Osmancık Belediyesi ve Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen kursları bitirenlere sertifikaları törenle verildi.
Osmancık Kültür Evinde düzenlenen sertifika törenine başta Osmancık Kaymakamı Faruk Bekarlar olmak üzere daire müdürleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin başkanları katıldı. Diksiyon ve hitabet kursuna katılan ve 2 aylık eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan 18 kursiyere ve Hızlık Okuma ve Anlama Kursuna katılan 22 kursiyere sertifikaları, protokol üyeleri tarafından verildi.
Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’nın sertifikasını veren Kaymakam Faruk Bekarlar;” Bildiğimiz kadarıyla başkanımızın avukatlık ve öğretmenlik olmak üzere 2 diploması var. Üçüncü diplomayı vermek de bize kısmet oldu. Kendini kutluyorum” dedi.
Başkan Yazıcı ise;” Yönetici olarak diksiyon ve hitabet hayatımızın bir parçası. Bu kursta öğrendiklerimizle umarım hitabet gücümüz biraz daha gelişim kazanmıştır ve bizi dinleyen insanlarla daha güzel iletişim kurabiliriz” dedi.
Osmancık Kültür Evi bahçesinde yapılan sertifika töreni , Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından verilen kokteylle son buldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz