Çanakkale'de 6 gün önce zıpkınla balık avlamak için dalış yaptıktan sonra kaybolan şahsın cesedine ulaşıldı.
Geçtiğimiz pazartesi akşam zıpkınla balık avlamak için denize dalan Gültekin Atala (35) ile İhsan Yavuz’dan (50) haber alamayan yakınları, jandarmaya bilgi verdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmaların ardından balıkçılardan İhsan Yavuz, Sahil Güvenlik dalgıçları tarafından aynı gün deniz dibinde bir mağarada ölü olarak bulundu. Bölgede 6 gündür arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdüren Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı'na bağlı ekipler, Atala'nın cesedini ise denize girdikleri bölgenin yaklaşık 1,5 mil uzağındaki Babakale köyü Karanlık Liman mevkiinde buldu. Atalı’nın cesedi, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Evli ve iki kız çocuğu babası olan Atala'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından Ezine ilçesinde toprağa verilecek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz