Kartepe Belediyesi spor alanlarında başlattığı revizyon ve modernizasyon çalışmaları ile gençlerin oyun alanlarını daha kullanışlı hale getiriyor.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda spor ve oyun alanlarında yeni bir düzenlemeler yapmakta. Belediye ekipleri spor ve oyun alanlarındaki revize ve modernizasyon çalışmalarını Uzunçiftlik bölgesindeki Vefa Küçük Futbol Sahası’ndan başlattı.
Yapılan revizyon çalışması ile sahanın sulama sistemi modernize edildi. Daha önce tankerle manuel yapılan sulama işi şimdi otomatik olarak gerçekleştirilmekte. Böylelikle hem zamandan hem de sudan tasarruf sağlanmış oldu. Sahanın her noktası yeni sulama sistemi ile daha yeşil bir hale kavuşturulmuş olacak. Yaklaşık 15 bin metre karelik yeşil alandaki sulama sistemi ile işlem bittiğinde zemine gömüldüğü için dışarıdan fark edilmezken oyun oynayan kişileri de rahatsızlık vermiyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz