YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarmayı görünce uyuşturucuyu yere attılar

Kütahya’da araştırma yapan jandarma ekiplerini gören 2 şüpheliden biri üzerindeki kağıda sarılı uyuşturucu maddeyi yere attı.İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Merkez Zığra Mahallesi mezarlık mevkiinde uyuşturucu madde kullanıldığı tespit edildi.

Jandarmayı görünce uyuşturucuyu yere attılar

Kütahya’da araştırma yapan jandarma ekiplerini gören 2 şüpheliden biri üzerindeki kağıda sarılı uyuşturucu maddeyi yere attı.
İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Merkez Zığra Mahallesi mezarlık mevkiinde uyuşturucu madde kullanıldığı tespit edildi. Bahse konu bölgede yapılan araştırma esnasında park halindeki otomobilin yanında bulunan E. Ç. (25) ve M. C. (24) isimli şahıslardan E. Ç’nin kağıda sarılı vaziyette yere kubar esrar attığı görüldü. Ekipler tarafından yakalanan şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada, 15 gram kubar esrar ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler