı esnafları uzun yıllardan beri süren fiyat karışıklığına da son vermek için ortak kararlar aldılar. İznikli fotoğrafçılar, sektörlerindeki en son teknolojinin İznik’te var olduğunu, yapılacak her türlü fotoğraf işleminin İznik’te çözüme ulaşabildiğini, fiyatlarının ise çevredeki diğer il ve ilçelerden hesaplı olarak müşterilerine hizmet verdiklerini belirttiler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz