YURTHABER

Kapat

Kars'ta Mehteran Gösterisi

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın düzenlediği, "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" etkinlikleri kapsamında Kazımpaşa Caddesi üzerinde...

Kars'ta Mehteran Gösterisi

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın düzenlediği, "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" etkinlikleri kapsamında Kazımpaşa Caddesi üzerinde yapılan Osmaniye Belediyesi Mehteran takımının gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" gecesinde mehteran bölüğünün gösterisinin ardından Ahmet Öngel, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan'da sahne aldı.

Kazımpaşa Caddesi üzerinde düzenlenen mehteran gösterisine katılan çok sayıda ülkücü slogan eşliğinde mehteran takımıyla birlikte gecenin düzenlediği Kapalı Spor Salonu'na yürüdü.

Kazımpaşa Caddesi üzerindeki Ülkü Ocakları İl Başkanlığı önünden başlayan kortej yürüyüşü sırasıyla Faikbey Caddesi, Ordu Caddesi ve son olarak İnönü mCaddesi'nden geçilerek Kars Kapalı Spor Salonu'nu önünde tamamlandı.

Yürüyüşe Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri, Eski İl Başkanı Oktay Aktaş, MHP'li Eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer ve çok sayıda ülkücü katıldı. "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" etkinliğe daha sonra Kars Kapalı Spor Salonu'nda devam edildi. Spor Salonu'ndaki program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim dinletisiyle başladı. Ardından mehteran bölüğünün gösterisiyle devam eden gece de sırasıyla Ahmet Öngel, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat