YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karasu’da 20 dönüm fındıklık alan yandı

Sakarya’nın Karasu İlçesi Kuzuluk Mahallisi Yunus mevkiinde meydana gelen yangında 20 dönüm fındıklık alan yandı....

Karasu’da 20 dönüm fındıklık alan yandı

Sakarya’nın Karasu İlçesi Kuzuluk Mahallisi Yunus mevkiinde meydana gelen yangında 20 dönüm fındıklık alan yandı. Ş.Ç’nin fındık tarlasından topladığı yabani otları yakmak isterken rüzgârın etkisiyle artan yangın bir anda çevredeki fındık tarlasına sıçradı.
İsmail Hakkı’ya ait olduğu belirtilen 20 dönüm fındıklık rüzgarında etkisiyle yanarak kullanılamaz hale geldi. Karasu itfaiyesi ve Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar yangının büyümemesi ve evlere sıçramaması için büyük çaba gösterdi. Polislerinde söndürme çalışmasına katıldığı yangın 1 saat içinde kontrol altına alındı. Öte yandan yangını çıkardığı iddia edilen Ş,Ç ise ifadesi alınmak üzere Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler