YURTHABER

Kapat

Kadından adama meydan dayağı

Ordu’nun Gölköy ilçesi’nde bir kadın odun ile kefil olduğu kişiyi ilçenin meydanında dövmesi güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Kadından adama meydan dayağı

Ordu’nun Gölköy ilçesi’nde bir kadın odun ile kefil olduğu kişiyi ilçenin meydanında dövmesi güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, bir vatandaşa kefil olan kadın, kefil oldu kişi borcu ödeyemeyince, meydan dayağı attı. Kadın kefil olduğu şahıs ve beraberindeki iki kişi meydanda sohbet ederken, kadın arkasına sakladığı odun ile kişilere yaklaşıyor ve sakladığı odunu çıkartarak adama vurmaya başlıyor. Erkekler kadın elinden zor kurtulurken bu ilginç görüntü çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyor.

Kadından adama meydan dayağı 1

Kadından adama meydan dayağı | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat