Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amiri olarak görev yapan Başkomiser Orhan Yelim (51), İnönü mahallesi Setevler mevkiinde bulunan polis lojmanlarındaki evinde kalp krizi geçirdi.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait bir otomobille, Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yelim, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yelim'in kalp krizi geçirdiği haberini alan mesai arkadaşları ile İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Yelim, 1999 yılından bugüne dek Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz