Kağıthane’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım kararı alınan 33 bina için belediye ekipleri harekete geçti. Sabaha karşı Seyrantepe Mahallesi Altınay Caddesi’ne gelen yıkım ekipleri belirlenen binalarda yıkım çalışması başlattı.
Çevik Kuvvet polisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ve Kağıthane Belediyesi ekiplerinin destek verdiği yıkım çalışmaları öncesinde belirlenen ev ve iş yerlerinin içindeki eşyalar boşaltıldı. Kamyonlara yüklenen eşyalar başka bir yere sevk edildi. Elektrik ve doğalgaz bağlantıları kesilen binalarda yıkım başlatıldı.
Seyrantepe Mahallesi'nde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başlayan çalışmaların gün boyunca devam etmesi bekleniyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz