YURTHABER

Kahramanmaraş
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahramanmaraş’ta hekimlere Adli Bilirkişi Kursu

Kahramanmaraş Tabip Odası’nda hekimlere yönelik 4 gün sürecek Adli Bilirkişilik kursu başladı.Kamu Hastaneleri, Aile Sağlığı Merkezleri ve özel hastanelerde görev yapan ve meslekte 5 yılını doldurmuş hekimler arasından alınan başvurular doğrultusunda başlayan ve Adli Bilirkişilik Eğitimi, 14-17 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Eğitim, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Dekanı Prof.

Kahramanmaraş’ta hekimlere Adli Bilirkişi Kursu

Kahramanmaraş Tabip Odası’nda hekimlere yönelik 4 gün sürecek Adli Bilirkişilik kursu başladı.
Kamu Hastaneleri, Aile Sağlığı Merkezleri ve özel hastanelerde görev yapan ve meslekte 5 yılını doldurmuş hekimler arasından alınan başvurular doğrultusunda başlayan ve Adli Bilirkişilik Eğitimi, 14-17 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Eğitim, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından verilecek.
Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Harun Çetin, "Hekimlerimizin bu konudaki eksikliğini, tabip odası olarak sertifikalı hekimlerimizin hukuki konularda bilirkişilik yapması, hem de kendilerine yararlı hukuki bilgileri kullanmaları, hayatta karşılaşılan sorunları atlatmak ve eksiklerimizi gidermek için yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde 4 gün sürecek eğitimi bugün başlattık’’ dedi.
Dekan Ömer Özkan ise ’’Kahramanmaraş Tabip Odasında doktor arkadaşlarımızla 4 gün bilirkişi eğitimi yapacağız. Adalet Bakanlığı bu konuda bilirkişilik yapabilecek kişilerin eğitime tabi olması gerektiğini bildirdiği için bizlerde bugün buradayız’’ diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta hekimlere Adli Bilirkişi Kursu

Kahramanmaraş’ta hekimlere Adli Bilirkişi Kursu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler