İznik’te eğitim kalitesinin ve alınan başarılı sonuçlar için İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu okul müdürlerine teşekkür etti.
İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü, Şube Müdürleri Necat Gül, Kadir Yıkılmaz ve İznik’te bulunan okulların müdürleri ile İznik Kaymakamlığı toplantı salonunda toplantı gerçekleştirildi.
Okulların sorunlarının görüşüldüğü ve çözümler için neler yapılması gerektiği, başarının dahada yükselebilmesi için sorunsuz eğitim için yapılan toplantıda konuşan İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, başarılı çalışmalar yapan okul müdürlerine İznik’teki eğitim kalitesinin ve başarının artmasından dolayı teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü ise yaptığı konuşmada bu tür toplantıları sık sık yaptıklarını, eğitim alanında ortak aklın harekete geçirilebilmesi için bu tür toplantıları önemli olduğunu vurgulayarak eğitime olan katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm okullar adına teşekkür etti. Şube müdürleri Necat Gül ve Kadir Yıkılmaz sorumluluk alanına giren konularda okul müdürleri bilgilendirildi. Okullarda karşılaşılan sorunlar ve çözümleri konusunda fikir alışverişinin bulunduğu toplantı, görüşmelerin ardından sona erdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz