Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası etkinliklerine başladı.
Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçirilmesi amacıyla her yıl gerçekleştirdiği iftar sonrası etkinlikleri bu yıl da Yaşam Sokağında yapılan etkinlikle başladı. Programda Meddah, Sema gösterisi, ilahi dinletisi ile çocuklar için yüz boyama etkinlikleri yapılırken, vatandaşlar programa ilgi gösterdi. Karaköprü Belediyesi Sosyal çarşısı yaşam sokağında yapılan Ramazan etkinliğine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ailesiyle birlikte katılırken, Başkan Baydilli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş programa katılım gösterdi. Ramazan etkinliğinde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Biz Ramazan ayının bereketinden ve rahmetinden faydalanmak, vatandaşlarımızın bu ayı dolu dolu geçirmesi için sosyal ve kültürel etkinlikler yapıyoruz. Yaşam sokağımızda Ramazan ayı içerisinde 15 gün bu tür etkinlikleri sizlere sunacağız ve İnşallah Ramazan ayını bu etkinliklerle dolu dolu geçireceğiz. Ben sizlere yaşam sokağımızı doldurduğunuz için, programda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri cuma günü yaşam sokağında teravih namazı sonrası kavuklu-pişekar ve animasyon gösterileriyle devam edecek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz